Merken

Laatste Product Reviews

Weihrauch HW110 ST 4.5mm 16J
Review wacht op goedkeuring
aug 8, 2018
Hatsan Striker 1000S 5.5mm
Behoorlijk pittige buks voor dit geld. Gebruik hem om lokaal ongedierte, met name de ratten in het k ...
jul 24, 2018
Crosman 1377 4.5mm Black
Ik als Trouwe fan van Crosman,kan met eerlijkheid zeggen dat als je Luchtdrukwapens serieus neemt,je ...
jul 18, 2018
Artemis PR9000W 4.5mm
Schiet super accuraat. De perfecte instap pcp . Zeer gemakkelijk op te pompen met de handpomp. E ...
jul 5, 2018
Hatsan 125 5.5mm
Goede buks en direct even uit de doos mooie groepen op 75meter. kijker kan er wel op, maar niet d ...
jul 5, 2018

Alle Reviews

Stefan bazelmans

aug 8, 2018
Weihrauch HW110 ST 4.5mm 16J
Review wacht op goedkeuring
AM2018

IP: 217.101.215.16

jul 24, 2018
4
(4/5
Hatsan Striker 1000S 5.5mm
Behoorlijk pittige buks voor dit geld. Gebruik hem om lokaal ongedierte, met name de ratten in het kippenhok, te bestrijden. Het voordeel is dat je op 20 yards (ca. 18 meter) zeer zuiver kunt schieten. Ik heb een DBS 3-9x40 AO scope (in yards) er bij gekocht en dat maakt het raken van de doelen behoorlijk makkelijk. Let wel: deze scope weegt ruim 500 gram en dat voelt toch wel, maar daar staat tegenover dat je doelen binnen de 10 yards nog kunt zien ..... Met de artillery-hold (zie Youtube) is de dubbele terugslag zeer goed te ondervangen.

De kolf is van een mooi type plastic en de rubber padding voelt goed. Qua prestaties en voor het doel (ongedierte) een zeer degelijke combinatie zonder al teveel poespas.
 
Jean-Paul Dücker

IP: 77.173.207.41

jul 18, 2018
5
(5/5
Crosman 1377 4.5mm Black
Ik als Trouwe fan van Crosman,kan met eerlijkheid zeggen dat als je Luchtdrukwapens serieus neemt,je bij dit wapen aan het juiste adres bent.
Zowel met als zonder (optionele)"stock" is dit een formidabele keuze omdat je de kwaliteit van dit wapen voelt vanaf het moment dat je haar uit haar verpakking haalt tot aan het moment dat je haar terughoudend weglegt tot de volgende dag.

Buiten dat dit wapen een bijna onuitputtelijk spectrum aan "Mod's" tot haar beschikking heeft door haar enorme "fan base"
Is deze DIVA van Crosman al sinds 1973 praktisch onveranderd in productie.

De Service bij DB's is bij voorbaat al heel goed waarbij de kwaliteit van het wapen de kers is op de taart.
Of je nou thuis bent in de schietsport of net komt kijken met serieus interesse,deze "Crosman 1377 American Classic" is de betere keuze!
 
H peter

IP: 78.23.113.114

jul 5, 2018
5
(5/5
Artemis PR9000W 4.5mm
Schiet super accuraat.
De perfecte instap pcp . Zeer gemakkelijk op te pompen met de handpomp.
Eventueel uit te rusten met een huma air regulator . Enige minpuntje misschien is dat hij iets luider is dan bvb een gamo whisper ofzo .
maar dat was snel opgelost met een air arms demper wat het geweer super stil maakt , en zelfs met regulator blijf je nog onder de prijs van vele andere instap pcp's.
En zoals altijd super service van db schietsport .
 
V Maria

IP: 86.89.30.86

jul 5, 2018
5
(5/5
Hatsan 125 5.5mm
Goede buks en direct even uit de doos mooie groepen op 75meter.

kijker kan er wel op, maar niet de luchtbuks dingentjes, ik heb ringen van een Garand en een oude Simmons kijker gebruikt, welke ook op een G3 enz kunnen ja dan is de klap van zo Hatsan niets.

Krijg er wel spierballen van maar is gewoon goed te doen deze veren buks heeft mijn voorkeur
 
R Vincent

IP: 193.56.243.104

jun 19, 2018
5
(5/5
Benjamin Trail NP2 5.5mm Synthetic
2 dagen na bestelling thuis ontvangen.
Prima verpakt, onmogelijk dat er schade zou optreden door transport!
Voor mij is dit m'n eerste echte luchtbuks na eens een handpistool met co2 patronen gekocht te hebben.
Voor mijn beleving een krachtig geweer met een mooie kijker er op gemonteerd. Volgens recensies op andere sites zou deze tekort komen voor het bereik dat dit geweer geeft maar voor mij doet hij z'n werk prima! Alleen nog wat fijn afstellen.
Door DB-Schietsport een leuke persoonlijke toets toegevoegd op de factuur... Waar er met de hand; "bedankt" op geschreven stond.
Zeer fijne kennismaking en ga zeker nog bestellingen plaatsen!
Doe zo verder in een toch zéér concurrentiele internetwereld
 
D Mart

IP: 84.31.191.233

jun 2, 2018
5
(5/5
Weihrauch HW50s 4.5mm
Ik heb vorig jaar een HW30S gekocht. Nog steeds een fantastische buks. Schiet loepzuiver. Ik zocht echter een soortgelijke buks met iets meer power. Op advies van Dave Butler de HW50S besteld. Tevens de Hawke 3-9-50 AO besteld. Snelle levering. Alles keurig verpakt. De HW50S is een geweldige buks. Schiet evenals de HW30S meteen goede groepjes recht uit de doos. Ik heb me echter vergist in de grootte van de richtkijker. Een 50 mm objectief is voor deze buks echt "overkill" vind ik. Dave gevraagd of ik hem mocht ruilen tegen een tweetal (ook voor de HW30S) richtkijkers met 4x32. Geen probleem. Echter bleek dit achteraf ook geen goede keus omdat er geen AO opzat. Opnieuw contact opgenomen met Dave en gevraagd of ik de kijkers nog eens mocht omruilen tegen een tweetal Hawke 2x7x34 AO. Wederom geen probleem! Nu helemaal happy! Ik wil de uitstekende service van DB Schietsport benadrukken. Helemaal top. Dave bedankt?!
 
V Pablo

IP: 217.121.65.4

mei 10, 2018
5
(5/5
Artemis CP2 Pistool/Geweer 5.5mm Camo
Helemaal tevreden! Over db maar ook over het wapen, prima afgesteld als pistool en geweer en bijzonder compleet, geen enkel probleem ervaren als enkelschots en of als multischots. Red dot en of kijkrichter is eigenlijk overbodig.
 
B J.

IP: 82.74.160.208

mrt 25, 2018
5
(5/5
Gamo P900 IGT 4.5mm
Prima lichtgewicht pistool, schiet zuiver en ligt goed in de hand. Mooi afgewerkt.
 
S Adriaan

IP: 83.128.192.77

mrt 21, 2018
4
(4/5
DBS Elite Kogelvanger 14x14cm
Erg mooie, letterlijk zware kogelvanger, echter met 1 opmerking, de lak had wat "druipers" in de gleuf waar het kaartje (14x14) in schuift, even met een fijne figuurzaag erdoor en de druipers zijn weg. Maar dit is toch jammer, was mooi als DB zelf even een kaartje erin geduwd had om te checken. De verzending was uitzonderlijk goed, zoveel bubbel folie heb ik nog nooit in 1 doos terug gevonden!
 
Pagina: 12345