Merken

Laatste Product Reviews

New Warrior Mini Compressor
Review wacht op goedkeuring
jun 4, 2020
DBS Elite Kogelvanger 14x14cm
Lekker stevige kogelvanger. Op basis van de voorgaande reviews heb ik er een rond gebogen handvat bo ...
mei 3, 2020
Weihrauch HW35 4.5mm
Mooiste buks van hw
apr 25, 2020
JSB Exact Jumbo Heavy 5.52mm
Ideaal kogeltje voor de FX Dreamline. JSB is en blijft top.
apr 24, 2020
FX Dreamline classic
In aanvulling van mijn Weihrauch HW100T 4,5mm deze FX Dreamline in 5,5 gekocht. Als je de Weihrauch ...
apr 23, 2020
DBS Elite Kogelvanger 14x14cm Bekijk groter

4
3.83/5 - 6 Reviews

DBS Elite Kogelvanger 14x14cm

30783

DBS Elite kogelvanger is gemaakt van 4mm plaatstaal. Wordt geleverd samen met 1 zak rubber korrels voor de demping. 

Meer details

In Voorraad

€ 46.00 incl. btw

Meer informatie

Een sterker dan gemiddelde kogelvanger van maar liefst 4mm plaatstaal, met een 2mm plaatstaal achterwand. Deze zwart gespoten sterke kogelvanger weegt 5kg en de 14 x 14cm schietkaarten passen precies.

DBS Elite Kogelvanger werking

Deze diepe kogelvanger is uitermate geschikt voor opvulling met karton of rubberen korrels. De opvulling vangt de kogel vaak al op voordat het kogeltje de achterwand raakt. Dit is vaak een ergernis met metalen kasten. De 'Ting' van de kogel tegen de metalen kast wordt vaak irritanter beschouwd dan het geluid van het afvurende geweer.

Kenmerken DBS Elite Kogelvanger

  • Leeg gewicht: 5 kg
  • Geschikt voor schietkaarten van 14x14cm

Belangrijk: Na het verwisselen van de schietkaart moet de kogelvanger 'opgeschud' worden zodat de korreltjes weer achterin de kogelvanger zitten en de achterwand bedekken.

Wilt u onze gehele collectie met schietkasten en kogelvangers bekijken? Bezoek dan de categorie kogelvanger!

Reviews (6)

Bert

IP: 86.81.106.192

mei 3, 2020
4
(4/5
Prima kogelvanger
Lekker stevige kogelvanger. Op basis van de voorgaande reviews heb ik er een rond gebogen handvat bovenop gemaakt, wat het oppakken en wegzetten een stuk makkelijker maakt. Tegen de binnenachterzijde van de kogelvanger heb ik een op maat gesneden vierkant stuk vlokkenschuim (bij dhz wordt dit verkocht als geluidsdemping). Vervolgens de rubber korrels er op en dat weer opgesloten met een ander stuk vlokkenschuim. Werkt perfect. Alles blijft netjes op z’n plek en de kogels halen de achterzijde niet. Af en toe het voorste stuk schuim vervangen en het lood uit de rubber korrels zeven.
 
Johan

IP: 81.243.196.41

dec 5, 2018
5
(5/5
DBS Elite Kogelvanger
De perfecte stille kogelvanger. Op mijn 10 m zolder stand is alleen de veerbeweging van mijn luchtdruk geweren te horen, niets van kogel inslag geluiden. Zalig voor zowel de buren als me zelf. Als ongelooflijk lui mens heb ik de zak met rubberkorrels niet opengedaan en zeker niet in de kogelvanger uitgegoten, Gewoon zak vulling in zijn geheel er in.( Ik had kogelvanger al drie trappen opgedragen) Het voordeel van mijn luiheid is dat ik de kogelvanger nog niet naar achter heb moeten schudden en tijdens het steken van de nieuwe kaart gewoon eens vluchtig kijk of alles nog goed zit. Deze bak kan een oplossing zijn om zelfs in een flatgebouw met een geluidsarm luchtdruk wapen te genieten. Graag wil ik DB Schietsport nog bedanken voor hun vriendelijkheid en formidabele dienstverlening. Ik ben een tevreden klant.
 
S Adriaan

IP: 83.128.192.77

mrt 21, 2018
4
(4/5
Mooie kogelvanger, met een opmerking
Erg mooie, letterlijk zware kogelvanger, echter met 1 opmerking, de lak had wat "druipers" in de gleuf waar het kaartje (14x14) in schuift, even met een fijne figuurzaag erdoor en de druipers zijn weg. Maar dit is toch jammer, was mooi als DB zelf even een kaartje erin geduwd had om te checken. De verzending was uitzonderlijk goed, zoveel bubbel folie heb ik nog nooit in 1 doos terug gevonden!
 
S Frans

IP: 213.155.159.10

aug 14, 2017
5
(5/5
DBS Elite Kogelvanger 14x14cm
Dit is een hele fijne kogelvanger voor als je niet te veel herrie wilt maken tijdens het schieten door de rubber korrels die erin gaan hoor je geen tik meer bij de inslag van kogels en het kaartje word goed op zijn plaats gehouden. het is wel een redelijk zwaar doel dus een goeie steun is wel nodig om deze op te zetten
 
S arno

IP: 84.24.29.67

apr 3, 2017
1
(1/5
Oogt degelijker dan hij daadwerelijk is
Heb deze gekocht ter vevangng van mijn Hatsan kogelvanger. Echter na zo'n 100 schoten staat de achterkant wagenwijd open. Deze achterkant is zeker geen 4 mm dik wat beweerd wordt maar 2 mm. Miskoop
Beheerder:
Beste S Arno bedankt voor deze review, jammer dat je niet tevreden bent.Het is echter de bedoeling van deze kogelvanger dat de rubber korrels de kogel opvangt en niet de behuizing.We hebben naar aanleiding van jouw review de tekst aangepast van het product en zijn nu zeker van dat je er net zoveel plezier aan kunt beleven als de rest van onze klanten.
 
Pagina:12

Review toevoegen

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...