Toont alle 2 resultaten

Pellet verzorging

In ons assortiment vindt u onder andere Napier of London power pellet lube in 10ml en 25ml. Dit is een speciale substantie dat eenvoudig de precisie en snelheid van elke kogel in elk type luchtbuks verbetert. Pellet onderhoud is onmisbaar voor elke wapenhouder. Wordt ook door kampioenen in de schietsport gebruikt.


Napier of London power pellet lube

De unieke complexe formule doet meer dan alleen het smeren van de luchtbuksmunitie. In feite ontstaat er een chemische filmlaag om de kogel wat ervoor zorgt dat de kogel niet scheurt of loodrestjes achterlaat. Door de speciale filmlaag volgt de kogel beter de trekken en velden van de loop wat resulteert in een stabielere baan van de kogel met een hogere precisie.

Wat zijn luchtbuks pellets?

We hebben in de schietsport diverse benamingen voor kogels. De meest voorkomende benaming is luchtbuks kogels. Ook luchtbuks diabolo’s en luchtbuks pellets zijn benamingen die veel voorkomen. Luchtbuks pellets is een Engelse vertaling voor luchtbuks kogeltjes. In het zuiden van Nederland en in België worden kogels ook wel loodjes genoemd.