Merken

Laatste Product Reviews

Hatsan Hydra
Review wacht op goedkeuring
jun 27, 2020
Gamo Bonecollector Maxxim IGT
Fijn en makkelijk, goed af te stellen en schiet zeer zuiver , helemaal niks op aan te merken op deze ...
jun 9, 2020
New Warrior Mini Compressor
De compressor vandaag getest. Na het vullen van een jerrycan van 25 liter met water voor de koeling ...
jun 4, 2020
DBS Elite Kogelvanger 14x14cm
Lekker stevige kogelvanger. Op basis van de voorgaande reviews heb ik er een rond gebogen handvat bo ...
mei 3, 2020
Weihrauch HW35 4.5mm
Mooiste buks van hw
apr 25, 2020

Onderhoud 

Subcategorieën

 • Wapen Reiniger

  Wapenreinigers van Bekende merken Ballistol, Hoppes, GunTec, Gunex, Birchwood Casey enz. Reiniging voor ieder vuurwapen of luchtwapen.

 • Wapen Olie

  Wapenolie kopen

  Wilt u wapenolie kopen om uw luchtpistool of lucht geweer te kunnen smeren? Bij DB-Schietsport.nl bent u aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment treft u verschillende soorten olie voor uw wapen van verschillende merken. Neem gerust een kijkje in onze webshop en kies de geschikte wapenolie geschikt is voor uw luchtdrukwapen!

  Waarom wapenolie gebruiken?

  Het onderhoud van uw wapen is essentieel om lang uw geliefde lucht geweer te kunnen gebruiken. Het smeren hiervan dient verschillende doelen. Veelal wordt dit gedaan om het wapen corrosiebestendig te maken. Ook helpt het de prestaties te verbeteren en om het wapen te beschermen tegen vocht, vuil en roest. Wapenolie heeft van nature een smerende en beschermende werking. De producten die wij aanbieden zijn van gerenommeerde merken die hun eigen ingrediënten toevoegen om te zorgen dat uw wapen optimaal presteert. Wist u bijvoorbeeld dat het gebruik van deze producten er ook voor kan zorgen dat de snelheid van uw wapen verhoogd wordt? De smerende werking van wapenolie zorgt ervoor dat kogels de loop sneller kunnen verlaten. Hierdoor heeft u een voordeel wanneer u gaat schieten.

  Aanbod producten

  Bij DB-Schietsport.nl bieden wij verschillende soorten wapenolie aan van een reeks A merken, waaronder: Ballistol, Gunex en Motorex. In het algemeen kan gezegd worden dat de wapenoliën in essentie dezelfde werking hebben. Echter, ze verschillen natuurlijk wel zodat ze een voordeel ten opzichte van elkaar kunnen bieden. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld, om zo aan de verschillende wensen en eisen van gebruikers te kunnen voldoen. Per product is er nauwkeurig beschreven wat de voordelen hiervan zijn, zodat u zelf kunt beslissen welke wapenolie het best bij uw lucht wapen past.

  Online bestellen bij DB-Schietsport.nl

  U kunt de producten kunnen direct besteld worden in de webshop, waarna deze (mits voor 16:00 besteld) dezelfde dag nog verzonden worden. Vaak zijn deze de dag erna dan al binnen. Ook kunt u tijdens de openingstijden langskomen in onze winkel in Odiliapeel. U kunt altijd vrijblijvend contact met onze klantenservice opnemen voor advies en meer informatie.

 • Poets Artikelen

  Borstels, poets sets, VFG producten om Uw wapen schoon te houden

 • Wapen Vet

  Wapenvet van Ballistol, Molykote, GunTec, en Scheibe voor het in optimaal conditie houden van Uw wapen

 • Wapen Blauwen

  De originele blauwing op metalen delen van uw luchtbuks of vuurwapen kan soms verdwijnen. Slijtage en de inwerking van vocht, vuil en zuren zijn hier de oorzaak van. Om deze metaaldelen opnieuw te blauwen, kunt u gebruik maken van diverse producten die u in onze collectie vindt. Het is aan te raden om stalen delen van het wapen te blauwen, hiermee beschermt u ook gelijk het metaal tegen de inwerking van roest. Kort gezegd zorgt blauwen ervoor dat u uw wapen goed beschermd en de levensduur verlengd.

  Merken voor het blauwen van een wapen

  In onze uitgebreide collectie vindt u producten van de kwaliteitsmerken Klever Ballistol en Birchwood Casey. Over het algemeen bestaat het blauwen uit het aanbrengen van een dun laagje van het product op het metaal. Het is hierbij belangrijk dat de te behandelen onderdelen goed ontvet zijn en roestvrij zijn. Vervolgens brengt u een dun laagje van het product op, totdat het oppervlakte een zo donker mogelijke kleur heeft verkregen. U laat het product even inwerken en vervolgens kunt u het product afspoelen. Nadat u het onderdeel goed gewassen heeft, kunt u het product met een neutrale olie bewerken voor extra bescherming. De exacte gebruiksaanwijzing van het gekozen product vindt u natuurlijk in de handleiding bij het product.

  Complete kits voor blauwen

  Naast een uitgebreide collectie van losse producten, vindt u in onze webshop ook complete kits voor het repareren of blauwen van uw wapen. Hiermee heeft u alles bij de hand om zelf een professioneel resultaat te behalen. Graag zetten we twee sets in de spotlight van onze A-merken. 


  Heeft u vragen over het blauwen van uw wapen? Of over de producten uit onze collectie die u hiervoor nodig hebt? Neemt u gerust contact met ons op. We zitten voor u klaar om u verder te helpen.

 • Pellet Verzorging

  Napier of London power pellet lube in 10ml en 25ml

 • Kolf Olie

  Kolf Olie in veel kleuren van Ballistol en Scherell.

 • Loop Reiniger

  Speciaal producten voor het schoonmaken van de loop

 • Fiets Onderhoud

  Een reeks producten voor het optimaal in conditie houden van de Fiets

 • Overige
per pagina
Toont 1 - 12 van de 182 items
Toont 1 - 12 van de 182 items
Onderhoud

Alles voor het goed onderhouden van Vuurwapens, geweren en pistolen zowel voor de sportschutter als de jager.