Resultaat 1–24 van de 36 resultaten wordt getoond

Flip-ups

Wil je een flip-up beschermkap voor je optische kijker kopen? DB-schietsport levert flip ups van Butler Creek en Hawke Optics. Zo beschermt u uw richtkijker en richtkijker-lenzen optimaal tegen vuil, stof en krassen. De beschermkap covers zijn bedoeld ter bescherming van de richtkijker-lenzen wanneer deze niet in gebruik zijn. Eenvoudig te bevestigen op uw richtkijker, stof en waterdicht, licht van gewicht en geruisloos te openen door een simpele beweging.


Wat is een flip-up?

Een flip-up is een beschermkap voor uw richtkijker. Flip-ups bieden de optimale lensbescherming voor jagers en sportschutters. Met een beschermkap hoeft u zich met slechte weersomstandigheden geen zorgen te maken over de lens van uw richtkijker. De beste manier om uw richtkijker te beschermen tegen vocht, vuil en stof. De flip-up opent u snel zodat u direct een schot kunt plaatsen zonder uw oog van het doel te halen.

Flip-up beschermkap kopen

In ons assortiment vindt u diverse flip-up beschermkappen die passen op uw richtkijker. Waterdicht, luchtdicht, lichtgewicht en geruisloos te openen met een simpele duimbeweging. Een ruime keuze aan Hawke flip-ups in verschillende maten: flip-up objectief 24mm, 32mm, 40mm, 42mm, 44mm, 50mm, 56mm. De flip-ups van Hawke zijn gemaakt van kwalitatief aluminium. De beschermingskappen zijn leverbaar voor zowel de voorkant (OBJ) als de achterkant (OCU). Naast Hawke hebben we een groot assortiment van het merk Butler Creek Flip-ups Beschermkap. Bekijk ons assortiment en vindt altijd een passende flip-up bij uw richtkijker! Weet u niet precies welke maat u moet kopen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.