Resultaat 1–24 van de 75 resultaten wordt getoond

Luchtbuks

Bent u op zoek naar een luchtdrukbuks? In onze luchtbuks winkel bieden wij een breed assortiment luchtbuksen aan van de beste merken voor scherpe prijzen. Er is een aantal systemen die gebruikt wordt voor een luchtbuks. Zo kunt u kiezen voor een veerbuks, een gasram buks, een PCP buks of een CO2 type. Wij leveren Umarex, BSA, Gamo, Hatsan, FX en Weihrauch. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment en zoek uw nieuwe model uit!

Luchtbuks

FX Impact M3

 2.150,00 2.190,00
-17%
 1.375,00

Luchtbuks

Weihrauch HW100S

 1.195,00
-7%
 699,00 755,00

Luchtdrukbuks kopen?

Waar moet u opletten bij het kopen van een luchtbuks? Wij voorzien u graag van alle benodigde informatie op onze website om een juiste keuze te maken. Als specialist in de schietsport voorzien wij u van het beste advies. In onze jacht- en schietsportwinkel zijn namelijk vele buksen verkrijgbaar met uiteenlopende prijzen.

Zowel in onze luchtbuks winkel als online adviseren wij u graag welke luchtdrukbuks voor u geschikt is, zodat u de juiste aankoop doet en het meeste plezier haalt uit uw aankoop.

Welke luchtbuks heb ik nodig voor elke afstand?

Om te bepalen welke buks het beste bij uw gebruik aansluit, is het verstandig om te kijken op welke afstand u wilt gaan schieten. Wilt u op korte afstanden gaan schieten tot 30 meter? Dan is een lichte luchtdrukbuks meer dan geschikt voor u! Dit zijn luchtdrukbuksen in de categorie van 7,5 Joule tot 16 Joule. Wilt u op afstanden tot 100 meter of verder schieten? Dan adviseren wij u minimaal een buks van 40 Joule.

Beste luchtbuks merk

Wilt u een luchtbuks kopen? Dan zal het grote aanbod merken en modellen luchtbuksen dat beschikbaar u verbazen. Maar welke keuze is voor u het beste? En hoe weet u of u een kwalitatief goede buks koopt? Om u te helpen bij het kiezen van het beste merk hebben wij een overzicht met de beste luchtbuksmerken met de beste prijs-kwaliteitverhouding voor u verzameld.

Hatsan luchtbuksen

Hatsan, welke luchtbuksschutter kent dit merk nu niet? Hatsan, een welbekende fabrikant uit Turkije maakt al sinds 1976 luchtbuksen en luchtpistolen. Dit merk is een van de grootste spelers op de luchtbuksmarkt geworden. Dit komt dankzij de hoogwaardige kwaliteit buksen welke tegen zeer concurrerende prijzen worden aangeboden. Ook staat Hatsan bekend vanwege de hard schietende buksen. Wanneer men op zoek is naar een degelijke en hard schietende luchtbuks dan komt men al gauw op een Hatsan luchtbuks uit! Meer lezen over Hatsan luchtbuksen? Wij vertellen er u graag meer over op deze pagina.

Gamo luchtbuksen

Het Spaanse Gamo bestaat ruim 60 jaar en levert uitstekende kwaliteit luchtbuksen! Wat Gamo onderscheidt van vele concurrenten is niet alleen de hoogwaardige kwaliteit, als ook het innovatieve design en de zeer scherpe prijzen. Dit Spaanse merk heeft hypermoderne productie faciliteiten wat Gamo instaat stelt om hoogwaardige kwaliteit producten tegen een scherpe prijs te produceren. Dit maakt de Gamo luchtbuks dan ook mateloos populair. Meer lezen over Gamo luchtbuksen? Wij vertellen er u graag meer over op deze pagina.

Weihrauch luchtbuksen

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig luchtgeweer dat accuraat schiet, dan is de collectie van het Weihrauch een aanrader. Deze Duitse wapenfabrikant maakt al sinds 1899 luchtbuksen en luchtdrukpistolen. Weihrauch staat voor Duitse degelijkheid. Wanneer u kiest voor een Weihrauch luchtgeweer, dan kiest u voor top kwaliteit. Deze top kwaliteit uit zich in het diep geblauwde staal, het fraaie hout en natuurlijk in de schiet prestaties. Meer lezen over Weihrauch luchtbuksen? Wij vertellen er u graag meer over op deze pagina.

Advies over de aankoop van een buks

Heeft u nog vragen over de aankoop van een buks? Neem dan contact op met een van onze gecertificeerde wapenhandelaren in onze winkel. Onze specialisten in de schietsport kunnen u feilloos van goed advies voorzien. Wilt u eerst de luchtbuks met eigen ogen bekijken? Dat kan natuurlijk ook, in onze schietsportwinkel hebben wij een ruim assortiment aan luchtbuksen. Bij ons krijgt u altijd advies van een echte schutter, we weten dus waar we over praten. Zo koopt u altijd de beste luchtbuks!