Toont alle 5 resultaten

Gehoorbescherming en oogbescherming

Op zoek naar gehoorbescherming en oogbescherming voor de schietsport? Wij hebben een aantal hoogwaardige producten geselecteerd zodat u goed beschermd bent tijdens het schieten. De basis voor vele sportschutters.

-24%

Gehoor en Oogbescherming

Birchwood Casey actieve oorkappen

 65,00

Gehoor en Oogbescherming

Bilsom L2F Gehoorbeschermers

 25,99

Gehoor en Oogbescherming

Bacaou XC Geel Lens

 18,99

Gehoor en Oogbescherming

Bacaou XC Clear Lens

 16,99

Schietsport gehoorbescherming

Hoe voorkomt u gehoorschade tijdens de schietsport? Gehoorbescherming is essentieel voor het beoefenen van de schietsport om gehoorschade te voorkomen. Het geluidsniveau van een vuurwapen ligt gemiddeld ruim boven de pijngrens. U loopt dus bij ieder schot een hoog risico op blijvende gehoorschade. Wij hebben een breed assortiment aan professionele gehoorbescherming oorkappen voor de schietsport. Zowel actieve als passieve kappen met een hoge demping. Voor iedereen passende en betaalbare gehoorbescherming, zodat u uzelf in alle rust op het doel kunt richten.

Schietsport oorbescherming

Aangezien jagers en sportschutters zich in het veld en op de schietbaan herhaaldelijk blootstellen aan hoge geluidswaarden, is het logisch om het gehoor op een juiste wijze te beschermen. Naast het beschermen van uw oren, is het ook goed om uw ogen te beschermen op de schietbaan. Hiervoor hebben wij handige schietbrillen. Uw gezichtsvermogen is onvervangbaar en relatief eenvoudig om ervoor te zorgen dat het beschermd wordt. Kies de juiste gehoor- en zichtbescherming in de maat en stijl die bij u past.