Optisan richtkijkers

Bent u op zoek naar Optisan richtkijkers? Bij DB-Schietsport.nl vindt u ook richtkijkers van dit vooruitstrevende merk voor optiek producten. Bij het produceren van hun richtkijkers, heeft Optisan alle aandacht details. Dit zorgt voor richtkijkers van een hoge kwaliteit. Bekijk vooral het aanbod Optisan richtkijkers in onze collectie. Als u hier vragen over heeft, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Optisan richtkijkers

Het woord Optisan is een samenvoeging van twee Japanse woorden, namelijk Opti en San. Opti staat natuurlijk voor optiek. En San is het woord voor iets waar je als professionele specialist voor gezien wordt. Deze naam is toepasselijk op de Optisan richtkijkers die van de hoogste kwaliteit zijn. De beste Japanse technologie wordt gebruikt om de richtkijkers te vervaardigen. De Optisan richtkijkers worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat u altijd geniet van een heldere kijk en een scherp beeld.

Verschillende series van Optisan

Optisan heeft haar richtkijkers in verschillende series onderverdeeld. We lichten graag twee series uit.

EVX serie richtkijkers

De EVX lijn is opnieuw ontwikkeld om de generatie I Viper-lijn te overtreffen. Deze tweede generatie richtkijker heeft een 25% groter gezichtsveld door de royale eyebox. Deze maakt het handig om snel een doelwit te vinden. De oogafstand is over het hele bereik dat vergroot wordt consistent, zodat de positie van uw hoofd stabiel blijft. Alle EVX richtkijkers worden geleverd met mil/ mil-matchende turret en een nieuw ontworpen mil-hash-dradenkruis voor lange afstanden.

HX serie Optisan richtkijkers

Een andere serie is de HX-lijn. Dit zijn richtkijkers die speciaal voor beginners een aanrader zijn. Ze bieden een 25% groter gezichtsveld dan de bestaande 3-9X40 richtkijkers die verkrijgbaar zijn. Deze kijkers worden verder geleverd met een verbeterd mil-dot dradenkruis.

Advies van DB-Schietsport.nl

Weet u niet precies welke Optisan richtkijker het beste past op uw luchtgeweer? Kunt u persoonlijk advies gebruiken? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze specialisten informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.