Toont alle 4 resultaten

Umarex

Umarex is een begrip als het gaat over luchtbuksen. Umarex is namelijk ´s werelds grootste fabrikant van vrij verkrijgbare vuurwapens replica’s, en tevens de grootste exporteur van luchtpistolen in Europa. Bekijk het uitgebreide assortiment hier in onze webshop.


Wat maakt Umarex zo bijzonder

Het motto van Umarex is om vooruit te kijken. Dit is wat het merk speciaal maakt: de moed om vooruit te bewegen. Umarex geeft aan dat nieuwe ideeën en mogelijkheden alleen mogelijk zijn als je naar de toekomst kijkt. Sinds de oprichting in 1972 werden er ambitieuze doelen gesteld. Ondertussen wordt het bedrijf door de tweede generatie van de twee oprichtende families geleid. En meer dan 900 toegewijde medewerkers en partners in zowel Duitsland als daarbuiten, helpen om de doelen waar te maken. De producten worden wereldwijd verkocht, terwijl de hoogste kwaliteit standaard in stand worden gehouden.

Het succes van dit merk ligt in de licenties die zij in bezit hebben om replica’s van bekende wapens te bouwen. Deze kunnen zij vervolgens zonder beperkingen verkopen. Zo beschikt Umarex over licenties voor onder meer de merken Beretta, Wesson en Browning.Sportschutters, jagers en recreatieve schutters genieten van de hoge prestaties die de luchtpistolen van dit merk leveren.

Uitgebreid assortiment luchtbuksen

De afgelopen decennia zijn er naast een traditioneel knikloop geweer ook allerlei nieuwe producten op de markt gekomen. Umarex heeft hierop ingespeeld en biedt dan ook verschillende typen luchtwapens – van CO2 aangedreven modellen tot persluchtgeweren. Umarex combineert deze modellen met geavanceerde technologie. Dit levert luchtbuksen op van het hoogste niveau. U kunt deze herkennen aan de opdruk ´Made in Germany´ en het unieke logo in zwart, geel en rood.

Als u uw nieuwe luchtbuks heeft gekozen, is het belangrijk dat u natuurlijk ook de juiste accessoires hierbij gebruikt. Deze Duitse fabrikant maakt daarom niet alleen luchtpistolen. Ook accessoires zoals magazijnen en CO2 capsules worden in de fabrieken vervaardigd. Hiervoor biedt Umarex ook alles wat u nodig heeft. Producten om met uw luchtpistool te kunnen schieten als producten om deze schoon te maken en te onderhouden.

Umarex luchtpistool kopen

In onze webshop vindt u diverse producten van het merk Umarex. Deze kunt u makkelijk online bestellen. Wij zorgen dat deze snel en discreet verzonden worden. Als u vragen heeft over ons assortiment kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, zowel telefonisch tijdens onze openingstijden als per e mail. Onze specialisten staan u graag te woord. En helpen u om een passend luchtwapen te selecteren.