Resultaat 1–24 van de 38 resultaten wordt getoond

Geweersteun & Bi-pods

Op zoek naar een gemakkelijke geweersteun? Wij hebben een groot assortiment aan zandzakken, steunen en verschillende topmerken Bi-pods zoals Caldwell, Bisley en Vanguard. Bi-pods en geweersteunen bieden de schutter de mogelijkheid om stabiel te schieten. Ook kunt u uw luchtgeweer erop laten rusten.

-11%

Steunen & Bi-Pods

High-Low schiettafel

Oorspronkelijke prijs was: € 309,00.Huidige prijs is: € 275,00.
-17%

Steunen & Bi-Pods

MTM schiettafel

Oorspronkelijke prijs was: € 179,95.Huidige prijs is: € 149,95.
-11%
Oorspronkelijke prijs was: € 139,95.Huidige prijs is: € 124,95.

Steunen & Bi-Pods

MTM predator

 119,95

Steunen & Bi-Pods

Hawke Bipod

 77,00

Steunen & Bi-Pods

Bipod BT10

 65,00

Geweersteun of Bi-pods kopen | DB-Schietsport.nl

Als u op zoek bent aar een bi-pod of een geweersteun, vindt u bij DB-Schietsport een uitgebreid assortiment. Bij het aankopen kunt u zich mogelijk afvragen wat het verschil is tussen een steun en een bi-pod. Beide bieden immers steun om accuraat te schieten. We vertellen u er graag meer over.

Wat is een Bi-pod?

Bi-pods worden ook wel een tweepoot genoemd. Dit bekent dat u de bi-pod ergens neer kunt zetten, doordat hij over twee ´poten´ beschikt. Dit is handig als u bijvoorbeeld liggend wilt schieten. U kunt bi-pods over het algemeen snel plaatsen en weer opbergen. Een ander voordeel is dat u bi-pods in hoogte kunt verstellen.

Wat is een geweersteun?

Een geweersteun heeft zelf geen ´poten´ en legt u ergens op of maakt u ergens aan vast, bijvoorbeeld aan een werkbank.

Online bestellen bij DB-Schietsport.nl

U kunt uw nieuwe geweersteun of bi-pod makkelijk online bestellen in onze webshop. Ook vindt u accessoires zoals adaptors voor bij uw geweersteun. Wij zullen uw bestelling discreet versturen. Heeft u vragen over de producten of wilt u weten welk model het beste samengaat met uw lucht geweer? Neemt u vooral contact met ons op. Wij adviseren u graag. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen als u vragen heeft over het monteren van uw luchtwapen op een steun of bi-pod.