Toont alle 19 resultaten

Luchtpistool | DB-Schietsport.nl

Bent u op zoek naar een luchtpistool? In onze webwinkel vindt u een uitgebreide collectie van bekende merken luchtpistolen. In Nederland mag u legaal een luchtdruk pistool bezitten wanneer u 18 jaar of ouder bent. Na de aankoop van een luchtpistool dient u ons enkel een kopie van een geldig ID bewijs toe te sturen voordat wij het product kunnen versturen. Schiet u liever met een lucht geweer? Dan vindt u die natuurlijk ook op onze website.

-5%

Luchtpistool

Weihrauch HW44

 975,00  925,00

Luchtpistool

Artemis PP750

 249,00

Luchtpistool

Hatsan Supercharger

 129,50

Luchtpistool

Umarex Trevox 4.5

 105,00
-22%

Luchtpistool

Gamo P900 IGT 4.5mm

 89,00  69,00

Wat is een luchtpistool

Luchtdruk pistolen hebben een korte loop. Het verschil tussen een luchtpistool en een luchtgeweer is de lengte van het luchtdruk wapen, waarbij een luchtgeweer een lange loop heeft. U heeft keuze uit verschillende systemen voor een luchtpistool. Dus of u nu op zoek bent naar een CO2 luchtpistool of een perslucht luchtpistool, bij DB-Schietsport bent u altijd aan het juiste adres. Per product kunt u alle details van de desbetreffende luchtpistolen bekijken.

A-merken bij DB-Schietsport

U vindt bij DB-Schietsport.nl luchtpistolen van diverse topmerken. Gamo, Crosman en Hatsan zijn maar een paar voorbeelden van A-merken die u in onze collectie tegenkomt. Vooral Gamo is een populair merk voor luchtpistolen. Het zijn een van de krachtigste luchtdrukpistolen. Dit komt onder andere door de geleverde kwaliteit waarbij de modellen stuk voor stuk goed afgewerkt zijn. Doordat de kwaliteit bovengemiddeld is, ontvangt u dus veel waar voor uw geld. Naast de luchtpistolen bieden wij ook alle accessoires die u bij uw pistool nodig kunt hebben. In onze categorie kogels vindt u de benodigde kogeltjes voor uw luchtpistool.

Luchtdruk pistool online kopen

De producten in onze webshop hebben wij in principe altijd op voorraad. Wij kunnen u de producten dus snel leveren, wij versturen pakketten op elke werkdag in de week. U kunt de producten trouwens ook in onze fysieke winkel komen bekijken. Tijdens de openingstijden van de winkel bent u van harte welkom. Heeft u vragen over onze collectie luchtpistolen? Neemt u dan vooral contact met ons op. Wij hebben alle kennis om u te informeren over luchtpistolen. Dankzij onze enorme kennis en passie voor de schietsport kunnen wij u helpen om het perfecte luchtpistool te kiezen. Luchtpistolen zij vrij te koop voor personen van 18 jaar en ouder. Zodra wij een kopie van uw geldige legitimatie hebben ontvangen, nemen wij uw bestelling in behandeling.