Toont alle 8 resultaten

Artemis luchtbuks

Artemis is een merk wiens naam synoniem staat voor precisie en kwaliteit in de wereld van de luchtbuksen. Dit merk heeft zich door de jaren heen gevestigd als een echt kwaliteitsmerk in de wereld van de schietsport. Voor zowel een hobbyist als ook voor een professionele schutter is Artemis een merk dat u zeker moet kennen. Ontdek het uitgebreide assortiment en zoek uw ideale wapen uit.


Oprichting van het merk Artemis

Artemis is opgericht in de late twintigste eeuw. Het bedrijf is begonnen als een bescheiden werkplaats die gericht was op het creëren van kwalitatieve luchtbuksen voor lokale markten. Maar door de jaren heen groeiden ze snel, en dankzij hun toewijding aan kwaliteit en innovatie is Artemis nu een wereldwijd gevestigd merk, gerespecteerd voor vele sportschutters wereldwijd.

Wat is er zo speciaal aan Artemis?

Natuurlijk is de wereld van de luchtbuksen zeer uitgebreid en divers, maar een merk dat altijd prominent blijft opvallen, is toch Artemis. De luchtbuksen van Artemis staan bekend om de kwaliteit en precisie waarmee de wapens zijn ontworpen. De meegeleverde kolf achterop is een van de unieke kenmerken van hun geweren. Deze kan makkelijk worden versteld voor zowel links- als rechtshandige schutters.

Ook zijn de luchtbuksen vaak op vele manieren aanpasbaar. Daarnaast is de magazijn capaciteit zeer indrukwekkend. Ook zijn pistolen en geweren ontworpen voor een snelle en gemakkelijke reload. De totale lengte van de geweren is ideaal voor korte of lange afstanden, en de mogelijkheid tot een open vizier helpt een schutter bij het nauwkeurig richten.

12 grams co2 patronen

Het merk biedt mogelijkheden voor zowel 12 grams co2 als perslucht. Iedere schutter heeft een eigen voorkeur als het op luchtbuksen en de specificaties aankomt. Ook zijn er geweren met een langere loop, dit draagt bij aan de nauwkeurigheid van het schot. Wat vooral interessant is, zijn modellen waar de loop gemakkelijk zijdelings kan worden verwisseld. En wanneer de loop slijtage vertoont, kan deze gemakkelijk vervangen worden.

Uiteenlopende benodigdheden van gebruikers

Als we kijken naar de wereld van de schietsport dan zijn de benodigdheden van diverse gebruikers vaak best uiteenlopend. De een wil een pistool, de ander wil een geweer. De ander wilt een groot magazijn, de andere een iets kleinere magazijn capaciteit. Dan zijn er ook nog links- of rechtshandige schutters, lange en korte afstanden waarvoor schutters een geweer nodig hebben. Kortom, de benodigdheden per schutter zijn enorm verschillend. Gelukkig heeft Artemis alles wat nodig is om voor iedere sportschutter het ideale wapen te leveren.

Een aantal modellen uitgelicht

We zullen kort een aantal modellen van Artemis uitlichten zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden.

De Artemis M16

Dit model is het vlaggenschip-model van Artemis. Het is een van de beste perslucht geweren op de markt en de M16 is een erg goed symbool voor wat het merk allemaal te bieden heeft. De M16 is verkrijgbaar met zowel een .177 en .22 kaliber. Daarnaast is hij esthetisch aantrekkelijk met een mooie houten meegeleverde kolf achterop en een aantrekkelijke loop, ook zorgt de geavanceerde luchtcilinder ervoor dat u iedere keer weer consistent schiet.

De Artemis P15

Dit model staat bekend om zijn compactheid en lichte gewicht. Het bullpup ontwerp biedt een zeer goede balans, maar daarnaast heeft dit geweer ook een krachtig schot. Dit product is eigenlijk een goed luchtgeweer voor iedere schutter.

De Artemis PP700

Voor hen die op zoek zijn naar een mooi instap-PCP luchtpistool is dit een zeer goede keuze. Niet alleen heeft dit pistool een mooi ergonomisch ontwerp, daarnaast bevat dit pistool een zeer goede precisie en daarmee heeft dit product een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Veelgestelde vragen

Onze experts staan te allen tijde klaar om al uw vragen te beantwoorden. Maar, om het u iets makkelijker te maken hebben we hier alvast een aantal veelgestelde vragen voor u beantwoord!

Wat is de magazijn capaciteit van een Artemis product?

De magazijn capaciteit van Artemis luchtbuksen varieert afhankelijk van het model en het kaliber. Veel modellen bieden een indrukwekkende capaciteit, waardoor schutters langere tijd kunnen schieten zonder te herladen.

Kan ik een Artemis luchtbuks met 12 grams CO2 gebruiken?

Sommige Artemis modellen zijn ontworpen om te werken met 12 grams CO2 patronen, terwijl anderen gebruik maken van perslucht. Het is belangrijk om de specificaties van het specifieke model te controleren voordat u de patronen koopt.

Zijn er specifieke onderhoudstips voor Artemis luchtbuksen?

Net als andere luchtgeweren en luchtpistolen, is regelmatig onderhoud essentieel voor een Artemis luchtbuks. Het is belangrijk om de loop regelmatig schoon te maken, vooral als u merkt dat de nauwkeurigheid afneemt. Sommige modellen hebben lopen die gemakkelijk kunnen worden vervangen of versteld, wat het onderhoud vergemakkelijkt.