Toont alle 24 resultaten

Kolf olie

In ons assortiment vindt u kolf olie in veel kleuren van Ballistol, Scherell & Birchwood Casey. Geweerkolf olie is perfect voor het onderhoud en een mooie afwerking van uw houten kolf. Geweer kolf onderhoud heeft als voordeel dat het bescherming biedt tegen vocht, vuil en schimmel. Kolf olie is ideaal voor het vernieuwen en waterafstotend maken van verweerd hout. Het verhindert dat hout ruw en vlekkerig wordt.


Geweer kolf onderhoud

Onderhoud van uw houten kolf is belangrijk voor het behoud van uw wapen. Anders dan een kunststof kolf is hout een natuurproduct en dat vergt onderhoud. Als schietsport specialist bieden wij alleen merken van topkwaliteit in ons assortiment.

Ballistol kolfolie

Wilt u uw luchtbuks perfect onderhouden? Ballistol Baslin kolfolie is geschikt voor houten delen van uw geweer en luchtbuks. De kolf van uw wapen heeft regelmatig een beetje olie nodig om scheuren en verkleuringen te voorkomen. Ballistol kolfolie is er in verschillende kleuren. Met de kolfolie van Ballistol kunt u uw geweer de verzorging geven die het nodig heeft.

Scherell kolfolie

Schaftol Houtolie is ideaal voor de behandeling en het onderhoud van alle soorten natuurhout (speciaal voor edelhout), antiquiteiten, meubels en houten geweerkolven. In Schaftol kolfolie van Scherell & Co zijn alleen de allerbeste natuurproducten van de hoogste kwaliteit verwerkt. Er is slechts een geringe toevoeging van siliconen. Elke houtsoort is hygroscopisch. Dat betekent dat het water opneemt en continue blootgesteld staat aan weers- en temperatuursveranderingen. Het vocht kan in het hout trekken en vervormen of zelfs scheuren wanneer het opdroogt.

Birchwood kolfolie

De formule van Birchwood geeft een luxe afwerking op iedere geweerkolf. Het stoot water af en beschermt de kolf tegen alle weerselementen. De olielaag blijft perfect op de kolf zitten.