Showing all 21 results

Bent u op zoek naar een luchtpistool? In onze webwinkel vindt u een uitgebreide collectie van bekende merken. In Nederland mag u legaal een luchtpistool bezitten wanneer u 18 jaar of ouder bent . Na de aankoop van een luchtpistool dient u ons enkel een kopie van een geldig ID bewijs te overleggen voordat wij het product kunnen versturen.


Wat is een luchtpistool

Luchtdruk pistolen hebben een korte loop. Het verschil tussen een luchtpistool en een luchtgeweer is de lengte van het luchtdruk wapen. Wanneer u op zoek bent naar een lucht geweer met een lange loop kunt u natuurlijk ook in onze webshop terecht. U heeft keuze uit verschillende systemen. Dus of u nu op zoek bent naar een CO2 luchtpistool of een perslucht luchtpistool, bij DB schietsport bent u altijd aan het juiste adres. Per product kunt u alle details van het desbetreffende luchtpistool bekijken.

A-merken bij DB-Schietsport

U vindt bij DB-Schietsport.nl luchtpistolen van diverse topmerken. Gamo, Crosman en Hatsan zijn maar een paar voorbeelden van A-merken die u in onze collectie tegenkomt. Vooral Gamo is een populair merk voor luchtpistolen. Dit komt onder andere door de geleverde kwaliteit waarbij de modellen stuk voor stuk goed afgewerkt zijn. Doordat de kwaliteit bovengemiddeld is, ontvangt u dus veel waar voor uw geld. Naast de luchtpistolen bieden wij ook alle accessoires die u bij uw pistool nodig kunt hebben. In onze categorie kogels vindt u de benodigde kogeltjes voor uw luchtpistool.

Luchtpistool online kopen

De producten in onze webshop hebben wij in principe altijd op voorraad. Wij kunnen u de producten dus snel leveren, wij versturen pakketten op elke werkdag in de week. U kunt de producten trouwens ook in onze fysieke winkel komen bekijken. Tijdens de openingstijden van de winkel bent u van harte welkom. Heeft u vragen over onze collectie luchtpistolen? Neemt u dan vooral contact met ons op. Wij hebben alle kennis om u te informeren over luchtpistolen. Dankzij onze enorme kennis en passie voor de schietsport kunnen wij u helpen om het perfecte luchtpistool te kiezen. Luchtpistolen zij vrij te koop voor personen van 18 jaar en ouder. Zodra wij een kopie van uw geldige legitimatie hebben ontvangen, nemen wij uw bestelling in behandeling.