Showing 1–24 of 73 results

Lucht geweer kopen

Wanneer u een lucht geweer wilt kopen, bent u bij DB- schietsport aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan lucht geweren die u zowel in onze online shop als in de fysieke winkel kunt kopen. Een lucht geweer heeft een lange loop en onderscheid zich daarmee van bijvoorbeeld een luchtpistool welke een korte loop heeft.

Lucht geweer

FX Impact MKII

 1.995,00 2.035,00
-17%
 1.665,00  1.375,00
 1.035,00

Lucht geweer

Hatsan Blitz

 995,00
 899,00
 690,00 740,00

Assortiment lucht geweren

In de collectie luchtgeweren zult u zien dat er veel aanbod en keuze is. Wij bieden meer dan 125 verschillende modellen, zodat er voor ieder budget en ieders wensen een passend lucht geweer te vinden is. Dit varieert van een eenvoudig luchtgeweer voor een zachte prijs of een fantastisch geweer voor de professionele schutter. Zo kan iedere beoefenaar van de schietsport een product in onze webwinkel uitzoeken. In ons assortiment komt u bekende A-merken voor luchtgeweren tegen zoals Gamo, Hatsan, FX airguns en Weihrauch. Deze merken hebben de kwaliteit al jaren bewezen in de schietsport wereld. Mocht er onverhoopt toch een technisch probleem ontstaan dan is de onderdelen beschikbaarheid van deze merken goed. Wist u dat DB-schietsport een eigen reparatie afdeling heeft? Eventuele storingen worden dan ook snel opgelost zodat u weer snel van uw luchtbuks kunt genieten.

Kenmerken verschillende modellen

Wanneer u een lucht geweer gaat uitkiezen, zult u zien dat er verschillende krachtbronnen verkrijgbaar zijn. Deze krachtbron heeft invloed op bijvoorbeeld de nauwkeurigheid waarmee u kunt schieten en de terugslag. Het is belangrijk om vooraf helder te hebben waarvoor u een luchtgeweer aanschaft. Als u het luchtgeweer voor korte afstanden gaat gebruiken, zult u minder kracht nodig hebben, dan wanneer u op langere afstanden gaat schieten. Ook de mondingssnelheid speelt mee bij de afstand die u kunt overbruggen met een schot. De mondingssnelheid vertelt de snelheid van het kogeltje bij het verlaten van de loop. Hoe hoger deze snelheid, hoe groter de te overbruggen afstand. Bij de kenmerken van de verschillende producten kunt u precies zien waarvoor het lucht geweer geschikt is. Voor uw lucht geweer heeft u natuurlijk ook kogeltjes nodig. Het kaliber geeft aan welke maat kogeltjes uw geweer gebruikt. Het is belangrijk de juiste kogeltjes voor uw luchtgeweer te kopen. Ook de juiste kogeltjes vind u natuurlijk in de webshop van DB-Schietsport.nl. Wij bieden diverse merken aan, zodat u altijd de juiste kogeltjes kunt vinden.

Lucht geweer online bestellen

Wij verzenden uw bestelling veilig, discreet en snel door heel Nederland en België. Heeft u vragen over een lucht geweer of andere producten uit ons assortiment? Neemt u dan vooral contact met ons op. Ons gediplomeerde personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de juiste antwoorden. U kunt trouwens zonder vergunning een lucht geweer aankopen wanneer u 18 jaar of ouder bent. Het enige wat wij nodig hebben is een kopie van een geldig legitimatiebewijs om uw bestelling te kunnen verwerken.