Merken

Laatste Product Reviews

Gamo P900 IGT Set 4.5mm
Heb hem.gekocht en ben dik tevreden Mensen die een hand buks willen raad ik deze aan
apr 4, 2020
Artemis PP750
Super aquraat buksie eenigste min puntje is het magazijntje wat na twee x laden kapot ging en schijn ...
mrt 30, 2020
Artemis CP2 Pistool/Geweer 4.5mm
De Artemis CP2 is een super leuk geweer om achter in de tuin te gebruiken. Het mooie is dat je er ee ...
mrt 27, 2020
Air Arms Q-Tec Demper 1/2" UNF 5.5mm
Bedankt Rob voor de zeer snelle levering. Met demper is het geluid veel minder ik ben daar heel bij ...
mrt 17, 2020
Weihrauch HW110 ST 5.5mm 41J
Fluisterstil, voldoende krachtig en vooral uitzonderlijk nauwkeurig met bij voorkeur H&N baracuda en ...
feb 27, 2020

Wapen Blauwen 

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items
Wapen Blauwen

De originele blauwing op metalen delen van uw luchtbuks of vuurwapen kan soms verdwijnen. Slijtage en de inwerking van vocht, vuil en zuren zijn hier de oorzaak van. Om deze metaaldelen opnieuw te blauwen, kunt u gebruik maken van diverse producten die u in onze collectie vindt. Het is aan te raden om stalen delen van het wapen te blauwen, hiermee beschermt u ook gelijk het metaal tegen de inwerking van roest. Kort gezegd zorgt blauwen ervoor dat u uw wapen goed beschermd en de levensduur verlengd.

Merken voor het blauwen van een wapen

In onze uitgebreide collectie vindt u producten van de kwaliteitsmerken Klever Ballistol en Birchwood Casey. Over het algemeen bestaat het blauwen uit het aanbrengen van een dun laagje van het product op het metaal. Het is hierbij belangrijk dat de te behandelen onderdelen goed ontvet zijn en roestvrij zijn. Vervolgens brengt u een dun laagje van het product op, totdat het oppervlakte een zo donker mogelijke kleur heeft verkregen. U laat het product even inwerken en vervolgens kunt u het product afspoelen. Nadat u het onderdeel goed gewassen heeft, kunt u het product met een neutrale olie bewerken voor extra bescherming. De exacte gebruiksaanwijzing van het gekozen product vindt u natuurlijk in de handleiding bij het product.

Complete kits voor blauwen

Naast een uitgebreide collectie van losse producten, vindt u in onze webshop ook complete kits voor het repareren of blauwen van uw wapen. Hiermee heeft u alles bij de hand om zelf een professioneel resultaat te behalen. Graag zetten we twee sets in de spotlight van onze A-merken. 


Heeft u vragen over het blauwen van uw wapen? Of over de producten uit onze collectie die u hiervoor nodig hebt? Neemt u gerust contact met ons op. We zitten voor u klaar om u verder te helpen.