Merken

Laatste Product Reviews

Benjamin Trail NP2 5.5mm Synthetic
Review wacht op goedkeuring
jun 19, 2018
Lothar Walther 6.35mm Polygoon
Review wacht op goedkeuring
jun 7, 2018
Weihrauch HW50s 4.5mm
Ik heb vorig jaar een HW30S gekocht. Nog steeds een fantastische buks. Schiet loepzuiver. Ik zocht e ...
jun 2, 2018
Artemis CP2 Pistool/Geweer 5.5mm Camo
Helemaal tevreden! Over db maar ook over het wapen, prima afgesteld als pistool en geweer en bijzond ...
mei 10, 2018
Gamo P900 IGT 4.5mm
Prima lichtgewicht pistool, schiet zuiver en ligt goed in de hand. Mooi afgewerkt.
mrt 25, 2018

Alle Reviews

R Vincent

jun 19, 2018
Benjamin Trail NP2 5.5mm Synthetic
Review wacht op goedkeuring
Longguo piao

jun 7, 2018
Lothar Walther 6.35mm Polygoon
Review wacht op goedkeuring
D Mart

IP: 84.31.191.233

jun 2, 2018
5
(5/5
Weihrauch HW50s 4.5mm
Ik heb vorig jaar een HW30S gekocht. Nog steeds een fantastische buks. Schiet loepzuiver. Ik zocht echter een soortgelijke buks met iets meer power. Op advies van Dave Butler de HW50S besteld. Tevens de Hawke 3-9-50 AO besteld. Snelle levering. Alles keurig verpakt. De HW50S is een geweldige buks. Schiet evenals de HW30S meteen goede groepjes recht uit de doos. Ik heb me echter vergist in de grootte van de richtkijker. Een 50 mm objectief is voor deze buks echt "overkill" vind ik. Dave gevraagd of ik hem mocht ruilen tegen een tweetal (ook voor de HW30S) richtkijkers met 4x32. Geen probleem. Echter bleek dit achteraf ook geen goede keus omdat er geen AO opzat. Opnieuw contact opgenomen met Dave en gevraagd of ik de kijkers nog eens mocht omruilen tegen een tweetal Hawke 2x7x34 AO. Wederom geen probleem! Nu helemaal happy! Ik wil de uitstekende service van DB Schietsport benadrukken. Helemaal top. Dave bedankt?!
 
V Pablo

IP: 217.121.65.4

mei 10, 2018
5
(5/5
Artemis CP2 Pistool/Geweer 5.5mm Camo
Helemaal tevreden! Over db maar ook over het wapen, prima afgesteld als pistool en geweer en bijzonder compleet, geen enkel probleem ervaren als enkelschots en of als multischots. Red dot en of kijkrichter is eigenlijk overbodig.
 
B J.

IP: 82.74.160.208

mrt 25, 2018
5
(5/5
Gamo P900 IGT 4.5mm
Prima lichtgewicht pistool, schiet zuiver en ligt goed in de hand. Mooi afgewerkt.
 
S Adriaan

IP: 83.128.192.77

mrt 21, 2018
4
(4/5
DBS Elite Kogelvanger 14x14cm
Erg mooie, letterlijk zware kogelvanger, echter met 1 opmerking, de lak had wat "druipers" in de gleuf waar het kaartje (14x14) in schuift, even met een fijne figuurzaag erdoor en de druipers zijn weg. Maar dit is toch jammer, was mooi als DB zelf even een kaartje erin geduwd had om te checken. De verzending was uitzonderlijk goed, zoveel bubbel folie heb ik nog nooit in 1 doos terug gevonden!
 
F Rene

IP: 84.86.246.68

mrt 14, 2018
5
(5/5
Flambeau Pistoolkoffer Medium
Vandaag deze Flambeau ontvangen, met passende schuimvulling. Niet te groot, alles past erin. Was eerst even bang voor de sluiting, maar die loopt soepel en zit stevig. een aanrader!
 
stefanny van Dijk

IP: 85.148.10.246

mrt 7, 2018
5
(5/5
Hatsan Supercharger 4.5mm
al bijna een jaar wekelijks schieten met de Hatsan Supercharger..(wel een vizier erop van DB schietsport).
Super krachtig, 50 meter is nog net te doen.
Enorme impact!!
GEEN ROMMEL!! en zowieso bij DB schietsport super service!!!!!!!
 
Johan jongedijk

IP: 77.251.121.115

mrt 4, 2018
5
(5/5
Weihrauch HW98 4.5mm
Dit is een ultiem zuiver en hard schietend luchtdruk geweer. Schiet met 290 m/s . is super afgewerkt en ligt geweldig in de hand .ik heb er een scope van hawke de vantage 4-12x40 op . en samen is dit geweldig om mee te schieten.
 
V Jan

IP: 213.127.20.1

feb 19, 2018
5
(5/5
Crosman 1377 4.5mm Black
De crosman 1377 ontvangen van DB schietsport. Top verpakt en weer uitstekende service!
Op de afbeelding op de site staat nog het "oude model' maar ik heb gewoon het mooie nieuwe model ontvangen met de nieuwe pomparm! Top!!

Schiet uit de doos meteen zuiver op 8-10 meter! Aanrader, voor de jongere schutter kan het pompen iet wat pittig zijn!
Bedankt mensen van DB !!
 
Pagina: 12345