Merken

Aanbiedingen

Laatste Product Reviews

Hatsan Hydra
Review wacht op goedkeuring
jun 27, 2020
Gamo Bonecollector Maxxim IGT
Fijn en makkelijk, goed af te stellen en schiet zeer zuiver , helemaal niks op aan te merken op deze ...
jun 9, 2020
New Warrior Mini Compressor
De compressor vandaag getest. Na het vullen van een jerrycan van 25 liter met water voor de koeling ...
jun 4, 2020
DBS Elite Kogelvanger 14x14cm
Lekker stevige kogelvanger. Op basis van de voorgaande reviews heb ik er een rond gebogen handvat bo ...
mei 3, 2020
Weihrauch HW35 4.5mm
Mooiste buks van hw
apr 25, 2020

Verrekijkers 

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items
Verrekijkers

Verrekijker kopen

Bij het jagen kan een verrekijker van pas komen om iets in de verte te spotten. Hierbij is een verrekijker van de juiste kwaliteit natuurlijk belangrijk. Wilt u een verrekijker kopen, maar weet u niet welke? Bij DB-Schietsport.nl bent u bij het juiste adres. Wij hebben de beste jacht verrekijkers voor u geselecteerd. Neem een kijkje in het assortiment en zoek uw nieuwe verrekijker uit.

Waarom kiezen voor een verrekijker?

Een verrekijker kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Wilt u tijdens de jacht of schietsport met een aparte verrekijker observeren? Kies dan voor een geschikte kijker met een relatief groot objectief. Dit zorgt er voor dat het lichtinval groot is, hierdoor is het beeld helder. Dat is erg handig tijdens schemertijd of in een bebost gebied.

Verrekijker kopen: merken

In het assortiment van DB-Schietsport.nl vindt u verrekijkers van het merk Hawke. De verrekijkers van dit merk staan bekend om de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Hawke verrekijkers zijn speciaal bestemd voor jagers, de schietsport en andere buiten activiteiten. U kunt kiezen uit diverse modellen. De Hawke Nature Trek is een kijker in de iets hogere prijssegment en de Hawke Vantage is een betaalbare verrekijker voor een kleiner budget.

Kenmerken Hawke verrekijker

Een Hawke verrekijker is voorzien van gecoate BAK 4 prismas voor een super helder beeld. Hierdoor zijn is deze verrekijker uitstekend te gebruiken als jacht verrekijker met natuurgetrouw kleurenweergave. De groene rubber coating op de behuizing heeft een grove textuur voor een goede grip in natte omstandigheden. En het geeft bescherming tegen schokken. Tevens is de kijker waterdicht. De Hawke verrekijker wordt geleverd met draagtas, lanyard, lenskappen en schoonmaakdoekje.

Jacht verrekijker kenmerken

Lensdiameter jacht verrekijker

Als u kiest voor een jacht verrekijker van Hawke kunt u kiezen uit diverse lens diameters. De lensdiameter is beschikbaar in 32mm, 42mm en 50mm. Hoe hoger de diameter, hoe meer licht er doorheen kan komen. Wat wel goed is om te weten: als u voor een grotere diameter kiest, wordt het gewicht van de verrekijker ook zwaarder. Hoe lager de diameter, hoe lichter en kleiner de verrekijker wordt.

Vergroting verrekijker 

Er zijn er drie vergrotingen mogelijk met de verrekijkers, te weten 8x, 10x, en 12x. De vergroting bepaalt hoeveel maal het beeld dichterbij wordt gehaald. Bij een grotere vergrotingsfactor vergroten de trillingen mee. Hierdoor wordt het moeilijker om het beeld stabiel te houden.

Verrekijker kopen bij DB-Schietsport.nl

Als u een verrekijker wilt kopen en meer over een bepaald model te weten wilt kopen, vindt u per product de kenmerken. U kunt zo nagaan welke verrekijker bij u past. U kunt gelijk de verrekijker kopen in onze online shop. Voor meer informatie of advies kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Of kom langs in onze winkel. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.