Resultaat 1–24 van de 125 resultaten wordt getoond

Luchtwapens

Wanneer u op zoek bent naar luchtwapens, dan bent u bij DB-Schietsport aan het juiste adres. Wij bieden A-merken luchtdrukwapens zoals FX airguns, Gamo, Crosman, Hatsan en Weihrauch tegen de scherpste prijzen. Zo weet u zeker dat u de beste kwaliteit ontvangt zonder teveel te betalen voor uw luchtwapen. DB-Schietsport heeft een eigen onderhoud afdeling, zo bent u er bij ons van verzekerd dat u niet tegen technische problemen aanloopt! Bij ons bent u dus verzekerd van A-kwaliteit, snelle leveringen & goede service.

-32%

Luchtbuks

Skout Epoch

 2.495,00 2.975,00
-10%
Oorspronkelijke prijs was: € 2.220,00.Huidige prijs is: € 1.995,00.

FX Airguns

FX Panthera

 1.850,00 1.950,00
-12%
-6%
 1.650,00 1.750,00
-3%
Oorspronkelijke prijs was: € 1.675,00.Huidige prijs is: € 1.625,00.
-22%
Oorspronkelijke prijs was: € 1.799,00.Huidige prijs is: € 1.399,00.

Luchtdrukwapen kopen?

Wanneer u een luchtdrukwapen wilt aanschaffen dan zult u merken dat er vele verschillende systemen leverbaar zijn. In onderstaande zullen wij de verschillende technieken beschrijven. Ook waar u op letten wanneer u een luchtwapen gaat kopen. Lees verder en we zetten de verschillende mogelijkheden op een rij. Heeft u na het lezen van de tekst nog steeds vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op. Wij zijn de schietsport specialist waar u altijd terecht kunt! Of bekijk direct ons overzicht met de beste luchtbuks per prijsklasse.

Soorten luchtwapens

In ons assortiment vindt u een uitgebreide keuze luchtdrukwapens in diverse soorten en kalibers. Graag zetten we de belangrijkste soorten luchtwapens voor u op een rij. De verschillende modellen onderscheiden zich voornamelijk door de soort aandrijving - hoe wordt de kogel voortgestuwd. Zo kunt u zelf bekijken welk wapen het beste bij uw wensen past. Als u vragen heeft over de producten of advies kunt gebruiken over een specifiek product, neemt u dan vooral contact met ons op. We helpen u graag bij de aankoop van een luchtdrukwapen.

CO2 Luchtdrukwapens

Als u op zoek bent naar een wapen om op korte afstanden te schieten, zijn CO2 luchtdrukwapens een aanrader. Zoals de naam al zegt werkt dit wapen op CO2 patronen. Dit soort luchtdrukwapens hebben een goede nauwkeurigheid, alleen bevatten ze iets minder schietkracht. Het is daarom niet aan te raden om CO2 luchtwapens voor lange afstanden te gebruiken. CO2 wapens zijn zeer geschikt voor de korte afstanden en zijn zeer stil! Het voordeel van dit type luchtwapens is dat er nauwelijks terugslag is. Verder hoeft het wapen niet gebroken te worden om te laden. Hierdoor kan hij voorzien worden van een magazijn, wat ervoor zorgt dat u snel meerdere schoten achter elkaar kunt vuren.

PCP Luchtwapen

Wie op zoek is naar luchtwapens om lange afstanden te schieten, kan een perslucht (PCP) luchtwapen gebruiken. Ook op lange afstanden, bijvoorbeeld tussen de 50 en 100 meter, zijn persluchtwapens uiterst nauwkeurig. Gecomprimeerde lucht uit de luchttank van het wapen wordt gebruikt om te schieten. U vult deze bijvoorbeeld bij de lokale duikwinkel of brandweer. Al kunt u het natuurlijk ook zelf vullen met een duikfles of een compressor. De luchttank opent tijdens elk schot een fractie van een seconde om de kogel uit de loop te duwen. Verder is er nauwelijks terugslag, omdat er geen veersysteem wordt gebruikt. Een PCP luchtdrukwapen is ideaal om snel achter elkaar te schieten. PCP luchtbuksen zijn vaak voorzien van een magazijn zodat u meerdere schoten achter elkaar kunt plaatsen.

Knikloop luchtwapen

Wanneer u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke luchtbuks dan kunt u het beste kiezen voor een knikloop luchtwapen. Voor een knikloop wapen heeft u geen externe krachtbron nodig, breken en het wapen is klaar voor gebruik. Een knikloop luchtwapen is verkrijgbaar in diverse kalibers. Daarnaast kunt u kiezen of u een wapen met een traditionele veer wenst of juist één met een gasramveer. Via de filters aan de linkerzijde van deze pagina kunt u uw keuzes instellen zodat de desbetreffende producten snel getoond worden. Hieronder kunt u meer lezen over de details van een veerwapen en een gasram luchtwapen.

Veerwapen

Luchtdrukwapens worden traditioneel gezien op kracht gebracht door een veer. Door het wapen te breken en te sluiten wordt het gespannen. Dit is een zelfvoorzienend systeem waarbij geen luchttanks of CO2 patronen nodig zijn. Luchtdrukwapens met een veerbuks systeem zijn erg krachtig. Een nadeel kan zijn dat er een relatief harde terugslag is bij de zwaardere luchtwapens. Als u een terugslag wilt voorkomen, kunt u beter kiezen voor een luchtdrukwapen met PCP of CO2. Ook kan de veer na vele schoten kromtrekken, waardoor het luchtwapen zijn kracht verliest.

Gasram wapen

Luchtdrukwapens met een gasramveer werken volgens hetzelfde principe als een veerwapen, alleen met een gasveer. En in tegenstelling tot een veerwapen, kan een gasram luchtwapen geen kracht verliezen. Hij heeft daardoor een langere levensduur. Ook het schotbeeld is zuiverder, omdat de gasveer minder trillingen produceert.

Advies voor een luchtdrukwapen kopen

Als u vragen heeft over een specifiek product of over het gebruik van luchtwapens kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons gespecialiseerde team. Zij voorzien u graag van passend advies. De enorme hoeveelheid kennis en hun passie voor de schietsport, zorgen ervoor dat ze u kunnen helpen om het perfecte luchtdrukwapen voor u uit te zoeken. In onze webshop vindt u ook alle accessoires die u bij luchtwapens kunt gebruiken. Natuurlijk bent u ook welkom in onze winkel zodat u de producten met eigen ogen kunt bekijken. Wij bieden luchtdrukwapens van de beste merken tegen scherpe prijzen.