Toont alle 15 resultaten

Ballistol

In de schietsport is Ballistol een bekend merk. Het is het meest bekende en geprezen schoonmaakmiddel voor vuurwapens en luchtgeweren. Ballistol kan gebruikt worden om kruitslijm op te lossen, het laat een beschermend laagje achter op het wapen en het smeert alle bewegende delen. Kortom, voor het goed functioneren van een wapen en een lange levensduur, zijn deze producten essentieel. In onze webshop kunt u het gehele aanbod van producten bekijken en gelijk aankopen.


Waarom kiezen voor Ballistol?

Een groot voordeel is dat Ballistol het nooit verhard, zelfs niet na een aantal jaar. Daarnaast is de olie alkalisch. Milde geuren zoals bijvoorbeeld handzweet worden hierdoor geneutraliseerd. De producten van Ballistol zijn biologisch afbreekbaar en ze belasten het milieu zo min mogelijk. Voor de spray wordt bijvoorbeeld perslucht als drijfmiddel gebruikt.

Assortiment van Ballistol

Ballistol staat garant voor kwaliteitsproducten. Graag zetten we een aantal handige producten voor de schietsport op een rij.

Ballistol Spray

Binnen de producten van Ballistol is de Ballistol spray een veelgebruikt product. Deze universele spray is geschikt voor diverse doeleinden. Het is bedoeld voor het reinigen, schoonmaken en beschermen van vuurwapens. Dankzij de unieke eigenschappen komt de spray in alle hoeken, waardoor vastzittende delen gelijk weer beweegbaar zijn. De Ballistol spray is niet alleen geschikt voor het onderhoud van wapens, u kunt het ook gebruiken voor het onderhouden van producten van natuurrubber, zoals bijvoorbeeld jachtlaarzen.

Ballistol Olie

Net als de spray is de olie een effectief en universeel product. Door te kiezen voor een olie, neemt u afstand van het gebruik van spuitbussen. In gebruik is het veelzijdiger, aangezien u het zowel met een kwast of bijvoorbeeld een verstuiver kunt aanbrengen.

Poetsset

De poetsset van Ballistol is zeer geschikt om uw geweerloop nauwkeurig schoon te maken. Alle resten die zich aan de binnenkant van de loop vastzetten, kunt u met de borstel set, in combinatie met bijvoorbeeld de olie van Ballistol, verwijderen.

Robla loopreiniger

Voor het grondig reinigen van de loop uw wapen is dit product een aanrader. De reiniger pakt de vervuiling in de loop van het geweer aan, zonder dat het wapen eronder lijdt. Het is ook geschikt voor zwaardere loop verontreiniging zoals tombak, zink en koper. Een schone loop is belangrijk om te zorgen dat de nauwkeurigheid van het geweer blijft zoals het hoort te zijn.

EHBO Kit

De Ballistol EHBO set hoort een standaard onderdeel van de uitrusting van iedere schutter of jager te zijn. Hiermee kunt u eerste hulp bieden bij ongevallen in verschillende situaties.

Ballistol Teflon Spray

De Teflon Spray is een hygiënische droogsmering. Hierbij zal vuil niet kunnen hechten en voorkomt u vieze handen. Dit glijmiddel, smeermiddel en antihechtmiddel kunt u gebruiken als u op zoek bent naar een droogsmering.

Ballistol Silicone Spray

Een alternatief voor een olie en voor vet is een silicone spray. Deze spray smeert en beschermt diverse materialen zoals rubber, kunststof, hout en leder. De spray is vlekvrij en onzichtbaar en plakt niet. De siliconelaag die u aanbrengt beschermt het materiaal tegen weersinvloeden.

Ballistol producten bestellen

Bij ons bestelt u producten makkelijk en snel in onze webshop. Heeft u vragen hierover? Neemt u dan vooral contact met ons op. We helpen u graag verder. Wij hebben veel ervaring binnen de schietsport, dus ook met het beschermen en reinigen van wapens. Als u Ballistol wilt kopen, bent u bij DB-Schietsport aan het juiste adres. Hier vindt u alle producten die u nodig heeft om te zorgen dat u veilig op pad gaat.