Toont alle 21 resultaten

FX Airguns

Als u op zoek bent naar een luchtbuks is FX Airguns een bekend merk. Deze Zweedse fabrikant is sinds de oprichting uitgegroeid tot een marktleider voor luchtwapens. Het staat bekend om kwalitatieve en innovatieve wapens die een technische voorsprong bieden op diverse andere fabrikanten. Bekijk hier de uitgebreide collectie van FX Airguns!

FX Airguns

FX King Brown

 2.295,00
-10%
 1.995,00

FX Airguns

FX Panthera

 1.850,00 1.950,00
-12%
-6%
 1.650,00 1.750,00
-3%
 1.625,00

Geschiedenis van FX Airguns

In een klein stadje in Zweden werd in 1999 FX Airguns opgericht door Fredrik Axelsson. Hij was een liefhebber van luchtbuksen en kon in zijn zoektocht naar de beste luchtbuks niet vinden wat hij zocht. Dus besloot hij om zelf zijn droom luchtbuks te ontwerpen. Ruim 20 jaar later is het merk FX Airguns over de hele wereld bekend en wordt het als marktleider beschouwd.

Kenmerken FX Airguns

FX Airguns staat bekend om de geavanceerde technologieën die zij gebruiken. Alles heeft het doel om de meest uitzonderlijke luchtbuks te maken. Een team van Zweedse vakmannen maakt de ingewikkelde wapens met de hand. Het is dan ook terecht dat er veel van dit merk verwacht wordt. Voordat een luchtwapen de fabriek verlaat, wordt deze eerst uitgebreid getest.

FX Airguns bieden luchtgeweren die uitblinken in nauwkeurigheid en betrouwbare consistentie. Daarnaast zijn de wapens efficiënt, extreem krachtig en opmerkelijk stil. De combinatie van innovatie, vakmanschap, gebruikte materialen en toewijding zorgen ervoor dat FX Airguns zeer hoge kwaliteit luchtbuksen ontwikkelt. Die er ook bijzonder mooi uitzien. Als u kiest voor een FX luchtgeweer weet u zeker dat dit een waardevolle investering is.

FX Luchtgeweren kopen in onze webshop

De kwaliteit en innovatie van FX Airguns ziet u terug terug in al hun producten en de gebruike materialen. Wij zijn er dan ook trots op luchtbuksen van dit A-merk in ons assortiment aan te kunnen bieden. Daarnaast bieden we ook de toebehoren voor bij uw FX Luchtgeweer, zoals luchtdruk kogeltjes.

U kunt de FX Airguns direct online in onze webshop kopen. Als het product op voorraad is en u bestelt voor 14.00 uur, zullen wij uw bestelling direct dezelfde dag nog verzenden. Wilt u voor uw online bestelling niet op de transporteur wachten? Dan kunt u ook aangeven dat u uw bestelling wilt ophalen bij ons speciale DB-schietsport afhaalpunt.

Vragen & Advies

Als u advies wilt ontvangen over de FX luchtgeweren, kunt u altijd contact opnemen met ons team van specialisten. Ook hebben wij een fysieke winkel waar u langs kunt komen tijdens de openingstijden. Hier kunnen we direct al uw vragen beantwoorden en kunt u zelf de producten bekijken. Op onze fysieke locatie hebben we ook een reparatieafdeling voor luchtgeweren.