Merken

Laatste Product Reviews

Weihrauch HW110 ST 4.5mm 16J
Review wacht op goedkeuring
dec 14, 2018
Weihrauch HW35 4.5mm
Review wacht op goedkeuring
dec 12, 2018
FX Streamline Walnoot 6.35mm
Super geweer erg precies mooie nawerking erg nauwkeurig. Top Dave erg blij mee .
dec 9, 2018
DBS Elite Kogelvanger 14x14cm
De perfecte stille kogelvanger. Op mijn 10 m zolder stand is alleen de veerbeweging van mijn luchtdr ...
dec 5, 2018
DBS Elite Pistool Kijker 2-7x32
Had niet verwacht dat die 7x vergroting te gebruiken zou zijn. Presteer hier beter mee dan een Red ...
nov 15, 2018

Alle Reviews

George wolters

dec 14, 2018
Weihrauch HW110 ST 4.5mm 16J
Review wacht op goedkeuring
Rob Verhoeff

dec 12, 2018
Weihrauch HW35 4.5mm
Review wacht op goedkeuring
Gordon

IP: 185.189.107.74

dec 9, 2018
5
(5/5
FX Streamline Walnoot 6.35mm
Super geweer erg precies mooie nawerking erg nauwkeurig. Top Dave erg blij mee .
 
Johan

IP: 81.243.196.41

dec 5, 2018
5
(5/5
DBS Elite Kogelvanger 14x14cm
De perfecte stille kogelvanger. Op mijn 10 m zolder stand is alleen de veerbeweging van mijn luchtdruk geweren te horen, niets van kogel inslag geluiden. Zalig voor zowel de buren als me zelf. Als ongelooflijk lui mens heb ik de zak met rubberkorrels niet opengedaan en zeker niet in de kogelvanger uitgegoten, Gewoon zak vulling in zijn geheel er in.( Ik had kogelvanger al drie trappen opgedragen) Het voordeel van mijn luiheid is dat ik de kogelvanger nog niet naar achter heb moeten schudden en tijdens het steken van de nieuwe kaart gewoon eens vluchtig kijk of alles nog goed zit. Deze bak kan een oplossing zijn om zelfs in een flatgebouw met een geluidsarm luchtdruk wapen te genieten.
Graag wil ik DB Schietsport nog bedanken voor hun vriendelijkheid en formidabele dienstverlening. Ik ben een tevreden klant.
 
Ton van Rijsewijk

IP: 62.194.77.79

nov 15, 2018
4
(4/5
DBS Elite Pistool Kijker 2-7x32
Had niet verwacht dat die 7x vergroting te gebruiken zou zijn.
Presteer hier beter mee dan een Red Dot die 6 keer zo veel heeft gekost
 
Stefan Bazelmans

IP: 86.95.26.6

okt 28, 2018
5
(5/5
Diana Oktoberfest Geweer 4.4mm
Zeer verslavende buks waar je mee blijft schieten.
Het magazijn van meer dan 100 kogeltjes is gewoon te klein.
Ideaal om met het koudere weer op zolder wat te plinken op kermispijpjes tonnetjes sterretjes enz.
Blijft leuk en gezellig met wat vrienden.
 
mustafa vd hoek

IP: 77.160.87.134

okt 28, 2018
5
(5/5
Crosman Piranha 4.5mm
zeer goed kogeltje waar hij voor kan worden gebruikt je hebt een behoorlijk gat in het object ben er zeer tevreden mee
 
Rob beuting

IP: 86.81.76.208

okt 13, 2018
5
(5/5
Gamo Shadow IGT 4.5mm
Gisteren gekocht vandaag mee aan het spelen geweest, prijs kwaliteit is zeer goed! Schiet op 40 meter groepjes van 5 cm! Gebruik daarbij een hawke 3-9x40 richtkijker met een dichte montage rail en natuurlijk de jsb exact kogeltjes!
 
Jacob

IP: 82.75.81.220

okt 8, 2018
5
(5/5
Gamo Coyote Black Whisper 5.5mm
Heb dit wapen nog niet lang in mijn bezit,maar tot nu toe geweldig,loeii hard,stil,zuiver ,geen terugslag,ik had al de gamo bonecollector knikbuks ook prima maar deze overtreft alles.
Ik wil vooral de gamo haters vragen om eens met dit wapen teschieten. Een aanrader.
 
K Jacob

IP: 82.75.81.220

okt 6, 2018
5
(5/5
DBS Elite 4-16x50 AO IR Mildot
zeer tevreden over deze scoop,daarom meteen een tweede besteld voor mijn tweede luchtbuks.
 
Pagina: 12345