Merken

Laatste Product Reviews

Artemis PP750
Review wacht op goedkeuring
mrt 30, 2020
Artemis CP2 Pistool/Geweer 4.5mm
De Artemis CP2 is een super leuk geweer om achter in de tuin te gebruiken. Het mooie is dat je er ee ...
mrt 27, 2020
Air Arms Q-Tec Demper 1/2" UNF 5.5mm
Bedankt Rob voor de zeer snelle levering. Met demper is het geluid veel minder ik ben daar heel bij ...
mrt 17, 2020
Weihrauch HW110 ST 5.5mm 41J
Fluisterstil, voldoende krachtig en vooral uitzonderlijk nauwkeurig met bij voorkeur H&N baracuda en ...
feb 27, 2020
Hawke Vantage 3-9x50 AO IR Mildot
Ik ben door de jongens van DB schietsport tot in den treure toe geholpen voor een geschikte richtkij ...
feb 24, 2020

Red Dots 

Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items
Red Dots

Bent u op zoek naar een hulpmiddel om snel te kunnen schieten op niet al te grote afstand? Dan zijn Red Dots richtkijkers aan te raden. En voor de aankoop hiervan bent u bij ons aan het juiste adres. DB-Schietsport biedt een ruime selectie Red Dots. Neemt u vooral een kijkje in ons assortiment en zoek u nieuwe Red Dot richtkijker uit.

Waarom kiezen voor Red Dots richtkijkers?

Red Dots zijn een ideaal richtmiddel als u snel wilt kunnen schieten. De kijkers werken op basis van een reflectie van LED en vergroten niet. Hierdoor maakt het niet uit hoe u in de kijker kijkt en kunt u met twee ogen richten. U kunt er verbazend zuiver mee schieten. Daardoor zijn Red Dots geschikt voor zowel target schieten als de drijfjacht. Red Dots richtkijkers hebben nog meer voordelen. Zo is het een lichtgewicht richtmiddel dat zorgt voor een snelle lock op het target. Daarnaast is het een compact hulpmiddel en met weinig tot geen parralax-afwijking. Als u op zoek bent naar een richtkijker waarmee u snel en accuraat kunt schieten, kunt u dus een Red Dot hiervoor gebruiken.

Ons aanbod Red Dots

Als u niet op zoek bent naar een vergroting, maar juist een hulpmiddel om snel en accuraat te kunnen schieten, zijn Red Dots een zeer geschikt instrument. Zowel voor starters als gevorderden in de schietsport. In ons assortiment vindt u verschillende Red Dots. Wij bieden producten van de merken Hawke en DBS aan. Gezien de verschillende wensen en eisen van gebruikers, bieden wij producten aan met verschillende kenmerken. Per product kunt u de kenmerken bekijken en zo nagaan welke Red Dot het beste bij uw wapen past.


U kunt de producten gelijk in onze online shop kopen. Of kom langs in onze winkel. We staan u daar graag persoonlijk te woord om u advies te geven. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en raadgeving.