Resultaat 1–24 van de 80 resultaten wordt getoond

Luchtbuks

Bent u op zoek naar een luchtdrukbuks? In onze luchtbuks winkel bieden wij een breed assortiment luchtbuksen aan van de beste merken voor scherpe prijzen. Er is een aantal systemen die gebruikt wordt voor een luchtbuks. Zo kunt u kiezen voor een veerbuks, een gasram buks, een PCP buks of een CO2 type. Wij leveren Umarex, BSA, Gamo, Hatsan, FX en Weihrauch. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment en zoek uw nieuwe model uit!

Luchtbuks

FX Impact M3

 2.150,00 2.220,00
-17%
 1.375,00

Luchtbuks

Weihrauch HW100S

 1.195,00

Luchtbuks

Weihrauch HW100T

 1.195,00

Luchtdrukbuks kopen?

Waar moet u opletten bij het kopen van een luchtbuks? Wij voorzien u graag van alle benodigde informatie op onze website om een juiste keuze te maken. Als specialist in de schietsport voorzien wij u van het beste advies. In onze jacht- en schietsportwinkel zijn namelijk vele buksen verkrijgbaar met uiteenlopende prijzen.

Zowel in onze luchtbuks winkel als online adviseren wij u graag welke luchtdrukbuks voor u geschikt is, zodat u de juiste aankoop doet en het meeste plezier haalt uit uw aankoop.

Advies over de aankoop van een buks

Heeft u nog vragen over de aankoop van een buks? Neem dan contact op met een van onze gecertificeerde wapenhandelaren in onze winkel. Onze specialisten in de schietsport kunnen u feilloos van goed advies voorzien. Wilt u eerst de luchtbuks met eigen ogen bekijken? Dat kan natuurlijk ook, in onze schietsportwinkel hebben wij een ruim assortiment aan luchtbuksen. Bij ons krijgt u altijd advies van een echte schutter, we weten dus waar we over praten. Zo koopt u altijd de beste luchtbuks!