Toont alle 5 resultaten

Loop reiniger

Hier vindt u reinigingsproducten voor uw geweerloop. Een goede loop reiniger draagt bij aan de zuiverheid van uw buks. Loopreiniger zorgt voor de volledige verwijdering van lood, koper en nitro poederresten voor pistolen, geweren en luchtdrukgeweren.


Loopreiniger kopen?

Een loopreiniger zorgt voor de volledige verwijdering van lood, koper en nitro poederresten voor wapens, geweren en luchtbuksen. In ons assortiment vindt u diverse topmerken als Ballistol, Napier, Robla Solo, VFG en DBS.

Ballistol Robla Solo Mil

De Ballistol Robla Solo Mil is de betrouwbare loopreiniger voor alle wapens en daarbij verbetert het de precisie van uw schot. Deze formule zorgt ervoor dat deze loopreiniger niet alleen de kracht heeft om koper, kruit, tombac en kruitresten te verwijderen maar ook loodresten. Daarnaast worden staal, chrome en nickel niet aangetast. De Robla Solo Mil is door en door getest en ook op het gebied van militair gebruik onovertroffen! Op basis van deze uitstekende resultaten van een reeks van tests die werden uitgevoerd voor militair onderzoek, wordt het zelfs door speciale eenheden gebruikt.