Merken

Laatste Product Reviews

Weihrauch Foudraal
Foudraal keurig op tijd ontvangen, echter met een vervelende beschadiging. Na 1 telefoontje werd dit ...
okt 30, 2019
Lothar Walther 6.35mm Polygoon
Me gustaría comprar el poligonal 6.33
okt 4, 2019
Gamo Black 1000 IGT + Kijker 4.5mm
Prettige, mooie gasveerbuks die onverwacht hard en zuiver schiet. Het IGT systeem is een duidelijk m ...
sep 24, 2019
Gamo G-Magnum 1250 Jungle 1250 5.5mm
Vandaag een gamo g magnum 1250 jungle 5.5mm gekocht. Thuis gelijk ingeschoten. Echt een buks die top ...
sep 10, 2019
Discovery VT-Z 4-16x44 SF Mildot
Deze richtkijker is een echte klasbak! Een fijn reticle, side focus, schokbestendig en 16x vergrotin ...
sep 6, 2019

Red Dots 

Toont 1 - 6 van de 6 items
Toont 1 - 6 van de 6 items
Red Dots

Bent u op zoek naar een hulpmiddel om snel te kunnen schieten op niet al te grote afstand? Dan zijn Red Dots richtkijkers aan te raden. En voor de aankoop hiervan bent u bij ons aan het juiste adres. DB-Schietsport biedt een ruime selectie Red Dots. Neemt u vooral een kijkje in ons assortiment en zoek u nieuwe Red Dot richtkijker uit.

Waarom kiezen voor Red Dots richtkijkers?

Red Dots zijn een ideaal richtmiddel als u snel wilt kunnen schieten. De kijkers werken op basis van een reflectie van LED en vergroten niet. Hierdoor maakt het niet uit hoe u in de kijker kijkt en kunt u met twee ogen richten. U kunt er verbazend zuiver mee schieten. Daardoor zijn Red Dots geschikt voor zowel target schieten als de drijfjacht. Red Dots richtkijkers hebben nog meer voordelen. Zo is het een lichtgewicht richtmiddel dat zorgt voor een snelle lock op het target. Daarnaast is het een compact hulpmiddel en met weinig tot geen parralax-afwijking. Als u op zoek bent naar een richtkijker waarmee u snel en accuraat kunt schieten, kunt u dus een Red Dot hiervoor gebruiken.

Ons aanbod Red Dots

Als u niet op zoek bent naar een vergroting, maar juist een hulpmiddel om snel en accuraat te kunnen schieten, zijn Red Dots een zeer geschikt instrument. Zowel voor starters als gevorderden in de schietsport. In ons assortiment vindt u verschillende Red Dots. Wij bieden producten van de merken Hawke en DBS aan. Gezien de verschillende wensen en eisen van gebruikers, bieden wij producten aan met verschillende kenmerken. Per product kunt u de kenmerken bekijken en zo nagaan welke Red Dot het beste bij uw wapen past.


U kunt de producten gelijk in onze online shop kopen. Of kom langs in onze winkel. We staan u daar graag persoonlijk te woord om u advies te geven. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en raadgeving.