Toont alle 6 resultaten

Lasers & lampen voor luchtbuks

Bent u op zoek naar een wapenlaser? Lasers voor op uw wapen koopt u bij DB-Schietsport! Wij bieden u verschillende soorten die geschikt zijn voor op je wapen zoals geweer, pistool of luchtbuks. In ons assortiment vindt u wapenlampen van Hawke, DBS en Boresighter. U kunt kiezen uit modellen die aan de scope gemonteerd worden of lasers die op een rails geplaatst kunnen worden. Upgrade uw wapen met een rode laser of groene laser. Het richten wordt een stuk eenvoudig gemaakt, hierdoor weet u sneller uw target te raken en verbetert het uw prestaties! Voor advies, neem gerust contact met ons op!


Laser- of wapenlamp kopen

Wilt u een laser- of wapenlamp kopen? U kunt kiezen uit modellen die aan de scope gemonteerd worden of lasers die op een rails geplaatst kunnen worden van uw wapen, geweer of luchtbuks. Upgrade uw wapen met een rode laser of groene laser. Het richten wordt een stuk eenvoudiger gemaakt, hierdoor weet u sneller uw target te raken en verbetert het uw prestaties. Voor advies, neem gerust contact met ons op!

Groene of rode wapenlaser

Als u van plan bent binnenkort een wapenlaser aan te gaan schaffen voor uw wapen, geweer ofluchtbuks, dan is een van de belangrijkste vragen die u kunt stellen of u een laser met een groene of een rode laserstraal wilt. Maar wat is de beste keuze? Een groene laserstraal is over het algemeen beter zichtbaar dan een rode laserstraal. Dit komt omdat ons oog groen licht veel beter waarneemt dan rood licht. Een groene laser is daarom ook uitstekend te gebruiken in lichte omstandigheden.