Merken

Aanbiedingen

Laatste Product Reviews

SAK II demper 6,35mm
Net wat ik zocht , een compacte demper die meer dan voldoende dempt om de buren niet niet te storen. ...
dec 3, 2019
Weihrauch Foudraal
Gezien bovenstaand review : Zeer snelle en correcte levering. Beide foudralen uiteraard in nieuwstaa ...
nov 27, 2019
Weihrauch Foudraal
Foudraal keurig op tijd ontvangen, echter met een vervelende beschadiging. Na 1 telefoontje werd dit ...
okt 30, 2019
Lothar Walther 6.35mm Polygoon
Me gustaría comprar el poligonal 6.33
okt 4, 2019

Wapen Blauwen 

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items
Wapen Blauwen

De originele blauwing op metalen delen van uw luchtbuks of vuurwapen kan soms verdwijnen. Slijtage en de inwerking van vocht, vuil en zuren zijn hier de oorzaak van. Om deze metaaldelen opnieuw te blauwen, kunt u gebruik maken van diverse producten die u in onze collectie vindt. Het is aan te raden om stalen delen van het wapen te blauwen, hiermee beschermt u ook gelijk het metaal tegen de inwerking van roest. Kort gezegd zorgt blauwen ervoor dat u uw wapen goed beschermd en de levensduur verlengd.

Merken voor het blauwen van een wapen

In onze uitgebreide collectie vindt u producten van de kwaliteitsmerken Klever Ballistol en Birchwood Casey. Over het algemeen bestaat het blauwen uit het aanbrengen van een dun laagje van het product op het metaal. Het is hierbij belangrijk dat de te behandelen onderdelen goed ontvet zijn en roestvrij zijn. Vervolgens brengt u een dun laagje van het product op, totdat het oppervlakte een zo donker mogelijke kleur heeft verkregen. U laat het product even inwerken en vervolgens kunt u het product afspoelen. Nadat u het onderdeel goed gewassen heeft, kunt u het product met een neutrale olie bewerken voor extra bescherming. De exacte gebruiksaanwijzing van het gekozen product vindt u natuurlijk in de handleiding bij het product.

Complete kits voor blauwen

Naast een uitgebreide collectie van losse producten, vindt u in onze webshop ook complete kits voor het repareren of blauwen van uw wapen. Hiermee heeft u alles bij de hand om zelf een professioneel resultaat te behalen. Graag zetten we twee sets in de spotlight van onze A-merken. 


Heeft u vragen over het blauwen van uw wapen? Of over de producten uit onze collectie die u hiervoor nodig hebt? Neemt u gerust contact met ons op. We zitten voor u klaar om u verder te helpen.