Merken

Laatste Product Reviews

SAK II demper 6,35mm
Net wat ik zocht , een compacte demper die meer dan voldoende dempt om de buren niet niet te storen. ...
dec 3, 2019
Weihrauch Foudraal
Gezien bovenstaand review : Zeer snelle en correcte levering. Beide foudralen uiteraard in nieuwstaa ...
nov 27, 2019
Weihrauch Foudraal
Foudraal keurig op tijd ontvangen, echter met een vervelende beschadiging. Na 1 telefoontje werd dit ...
okt 30, 2019
Lothar Walther 6.35mm Polygoon
Me gustaría comprar el poligonal 6.33
okt 4, 2019

Schietkaarten 

per pagina
Toont 1 - 12 van de 25 items
Toont 1 - 12 van de 25 items
Schietkaarten

Als u op zoek bent naar schietkaarten, vindt u in onze webshop een zeer uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit. De schietkaarten zijn geschikt voor allerlei disciplines binnen de schietsport. Wij bieden verschillende maten schietkaarten met diverse opdrukken. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld kaarten met schietschijven, en ook schietkaarten met afbeeldingen van bijvoorbeeld dieren vindt u in onze collectie. De schietkaarten worden in sets met meerdere aantallen geleverd, zodat u altijd voldoende voorraad heeft om te kunnen oefenen.

Assortiment schietkaarten

De schietkaarten in onze webshop zijn gemaakt van stevig, wedstrijd kwaliteit karton, waardoor u de inslag van de kogels goed kunt zien. U kunt ze los gebruiken of bijvoorbeeld in de kogelvangers. In onze collectie vindt u diverse schietschijven van het merk Krüger. Deze fabrikant biedt al meer dan 50 jaar hoge kwaliteit schietschijven tegen aantrekkelijke prijzen. De schietschijven voldoen aan alle vereisten voor sportschieten en bevatten de beste schot impact karakteristieken. Ze zorgen voor duidelijke inslagen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze producten populair zijn bij schutters, clubs en verenigingen.

Schietkaarten online bestellen

U kunt onze schietkaarten makkelijk online bestellen. Wij bieden scherpe prijzen en zorgen voor een snelle levering op het adres dat u opgeeft. Wilt u een grote hoeveelheid aankopen voor bijvoorbeeld uw schietvereniging of voor een evenementenbureau? Neemt u dan vooral contact met ons op. We gaan graag met u de voorraad en voorwaarden na.

Heeft u vragen over de schietkaarten? Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. En te zorgen dat u het product ontvangt waar u naar op zoek bent. Wilt u trouwens liever op een doel schieten? Wij bieden ook een uitgebreide collectie schietdoelen.