Merken

Aanbiedingen

Laatste Product Reviews

Weihrauch HW50s 4.5mm
Review wacht op goedkeuring
mei 25, 2019
UTG New Gen High Pro Shooters Bi-Pod
Fijne bipod voor mijn Gamo Coyote PCP Zeer snelle verzending.
mei 9, 2019
Discovery HI 8-32x50 SF
Wat een fijne kijker zeg! Gebruik de kijker regelmatig op 100m, en kan de inslagen van 4,5mm proje ...
apr 28, 2019
Air Arms S400 Beuken 4.5mm 16J
Vandaag mijn nieuwe air arms s400 gekocht een mooi wapen de service en uitleg was uitstekend een luc ...
apr 27, 2019
Crosman Quest NP Elite 4.5mm
Echt een super wapen krachtig en schiet zuiver helemaal top
feb 28, 2019
Scherell Kolfolie Classic Extra Donker 50ml Bekijk groter

0
0/5 - 0 Reviews

Scherell Kolfolie Classic Extra Donker 50ml

23817

In Voorraad

€ 7.99 incl. btw

Meer informatie

Schaftol Houtolie is ideaal voor de behandeling en het onderhoud van alle natuurhout, speciaal voor edelhout, antiquiteiten, meubels en geweerkolven

 

De belangrijkste eigenschappen:

  • Beschermt tegen vochtigheid, vuil en schimmel.
  • Voor het vernieuwen van verweerd hout.
  • Maakt hout waterafstotend en sterk.
  • Verhindert dat hout ruw en vlekkerig wordt. Is geschikt voor alle natuurhout.

In Schaftol kolfolie van Scherell & Co zijn alleen de allerbeste natuurproducten, van de hoogste kwaliteit verwerkt met slechts een geringe toevoeging van siliconen. Elk hout is hygroscopisch. Het neemt water op en staat continue bloot aan weers- en temperatuursveranderingen. Daardoor kan het vocht in het hout trekken dat, als het weer opdroogt, kan vervormen en zelfs scheuren.

Gebruiksaanwijzing: Schaftol ® conserveert het hout optimaal en beschermt het voor weersinvloeden van allerlei aard, speciaal voor het ruw en vlekkerig worden. Het hout wordt donkerder en mooier naarmate je de behandeling met Schaftol Houtolie vaker herhaald. Al een kleine hoeveelheid is voldoende om het gewenste effect te bereiken. Het hout met een linnen doek (bewaren in een gesloten glazen pot) stevig inwrijven en de houtolie in laten trekken. Deze behandeling de volgende dag herhalen. Is het hout vlekkerig geworden of vertoond het ruwe plekken, dan kunt u met fijn zandpapier net zo lang schuren tot het weer helemaal glad is. De geschuurde plekken dient u met water (beter nog met azijn) te bevochtigen. Na het drogen weer met schuurpapier schuren en dan met Schaftol Houtolie stevig inwrijven. Wanneer Schaftol ® volledig in het hout getrokken is, kan het opnieuw met zandpapier (korrel 400) geschuurd worden en met Schaftol Houtolie behandeld worden. Hoe vaker u deze behandeling herhaalt des te beter de werking. Op deze manier krijgt het hout zijn oorspronkelijke uiterlijk terug en een zeer mooie donkere matglans. Als u het ruwe hout voor het eerst met Schaftol ® behandelt, dient u de Houtolie op te warmen tot ongeveer 30 tot 50 graden en dan met een linnen doek inwrijven.

Schaftol Houtolie werd ontworpen voor een van de meest veeleisende taken van houtbeschermingsmiddelen, de bescherming en het onderhoud van houten kolven in de jachtsport en is heden ten dage, met afstand, het marktvoerende product voor het onderhouden van kolven. Met Schaftol Houtolie kunt u speciaal edelhout, antiquiteiten en ongelakte meubelen ideaal behandelen en onderhouden.

De kleuren zijn ook mengbaar. Licht – voor licht hout dat niet donker mag worden. Roodbruin – voor hout met een roodbruine kleur. Donker – voor notenhout. Extra donker – voor zeer donker hout en voor het bijwerken na reparaties. Premium goud – voor midden kleuren en ideaal te mengen met andere kleuren. Met deze 5 verschillende kleuren is Schaftol Houtolie veelzijdig en voor iedere houtsoort te gebruiken.

Reviews (0)

Nog geen reviews op dit moment.


Review toevoegen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...