Toont alle 8 resultaten

Red Dot

Bent u op zoek naar een hulpmiddel om snel te kunnen schieten op korte afstand? Dan zijn Red Dot richtkijkers aan te raden. De perfect Red Dot voor je geweer of pistool vind je bij DB-Schietsport, de schietsport specialist. DB-Schietsport biedt een ruime selectie Red Dots. Neemt u vooral een kijkje in ons assortiment en zoek uw nieuwe Red Dot richtkijker uit.


Waarom kiezen voor Red Dots op uw luchtbuks?

Red Dots zijn een ideaal richtmiddel wanneer u snel wilt kunnen schieten. Deze kijkers werken op basis van een reflectie van LED en vergroten niet. Hierdoor maakt het niet uit hoe u in de kijker kijkt en kunt u met twee ogen richten. U kunt er verbazend zuiver mee schieten. Hierdoor zijn Red Dots geschikt voor zowel target schieten als de drijfjacht. Red Dots richtkijkers hebben nog meer voordelen. Zo is het een lichtgewicht richtmiddel dat zorgt voor een snelle lock op het target. Daarnaast is het een compact hulpmiddel en met weinig tot geen parallax-afwijking. Wanneer u op zoek bent naar een richtkijker waarmee u snel en accuraat kunt schieten, is een Red Dot een goede optie.

Ons aanbod Red Dots

Wanneer u niet op zoek bent naar een vergroting, maar juist een hulpmiddel om snel en accuraat te kunnen schieten zijn Red Dots een zeer geschikt instrument. Zowel voor starters als gevorderden in de schietsport. In ons assortiment vindt u verschillende Red Dots. Wij bieden producten van de merken Hawke en DBS aan. Gezien de verschillende wensen en eisen van gebruikers, bieden wij producten aan met verschillende kenmerken. Per product kunt u de kenmerken bekijken en zo nagaan welke Red Dot het beste bij uw wapen past.

U kunt de producten gelijk in onze online shop kopen. Of kom langs in onze winkel. We staan u daar graag persoonlijk te woord om u advies te geven. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en raadgeving.