Toont alle 7 resultaten

Wapenvet

Wapenvet is ideaal voor het verzorgen en onderhouden van allerlei soorten wapens. Ook perfect voor de bescherming van uw wapen. In ons assortiment vindt u wapenvet van topmerken als Ballistol, Molykote, GunTec & Scheibe. De hoogste kwaliteit wapenonderhoud om zo uw wapens in topconditie te houden.


Vet voor uw wapen

In onze schietsport winkel DB-Schietsport koopt u verschillende soorten vet voor elk wapen. Zo verkopen wij onder andere topmerken als Birchwood, Guncer, GunTec, Molykote en Motorex.

Waar dient wapenvet voor?

Wapenvet is geschikt om het mechanisme van uw geweer soepeler te laten bewegen. Het brengt de verzorging en onderhoud van uw geweer ten goede. Ook dient het perfect als beschermingsmiddel.

Wapen onderhoud

Op zoek naar andere onderhoudsproducten voor uw geweer onderhoud? Bekijk ons uitgebreide aanbod. Om uw geweer in optimale conditie te houden, vindt u bij ons wapenreinigers van bekende merken. En speciaal voor het schoonmaken van de loop van uw geweer, hebben we een categorie met loop reiniger gemaakt. Kolfolie is een categorie speciaal voor het onderhoud van de kolf van het geweer.

De accessoires om mee schoon te maken, zoals borstels en staalwol, staan bij elkaar in de categorie poetsartikelen. In de categorie pellet verzorging vindt u producten voor het onderhoud van het projectiel waarmee u schiet (pellets).