Toont alle 20 resultaten

Weihrauch luchtbuksen

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig luchtgeweer dat accuraat schiet, dan is de collectie van het Weihrauch een aanrader. Deze Duitse wapenfabrikant maakt al sinds 1899 luchtbuksen en luchtdrukpistolen. Weihrauch staat voor Duitse degelijkheid. Wanneer u kiest voor Weihrauch luchtbuksen, dan kiest u voor top kwaliteit. Deze top kwaliteit uit zich in het diep geblauwde staal, het fraaie hout en natuurlijk in de schiet prestaties. Bekijk hier de uitgebreide collectie.


Hoge kwaliteit gefabriceerd in Duitsland

Alle onderdelen van een Weihrauch luchtbuks worden in Duitsland gemaakt, waardoor er een grote controle is op de kwaliteit. De afwerking mag eigenlijk wel perfect genoemd worden. Dit geldt voor de hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen en de prachtige afwerking hiervan. En door het gebruik van hoogwaardige technologieën, worden hoge toleranties gehaald welken zorgen voor ongekende precisie.

Gebruik laatste technologieën

De luchtwapens van Weihrauch worden ontworpen en vervaardigd volgens de laatste sportwapen technologieën in een modern machine park. De afwerking wordt zorgvuldig met de hand gecontroleerd door experts. Evenals de precisie van het geweer, als ook de maatnauwkeurigheid van de verschillende onderdelen. Ook op het gebied van reserve onderdelen blinkt Weihrauch uit! Waar sommige fabrikanten stoppen met het produceren van reserve onderdelen zal men bij Weihrauch niet snel misgrijpen op onderdelen.

Weihrauch en luchtgeweer trekker

De trekker van uw luchtbuks is zeer belangrijk. Weihrach weet dit ook en heeft daarom een speciaal trekkersysteem ontwikkeld met een verstelbare trekker. Vrijwel elk model luchtbuks is uitgerust met dit speciale instelbare systeem voor de trekker.

Soorten luchtbuksen

U kunt in het assortiment van Weihrauch kiezen uit verschillende typen luchtgeweren. U heeft keuze uit:

  • Knikloop buksen - u knikt hierbij de loop om hem te spannen
  • Onderspan luchtgeweren - deze modellen hebben een vaste loop, u spant de veer met een hevel of stang
  • PCP luchtbuksen - deze modellen werken met perslucht

Weihrauch bij DB-Schietsport

In het assortiment van DB-Schietsport vindt u een uitgebreide collectie geweren van dit merk. Wanneer u een Weihrauch geweer wilt kopen, kunt u online uw keuze maken. Natuurlijk bent u ook welkom in onze luchtbukswinkel in het Zuiden van Nederland. Wij helpen u ook graag telefonisch verder. Neemt u vooral contact met ons op bij vragen of wanneer u advies kunt gebruiken. Deze producten mogen alleen verkocht worden aan personen van 18 jaar en ouder. Wij vragen om een kopie van uw legitimatiebewijs bij een aankoop van een luchtbuks.

Heeft u vragen over de buksen van Weihrauch of andere merken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies om een passende buks of voor u binnen de aangeboden artikelen en luchtdrukwapens te vinden!