Toont alle 9 resultaten

Honeycombs

Honeycombs zijn honingraten zonneschermen die de inval van scherp zonlicht en schitteringen voorkomen. Daarnaast voorkomen ze reflecties op de objectlens, die het wild kunnen afschrikken in een jachtsituatie. De honeycomb wordt in de voorkant van de richtkijker geschroefd en zorgt ervoor dat er minder schittering optreedt wanneer je tegen de zon inkijkt. Van het raster ondervindt u geen last wanneer u door de richtkijker krijgt.


Honeycomb Sunshade Objectief

Wanneer u met uw wapen, geweer of luchtbuks aan het schieten bent in de zon, sneeuw of op het water, is een Honeycomb Sunshade de perfecte oplossing. Een Honeycomb houdt alle reflecties tegen van de objectief lens waardoor de richtkijker niet opvalt. Ook zorgt het ervoor dat er minder schittering optreedt wanneer u tegen de zon inkijkt. Een zeer fijne zonnekap die reflecties op uw richtkijker voorkomt door de honinggraat structuur.

Hawke Honeycomb Sunshades

In ons assortiment een ruime keuze aan Hawke Honeycombs. Verkrijgbaar in diverse afmetingen, van 32mm tot 56mm. Lichtgewicht en slechts 9mm diep. Het belangrijkste voordeel is dat deze speciaal ontworpen Honeycombs voorkomen dat reflecties van de objectielens de target bereiken, waardoor de scope meer verborgen wordt in een jacht- en schietsituatie.