Een Hatsan luchtbuks is de juiste keuze voor elke schutter

Met hun hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen hebben Hatsan luchtbuksen een grote populariteit verworven onder schutters. Of u nu een doorgewinterde schutter bent of net begint met schieten, een Hatsan luchtbuks kan de juiste keuze voor u zijn.

Hatsan luchtbuksen

Hatsan Velox

 399,00

Hatsan luchtbuksen

Hatsan Airtact

 115,00
-13%

Hatsan luchtbuksen

Hatsan BT65 SB elite

Oorspronkelijke prijs was: € 795,00.Huidige prijs is: € 695,00.
-14%

Hatsan luchtbuksen

Hatsan Carnivore 7.62

Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 425,00.

Kenmerken Hatsan luchtbuksen

Hatsan luchtbuksen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken die de Hatsan luchtbuks zo populair maken onder schutters:

Hoge kracht en nauwkeurigheid

Hatsan luchtbuksen staan bekend om hun krachtige schoten en nauwkeurige prestaties. Met hun unieke ontwerp en geavanceerde technologie kunnen Hatsan luchtbuksen worden gebruikt voor zowel jacht als schietsport.

Verschillende kalibers

Hatsan luchtbuksen zijn verkrijgbaar in verschillende kalibers, waaronder .177, .22 en .25. Dit biedt schutters de mogelijkheid om de juiste Hatsan luchtbuks te kiezen op basis van hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Gepatenteerde technologieën

Hatsan luchtbuksen maken gebruik van verschillende gepatenteerde technologieën, zoals het Quattro Trigger System en het Shock Absorber System. Deze technologieën zorgen voor een soepelere en nauwkeurigere schietervaring.

Ergonomisch ontwerp

Hatsan luchtbuksen zijn ontworpen met het comfort van de schutter in gedachten. De meeste modellen hebben verstelbare onderdelen, zoals de kolf en de wangsteun, zodat schutters de luchtbuks kunnen aanpassen aan hun lichaam.

Veiligheidsvoorzieningen

Hatsan luchtbuksen zijn uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals de automatische veiligheidspal en het anti-double pellet feed mechanisme. Dit zorgt voor een veiligere schietervaring voor de schutter.

Diverse modellen

Hatsan luchtbuksen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals de Hatsan 1000S, de Hatsan BT65SB elite en de Hatsan Blitz. Elk model heeft zijn eigen unieke kenmerken en specificaties, zodat schutters een model kunnen kiezen dat het beste past bij hun behoeften en doelen.

Hatsan luchtbuksen bieden schutters een uitstekende combinatie van kracht, nauwkeurigheid, comfort en veiligheid. Of u nu een beginnende schutter bent of een ervaren sport schutter, een Hatsan luchtbuks kan een geweldige keuze zijn voor uw schietervaring.

Hatsan PCP-luchtbuksen 

Hatsan biedt ook een breed scala aan PCP (Pre-Charged Pneumatic) luchtbuksen. Deze luchtbuksen zijn voorzien van een persluchttank en bieden een krachtige en nauwkeurige schietervaring. De PCP luchtbuksen van Hatsan hebben een hogere vuursnelheid en zijn perfect voor zowel de jacht als de schietsport. Met een groot magazijn en verstelbare kolf en wangsteun bieden de Hatsan PCP luchtbuksen een geavanceerde schietervaring voor zowel beginners als gevorderde schutters.

-16%
Oorspronkelijke prijs was: € 635,00.Huidige prijs is: € 535,00.
-13%

Hatsan luchtbuksen

Hatsan BT65 SB elite

Oorspronkelijke prijs was: € 795,00.Huidige prijs is: € 695,00.

Exclusieve technologieën

Hatsan luchtbuksen maken gebruik van verschillende gepatenteerde technologieën om een betere schietervaring te bieden. Hier zijn enkele van de belangrijkste technologieën die Hatsan luchtbuksen gebruiken:

Shock Absorber System

Hatsan’s Shock Absorber System vermindert de terugslag van de luchtbuks en absorbeert het grootste deel van de energie die vrijkomt bij het schieten. Dit resulteert in minder trillingen en minder vermoeidheid voor de schutter.

Quattro Trigger System

Het Quattro Trigger System van Hatsan is ontworpen om een ​​soepele en nauwkeurige trekkeractie te bieden. Het systeem is volledig verstelbaar en biedt een nauwkeurige en consistente trekkeractie voor een betere schietervaring.

XRS Recoil Reduction System

Het XRS Recoil Reduction System van Hatsan zorgt voor een betere controle en nauwkeurigheid door de terugslag van de luchtbuks te verminderen. Dit systeem maakt gebruik van een op maat gemaakte veer en een hydraulisch dempingsysteem om de terugslag te verminderen.

TriPod schouderstuk

Het TriPod schouderstuk van Hatsan is ontworpen om de schokken van de terugslag te absorberen en te verminderen. Dit resulteert in minder vermoeidheid voor de schutter en een betere schietervaring.

Al deze technologieën zorgen ervoor dat Hatsan luchtbuksen een geavanceerde en betere schietervaring bieden, waarbij er minder vermoeidheid optreedt bij de schutter en de terugslag wordt verminderd. Dit zorgt ervoor dat Hatsan luchtbuksen een populaire keuze zijn onder zowel beginnende als gevorderde schutters

Hatsan Novastar

Hatsan luchtbuks kopen

Als u op zoek bent naar een luchtbuks die krachtig, betrouwbaar en veelzijdig is, dan zijn de Hatsan luchtbuksen een uitstekende keuze. Of u nu wilt precisie schieten of gewoon voor het plezier wilt schieten, er is altijd een Hatsan luchtbuks die aan uw behoeften voldoet. Bij Jachtloods kunt u terecht voor het kopen van een Hatsan luchtbuks. Ze bieden een ruime selectie van Hatsan luchtbuksen in verschillende modellen en kalibers, evenals deskundig advies en uitstekende klantenservice. Bovendien biedt Jachtloods scherpe prijzen en snelle levering. Als een betrouwbare en veilige winkel die zich aan alle wettelijke voorschriften houdt, kunt u met een gerust hart uw Hatsan luchtbuks bij Jachtloods kopen.