Merken

Laatste Product Reviews

Gamo P900 IGT Set 4.5mm
Heb hem.gekocht en ben dik tevreden Mensen die een hand buks willen raad ik deze aan
apr 4, 2020
Artemis PP750
Super aquraat buksie eenigste min puntje is het magazijntje wat na twee x laden kapot ging en schijn ...
mrt 30, 2020
Artemis CP2 Pistool/Geweer 4.5mm
De Artemis CP2 is een super leuk geweer om achter in de tuin te gebruiken. Het mooie is dat je er ee ...
mrt 27, 2020
Air Arms Q-Tec Demper 1/2" UNF 5.5mm
Bedankt Rob voor de zeer snelle levering. Met demper is het geluid veel minder ik ben daar heel bij ...
mrt 17, 2020
Weihrauch HW110 ST 5.5mm 41J
Fluisterstil, voldoende krachtig en vooral uitzonderlijk nauwkeurig met bij voorkeur H&N baracuda en ...
feb 27, 2020

CO2 en Airsoft Gas 

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items
CO2 en Airsoft Gas

Zoekt u Co2 capsules of airsoft gas voor uw lucht wapens, dan bent u bij DB-Schietsport aan het juiste adres. Wij hebben 12 grams capsules voor onder andere de Crosman 2240, de Artemis CP1-M of de Crosman 1077. Naast 12 grams capsules verkopen we ook 88 grams capsules voor Co2 lucht geweren zoals de Hammerli 850 Air Magnum. Verder vindt u in ons assortiment ook airsoft gas. Bekijk hier alle producten in ons assortiment.

Co2 capsules en airsoft gas kenmerken

Onze Co2 capsules zijn gevuld met schone Co2 en geschikt voor eenmalig gebruik. Al onze capsules zijn van Europese merken en 100 procent veilig in gebruik. Het airsoft gas is van topkwaliteit en bevat een percentage silicone olie. Dit smeert en reinigt het wapen gelijken zorgt voor een storingsvrije werking. De airsoft containers kunt u bij het huishoudelijk afval gooien na gebruik.

Voordelen van gebruik Co2 capsules

Of u graag schiet met Co2 is een persoonlijke keuze. Wat zijn nu de kenmerken en voordelen van het gebruik van Co2 capsules en de bijbehorende luchtwapens.

  • Luchtwapens op Co2 hebben een goede nauwkeurigheid, maar bevatten minder schietkracht.
  • Co2 is constanter dan gas en kan beter tegen koude temperaturen.
  • Het herladen kost wat meer tijd, sommige gebruikers ervaren dit als nadelig.
  • Het aantal schoten dat u kunt afvuren met een Co2 capsule is sterk afhankelijk van het type pistool of geweer dat u gebruikt en de temperatuur.

Correct gebruik van uw Co2 capsules

De Co2 capsules werken het beste bij kamertemperatuur. Verwarm de capsule niet zelf voor en vermijd direct zonlicht. Wanneer u met de capsule schiet dan koelt deze af - het is daarom het beste om na een aantal schoten de capsule weer even op temperatuur te laten komen voor de beste schietervaring. Het kan zijn dat er veel gas ontsnapt tijdens het verwijderen van een oude Co2 capsule, hierdoor kan de afsluitring bevriezen. Wanneer dit gebeurt kunt u het beste even een minuut wachten voordat u de nieuwe Co2 capsule plaatst.

Bij het vervangen van de Co2 capsule adviseren wij u om de dop vast te draaien tot deze niet meer draait. Vervolgens draait u de knop een kwart slag terug om zo te zorgen dat er minder spanning op de afsluitring komt te staan. Hierdoor gaat de afsluitring langer mee. Daarnaast adviseren wij u om een klein beetje olie op de afsluitring te smeren om deze zo in goede staat te houden.

Airsoft gas en Co2 capsules kopen bij DB-Schietsport

Wij verkopen ook natuurlijk de luchtgeweren waarmee u met Co2 capsules en airsoft gas kunt schieten. Vergeet daarom niet om een kijkje te nemen bij de andere producten in onze winkel. Heeft u vragen over de producten of het gebruik ervan? Neemt u dan vooral contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.