Toont alle 16 resultaten

Lothar walther

Lothar Walther loop blanks met trekken en velden of Polygoon. Bij DB-Schietsport vindt u een groot assortiment Lothar Walther loop blanks. Vervaardigd uit speciaal loop staal en verkrijgbaar in verschillende varianten.


Geweerlopen

De lopen die wij aanbieden zijn van het merk Lothar Walther. Wij kiezen voor Lothar Walther omdat deze van hoogwaardig staal zijn gemaakt. Ze zijn leverbaar voor elk wapen, in elk gewenst kaliber en ten behoeve van zowel de jager als de sportschutter.

Wat is een geweerloop

De loop van een wapen is een buis waardoor een projectiel met hoge snelheid afgevuurd wordt. Dit is nadat een gecontroleerde ontsteking een afvuurlading zeer snel ontbrandt en bijna explodeert. Een loop wordt ook wel schietbuis genoemd. De buis is het merendeel vervaardigd van staal. Elke loop is gemaakt voor een bepaalde kogel soort. De spoed van de loop, zijn de hoeveelheid trekken en velden die in de loop zitten.

Lothar Walther

De luchtbukslopen van Lothar Walther zijn leverbaar in bijna elk gewenst contour, met canulering (fluted) en eventueel met schroefdraad voor een mondingsrem of geluidsdemper. De kalibers die wij in ons assortiment hebben zijn: Lothar Walther 4.5, 5.5, 6,35, 7.62 en 9.0 mm, met en zonder choke.