Gamo luchtbuks kopen

Het Spaanse Gamo bestaat ruim 60 jaar en levert uitstekende kwaliteit luchtbuksen! Wat Gamo onderscheidt van vele concurrenten is niet alleen de hoogwaardige kwaliteit, als ook het innovatieve design en de zeer scherpe prijzen. Dit Spaanse merk heeft hyper moderne productie faciliteiten wat Gamo instaat stelt om hoogwaardige kwaliteit producten tegen een scherpe prijs te produceren. Dit maakt de Gamo luchtbuks dan ook mateloos populair.

Gamo gasram luchtbuks

Gamo maakt gebruik van het IGT systeem oftewel Gamo gasram systeem. Over het algemeen heeft een IGT luchtbuks een aantal voordelen ten opzichte van een standaard veer luchtbuks. Een IGT luchtbuks spant makkelijk op en geeft bovendien minder trillingen. Wanneer een gamo luchtbuks minder trillingen heeft kan deze dus ook zuiverder schieten. Als laatste maar zeker niet minder belangrijk, een IGT luchtbuks behoudt langer zijn kracht vergeleken met een veerbuks. Een gasram luchtbuks heeft dus een langere levensduur. Een goed voorbeeld van een populaire IGT luchtbuks is de Gamo HPA mi maxxim IGT. Deze eigenschappen in combinatie met de scherpe prijs maken de Gamo IGT setjes zeer populair.

Onderhoud Gamo luchtbuks

Het onderhoud aan een Gamo luchtbuks is vrij eenvoudig, met een simpel poetssetje en een busje Ballistol komt u een heel eind. Ballistol kunt u gebruiken voor het behoud van de geblauwde staal onderdelen. Wanneer u deze stalen onderdelen aanraakt, kan er na verloop van tijd roest ontstaan. Door het aanbrengen van Ballistol is de luchtbuks beschermt tegen weersomstandigheden en zuren. Dit komt de levensduur ten goede. U kunt Ballistol natuurlijk ook gebruiken om de binnenkant van de loop te reinigen. Spuit een kleine hoeveelheid Ballistol in de loop en reinigt de loop vervolgens met de borstels uit het poetssetje.

Aandrijving Gamo luchtbuksen

Naast veer en gasram luchtbuksen heeft Gamo natuurlijk ook PCP luchtbuksen.

  • Gamo Coyotegamo coyote is de meest populaire PCP uit het Gamo assortiment! De Gamo Coyote wordt geleverd als een set met demper, richtkijker en handpomp. Deze buks levert in 5,5mm 40 Joule.
  • GX-250 PCPgamo gx250 kunt u kiezen als u op zoek bent naar een zwaardere PCP luchtbuks. Deze buks levert in 6,35mm 60 joule. Beide buksen zijn kunststof en hebben hierdoor bijna geen onderhoud nodig.

Kernwaarden Gamo

Kwaliteit

Het spaanse Gamo produceert hoogwaardige kwaliteit luchtbuksen. Mocht er onverhoopt toch een technisch mankement zijn aan uw Gamo luchtbuks, dan wordt dit zeer snel opgelost. De beschikbaarheid van onderdelen is zeer goed te noemen. Dat is absoluut niet bij elke fabrikant het geval. Wij hebben onze eigen wapenmaker in dienst waardoor wij zelf reparaties kunnen uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat de wachttijden voor u als consument zo kort mogelijk zijn! Deze factoren samen zorgen ervoor dat wij het merk Gamo hoog in het vaandel hebben staan.

Innovatie

Gamo is zeer innovatief en beschikt over de modernste productie faciliteiten. Dankzij de hypermoderne productie locatie kan Gamo met extreem lage toleranties werken waardoor de kwaliteit kan worden gegarandeerd. Voordat een luchtbuks uit de Gamo fabriek vertrekt, wordt deze buks goed gecontroleerd of deze wel aan de hoge standaard voldoet. Kijk het onderstaande filmpje voor de Gamo filosofie en een kijkje in de productie faciliteit van Gamo.

Keuze Gamo luchtbuks

Bent u op zoek naar goede kwaliteit luchtbuks voor een betaalbare prijs? Dan is een Gamo luchtbuks zeker het overwegen waard. In de winkel en webshop hebben we een uitgebreide collectie lucht wapens van onder andere Gamo opgenomen. Mocht u nog vragen hebben over diverse uitvoeringen of welke buks het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact op met ons team van specialisten, wij helpen u graag met uw keuze.

Bekijk nu onze luchtwapens!