Toont alle 17 resultaten

Gasram luchtbuks

Bekijk hier ons aanbod voor een gasram luchtbuks. U heeft keuze uit diverse A-merken zoals Gamo en Hatsan en verschillende modellen. Deze modellen zijn uitgevoerd met een gasram veer, wat diverse voordelen biedt ten opzichte van een traditionele veer. Zoek direct uw nieuwe gasram buks uit!

-6%

Gamo luchtbuks

Gamo Black Bear IGT SET

Oorspronkelijke prijs was: € 372,95.Huidige prijs is: € 349,95.
-5%

Gamo luchtbuks

Gamo HPA Mi Maxxim IGT

Oorspronkelijke prijs was: € 300,00.Huidige prijs is: € 284,95.

Wat is een gasram luchtbuks?

Een gasram luchtbuks is een knikloop buks die is voorzien van een gasram. Dit is het systeem waarmee u de buks kunt spannen. Hoe dit precies werkt? Er bevindt zich een schuifstang in de afgesloten gaskamer. Deze wordt teruggeduwd bij het spannen van de luchtbuks, wat ervoor zorgt dat het gas samengedrukt worden. Als u de trekker overhaalt, zorgt het gas of de lucht die snel uitzet dat de stang naar voren wordt geduwd.

Waarom kiezen voor een gasram buks?

Een vraag die speelt is of een gasram luchtbuks beter is dan andere typen luchtbuksen. Er wordt wel gezegd dat dit type geavanceerder en beter is dan een veer luchtbuks. Een voordeel van een gasram buks is dat deze een snelle vergrendelingstijd hebben in vergelijking met bijvoorbeeld veerbuksen. De tijd tussen het overhalen van de trekker en de kogel die de loop verlaat is over het algemeen zeer snel.