Catalogus

Fabrikant
Kaliber
Pistool/Geweer

Merken

Aanbiedingen

Laatste Product Reviews

MTM K-Zone Front Steun
Vandaag binnen gehad d.d. 29-09-2017, in elkaar gezet wat super makkelijk is, voelt niet goedkoop aa ...
sep 29, 2017
Flambeau Pistoolkoffer Klein
Item voldoet helemaal aan beschrijving. Ik ben tevreden.
sep 12, 2017
UTG New Gen Reinforced Clamp-On Bi-Pod
Dit is een fijne Bi-Pod maar het veertje wat zorgt dat hij goed dicht blijft zitten zit redelijk los ...
aug 14, 2017
DBS Elite Kogelvanger 14x14cm
Dit is een hele fijne kogelvanger voor als je niet te veel herrie wilt maken tijdens het schieten do ...
aug 14, 2017
Gamo Eekhoorn Doel
het is een stevig ding alleen als het ringetje waarmee het touwtje vast zit raakt schiet je deze vlu ...
aug 14, 2017

Lucht Wapens 

Subcategorieën

 • Gamo

  Gamo is een Spaans toonaangevend fabrikant van populaire luchtgeweren en pistolen. Luchtgeweren zoals de Black Bull en Whisper Vampire zijn een paar voorbeelden van de zeer goede producten dat ze maken.

 • Weihrauch

  Weihrauch is de fabrikant als het over luchtwapens gaat. De wereld beroemde modellen zoals de HW97 en HW50 zijn maar een paar exemplaren. Ieder geweer van Weihrauch is van absolute topkwaliteit en gaat een leven lang mee. De Rekord trekker systeem en de zeer goede nauwkeurigheid zijn de belangrijkste kenmerken van Weihrauch

 • Air Arms

  Air Arms is een Engelse fabrikant van zeer nauwkeurig springers en PCP geweren. De vormgeving van hun producten is typische Engels elegant en de afwerking is zeer goed.

 • Crosman

  Crosman maakt enkele zeer populair lucht pistolen en lucht geweren. De beroemde 2240 CO2 pistool en de 1077 Co2 geweer zijn erg populair. Ook de Discovery PCP mag niet ontbreken in de range van Crosman. 

 • Hatsan

  Hatsan, is een erg populair Turkse fabrikant van luchtgeweren en luchtpistolen. De modellen ogen spannend en modern. Ze zijn veelal bekend vanwege de hoge schiet kracht en de betaalbare prijzen. De BT65 PCP modellen zijn zeer geliefd onder de PCP schutters.

 • Benjamin

  Benjamin is heel erg bekend geworden voor het maken van de Banjamin Marauder en Armada PCP geweren. Die zijn enorm populair geworden omdat ze veel bieden voor een betaalbare prijs. De Marauder is krachtig, simpel gebauwd en dus betrouwbaar en bied verassende schiet eigenschappen voor een geweer in dit prijsklasse.

 • Walther

  Walther is een bekend naam in de schietsport. De producten zijn niet de goedkoopste maar bieden ook meer kwaliteit dan andere fabrikanten. Kwaliteit heeft altijd de belangrijkste rol gespeeld bij Walther en dat is te zien in de producten dat ze maken.

 • FX Airguns

  FX Airguns is een fabrikant dat moderne en kwalitatief hoogwaardige producten maakt. De modellen zijn stuk voor stuk perfect afgewerkt en de prestaties doen niet onder voor de andere bekende merken

 • Pistolen

  Knikloop, Co2, en pomp pistolen

 • Browning

  Browning een merk dat spreekt tot de verbeelding

 • Kral

  Kral, PCP geweren in de betalbare prijsklasse en super afgewerkt. Er zijn gewoon geen concurrenten in deze prijsklasse met vergelijkbare kwaliteit

 • Artemis

  Artemis luchtgeweren en pistolen zijn verassend laag in prijs en bedoeld voor veel schietplezier

per pagina
Toont 1 - 15 van de 118 items
Toont 1 - 15 van de 118 items
Lucht Wapens

Luchtgeweren en Luchtpistolen van alle bekende merken zoals Gamo, Benjamin, Weihrauch, Air Arms, Walther, Crosman en Hatsan. We hebben een sterk varierend voorraad aan modellen van de beste fabrikanten van luchtgeweren. We houden favorieten op voorraad en wisselen dit af met nieuw en spannende modellen.