Merken

Aanbiedingen

Laatste Product Reviews

Gamo Delta Special Edition 4.5mm
Review wacht op goedkeuring
jan 17, 2018
DBS Elite Groen Laser Kit
Review wacht op goedkeuring
jan 14, 2018
Gamo Coyote Black Whisper 5.5mm
Review wacht op goedkeuring
jan 13, 2018
UTG Universal Shooters Tactical Bi-Pod
Review wacht op goedkeuring
jan 12, 2018
ATN X-Sight II 3-14x Dag/Nachtkijker
Geweldige nachtkijker. Houd er rekening mee dat bij montage de kijker erg ver naar achteren geplaats ...
jan 6, 2018

Alle Reviews

V Richard

jan 17, 2018
Gamo Delta Special Edition 4.5mm
Review wacht op goedkeuring
Dominique De Jaegere

jan 14, 2018
DBS Elite Groen Laser Kit
Review wacht op goedkeuring
Leo

jan 13, 2018
Gamo Coyote Black Whisper 5.5mm
Review wacht op goedkeuring
D Eduard

jan 12, 2018
UTG Universal Shooters Tactical Bi-Pod
Review wacht op goedkeuring
Marcel Theunissen

IP: 84.30.247.232

jan 6, 2018
5
(5/5
ATN X-Sight II 3-14x Dag/Nachtkijker
Geweldige nachtkijker. Houd er rekening mee dat bij montage de kijker erg ver naar achteren geplaatst moet worden. Hiervoor is (meestal) een speciale montage nodig. De officiële door ATN aanbevolen montage is de 'Contessa': deze kost nog eens 325 euro. Kijker 'vreet' batterijen: binnen een uur zijn normale batterijen leeg. Omdat dit een electronische kijker is zie je zonder stroomvoorziening niets . Advies is om voor deze kijker een 'external battery pack' te kopen (wel zwaar) of gebruik te maken van 3000mah Kentli batterijen. Standaard IR lamp gebruikt cr123a batterijen welke erg duur zijn. Er zijn nog al wat kleinigheden die je voor gebruik moet weten: mijn advies is om je bij het 'ATN X-Sight II Owners-Reviews-Soultions and Tips'. forum (ja, sorry, met spelfouten en al) op facebook aan te sluiten.
Heeft erg handige opties zoals het 'one shot zero' (met 1 shot inschieten van de kijker), een APP om mee te kunnen kijken met de kijker en de instellingen te wijzigen, een ballistische calculator en nog veel meer.
Zeker de moeite van het kopen waard, maar door de gebruikte electronische technieken anders dan gebruikelijke richtkijker; denk hierbij onder andere aan opstarttijd.
 
Luca Claessens

IP: 86.93.100.64

dec 12, 2017
4
(4/5
Hawke Vantage 3-9x40 AO Mildot
Mooie kijker voor het geld. Ik heb hem op mijn weihrauch hw 97 k zitten.
 
Luca Claessens

IP: 86.93.100.64

dec 12, 2017
5
(5/5
Weihrauch HW97k Black Line 4.5mm
Zeer goede buksen, zeer accuraat, ik schiet groepen kleinerdan 1 cm (ik heb hem pas dus misschien nog meer oefenen). Ik heb er een
Hawke Vantage 3-9x40 AO Mildot op zitten <a href="(https://www.db-schietsport.nl/nl/optiek/kijkers/hawke-vantage-3-9x40-ao-mildot.html)." target="_blank" >(https://www.db-schietsport.nl/nl/optiek/kijkers/hawke-vantage-3-9x40-ao-mildot.html).</a> Voor kogels gebruik ik de H&N field target trophy en JSB Exact 4.51mm.
 
L Steve

IP: 141.135.172.152

dec 12, 2017
5
(5/5
FX Impact 5.5mm
Zeer nauwkeurige en goed uitziend PCP, goed uitleg over het gebruik van de Impact. Zeer goede service van Dave. Het is zeker aan te raden om hier te kopen
 
paul peeters

IP: 89.99.124.130

nov 24, 2017
5
(5/5
Crosman 2240 5.5mm
onlangs dit pistool gekocht bij DB. zeer goede prijs tov andere aanbieders.
makkelijk te bedienen en zowel op 10 en 15 meter een zeer krachtig en nauwkeurig wapen.
gebruik wel goede kogels, geen gamo match want die passen niet lekker in dit wapen.
ik gebruik diabolo 5.52 en die zijn zeer goed.
advies en service was zeer goed bij aanschaf.
de laser voor op de 2240 is prima , een van het huismerk van DB.
goed af te stellen en zeer prijsgunstig.
 
D kristof

IP: 141.135.165.108

nov 17, 2017
5
(5/5
Gamo G-Magnum 1250 IGT Mach 1 5.5mm
Netjes aangekomen, alles tip top, hele leuke buks, best krachtig, meegeleverde kijker ingeschoten, alles werkt naar behoren! Dank u voor de goede service, hier winkel ik nog!
 
Pagina: 12345

PayPal