Toont alle 18 resultaten

Hatsan luchtbuksen

Hatsan, welke luchtbuksschutter kent dit merk nu niet? Hatsan als fabrikant maakt al sinds 1976 luchtbuksen en luchtdruk pistolen. Ook zijn zij op de vuurwapenmarkt een grote naam. Dit merk is een van de grootste spelers op de luchtbuksmarkt geworden. Zowel in Turkije als op de Europese markt. Dit komt dankzij de hoogwaardige kwaliteit buksen welke tegen zeer concurrerende prijzen worden aangeboden. Ook staat Hatsan bekend vanwege de hard schietende buksen. Wanneer men op zoek is naar een degelijke en krachtige PCP luchtbuks dan komt men al gauw op een Hatsan luchtbuks uit!

-4%

Hatsan luchtbuksen

Hatsan Blitz

Oorspronkelijke prijs was: € 965,00.Huidige prijs is: € 925,00.
-13%

Hatsan luchtbuksen

Hatsan BT65 SB elite

Oorspronkelijke prijs was: € 795,00.Huidige prijs is: € 695,00.
-16%
Oorspronkelijke prijs was: € 635,00.Huidige prijs is: € 535,00.
-14%

Hatsan luchtbuksen

Hatsan Carnivore 7.62

Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 425,00.

Hatsan luchtbuksen

Hatsan Velox

 399,00
-17%

Hatsan luchtbuksen

Hatsan 125

Oorspronkelijke prijs was: € 270,00.Huidige prijs is: € 225,00.
-8%

Hatsan luchtbuksen

Hatsan Handpomp

Oorspronkelijke prijs was: € 199,95.Huidige prijs is: € 184,95.
-7%

Hatsan luchtbuksen

Hatsan Striker 1000X

Oorspronkelijke prijs was: € 189,00.Huidige prijs is: € 175,00.

Hatsan luchtbuksen

Hatsan Airtact

 115,00

Hatsan: fabrikant uit Turkije

De productie van de luchtbuksen en luchtdrukpistolen vindt plaats in Turkije. Hier wordt dagelijks aan de constante kwaliteit van de Hatsan luchtbuksen en luchtdruk pistolen gewerkt. In de gigantische Hatsan fabriek staan hightech machines die elk product tot in de fijnste details afwerken. Dankzij strenge normen en kwaliteitscontrole wordt de constante kwaliteit tijdens het gehele proces gewaarborgd.

Patenten Hatsan luchtbuksen

Hatsan heeft door de jaren heen 4 patenten weten vast te leggen:

 • Vortex Gas Piston
 • Quattro Trigger System
 • SAS Shock Absorber System
 • Smart Max Piston

Laten we de verschillende patenten nader bekijken.

Vortex Gas Piston

Vortex Gas piston staat gelijk aan een gasram veer. T.o.v. een traditionele veer behoudt deze gasram veer zijn kracht veel langer. Bovendien heeft een gasram veer minder trillingen en terugslag waardoor deze buks zuiverder is.

Quattro Trigger System

De Hatsan luchtdruk geweren die beschikken over dit Quattro Trigger System, hebben een trekker die u in twee standen kunt verstellen. De 1e stage is de zogenaamde voorsleep. En het 2e stage is het drukpunt waarop de trekker dus afgaat.

SAS Shock Absorber System

Dit systeem verminderd trillingen waardoor u nog preciezer kunt schieten met Hatsan luchtbuksen. Ook zeer aangenaam voor uw hand, arm en schouder.

Assortiment Hatsan luchtbuksen

Hatsan (PCP) luchtgeweren omvatten veel verschillende modellen in diverse kalibers en uitstralingen. En elk jaar komen daar weer nieuwe modellen bij. Bij Hatsan hebben ze voor de luchtbuks schutter de 3 bekende principes luchtbuksen:

 • Veer luchtbuksen
 • Gasram (Vortex) luchtbuksen
 • PCP (perslucht) buksen

Hatsan PCP modellen

Hieronder tonen we u graag een overzicht met modellen Hatsan PCP luchtbuksen die onder andere in het assortiment zijn opgenomen.

Hatsan luchtbuksHatsan Blitz full auto

Dit nieuwe 2020 model is ongekend populair vanwege de volledig automaat functie! Verkrijgbaar in de kalibers 5,5mm, 6,35mm en 7,62mm. Bij Hatsan blijven ze zeker niet stilzitten en inmiddels is dit model nog verder door ontwikkeld. U kunt nu zelfs uitvoeringen krijgen met 2, 3 of 4 lucht cilinders. Dit zorgt ervoor dat u de buks minder vaak hoeft te vullen en meer schoten uit een vulling kan halen.

Hatsan Hydra

PCP buks die ontzettend populair is vanwege de mogelijke kaliberwissel. Als u deze PCP buks koopt kunt u er een loop set bij kopen. Hierdoor kunt u schieten in het kaliber 4,5mm, 5,5mm en 6,35mm.

Hatsan Nova star

Deze PCP luchtbuks met verstelbaar wangstuk en duimgatkolf is populair bij de precisie schutter. Deze kolf is van Turks walnoten hout. Geen twee kolven zijn hetzelfde en er zitten prachtexemplaren bij. Wanneer u bij ons in de winkel bent mag u zelf de mooiste kolf uitkiezen.

Hatsan BT65 SB-W

PCP buks met een grendel aan de zijkant. SB staat voor side bolt wat inhoud dat de grendel aan de zijkant zit. Dit is de houten variant, de “W” staat voor wood (hout). Qua kracht zit deze gelijk aan de kunststof uitvoering en de Elite. In 5,5mm is deze 60 joule en in 6,35mm is deze 71 joule.

Hatsan BT65SB Elite

Dit model is het meest compleet; wordt geleverd inclusief richtkijker, magazijntjes, lamp, bipod & zaklamp. Deze uitvoerig wordt geleverd in een Hatsan koffer. Let wel: Wanneer u de richtkijker monteert op de buks past deze niet meer in de meegeleverd koffer. De BT65 Elite is het paradepaardje van Hatsan en de meest verkochte PCP uitvoering in Nederland.

Accessoires Hatsan PCP geweren

Naast alle PCP luchtbuksen, luchtdrukgeweren en luchtdrukpistolen (met houten kolf of kunststof kolf) heeft het merk Hatsan ook de nodige accessoires in het assortiment speciaal voor uw PCP luchtbuks en geweer.

 • Hatsan Geluidsdempers met ½ UNF schroefdraad, te gebruiken voor de kalibers 4,5mm, 5,5mm en 6,35mm
 • Verlengde mondingsrem
 • Hatsan handpomp met vochtfilter, dit zorgt voor droge lucht in uw PCP buks wat de levensduur verlengd
 • 10 schots magazijn voor kaliber 5,5mm
 • 9 schots magazijn voor kaliber 6,35mm

Assortiment Hatsan veerbuks geweren

Hieronder kunt u zien welke modellen Hatsan producten onder andere in het veerbuks assortiment zitten:

 • Hatsan Mod 130 QE – hier kunt u perfect keep-korrel mee schieten. Verkrijgbaar in kaliber 5,5mm en 6,35mm.
 • Hatsan Mod 135 QE Sniper – dit luchtgeweer heeft een wat meer tactische uitstraling. Wordt geleverd met een Hatsan Bi-pod voor extra stabiliteit. Verkrijgbaar 5,5mm en 6,35mm.
 • Hatsan Mod 135 – buks afgewerkt met mooi Turks walnotenhout. Deze uitvoering heeft het grootste kaliber voor een knikbuks namelijk 7,62mm. En met zijn 45 joule enorm krachtig!
 • Hatsan Mod 125 Sniper – met verstelbaar wangstuk op de kolf. Verkrijgbaar in 4,5mm, 5,5mm en 6,35mm.
 • Hatsan Mod 125 – model met standaard kolf in kunststof uitvoering. Verkrijgbaar in 4,5mm, 5,5mm en 6,35mm.
 • Hatsan Striker 1000S – dit is een veerbuks welke behoorlijk hard schiet, van kunststof. Verkrijgbaar in 4,5mm, 5,5mm en 6,35mm.
 • Hatsan Striker 1000X – dit is dezelfde variant als de 1000S alleen de houten variant. Verkrijgbaar in 4,5mm, 5,5mm en 6,35mm
 • Hatsan Airtact, het instapmodel. Verkrijgbaar in 4,5mm, 5,5mm en 6,35mm.
 • Hatsan Airtatc ED, het instapmodel met duimgatkolf. Verkrijgbaar in 4,5m, 5,5mm en 6,35mm.
 • Hatsan Supercharger – dit is een handpistool met veer in tactische uitstraling. Verkrijgbaar in 4,5mm en 5,5mm.

Accessoires Hatsan veerbuks modellen

Ook voor het veerbuks assortiment heeft Hatsan een aantal accessoires:

 • Hatsan kogelvanger te gebruiken tot 40 joule op een afstand van 25 meter.
 • Hatsan bipod

Kalibers Hatsan luchtdrukgeweren

Hatsan buksen, PCP en knikbuksen door elkaar heen zijn te verkrijgen in de volgende kalibers:

 • 4,5mm/ .177
 • 5,5 mm/ .22
 • 6,35 mm/ .25
 • 7,62mm/ .30
 • 9mm/ .35
 • 11,43mm/ .45

Wij verkopen in onze winkel Hatsan buksen tot 7,62mm. Wilt u een groter kaliber, dan is deze altijd te bestellen.

Kalibers Hatsan buks

De kalibers 4,5-5,5 en 6,35 zijn de modellen voor een Hatsan geweer die het meest verkocht worden, dit zijn ook de kalibers waarmee u ook zeer precies kunt schieten. Daarnaast zijn er mensen die graag met 7,62mm willen schieten, maar om op verschillende afstanden te schieten raden wij dit af. Dit omdat de kogel nogal een afwijkende kogelbaan heeft op verschillende afstanden. De kalibers 9mm en 11.43 worden in Turkije wel vervaardigd, maar in Nederland praktisch niet verkocht. Wilt u de Hatsan buksen eerst zelf bekijken? Dan kan uiteraard in onze luchtbuks winkel. Hier kunt u de buksen zelf vasthouden en de kwaliteit bekijken. Uiteraard kunt u dan ook het vergelijk doen met andere merken wel ruim beschikbaar zijn in de winkel. Ons gecertificeerd personeel adviseert u graag zodat u altijd tot de juiste keuze komt.

Hatsan luchtbuks kopen? Kies voor de schietsport specialist DB-Schietsport.nl!