Toont alle 9 resultaten

Sunshades

Hawke Sunshades zijn heel nuttig wanneer men tegen de zon inkijkt. De sunshade van Hawke zorgt ervoor dat een gedeelte van het licht niet kan indringen in de richtkijker zodat uw zicht niet belemmerd wordt. Het voorkomt reflectie op de objectlens die het wild kunnen afschrikken tijdens de jacht.


Sunshades Objectief

Wanneer u met uw wapen, geweer of luchtbuks aan het schieten bent in de zon, sneeuw of op het water, is een Hawke Sunshade de perfecte oplossing. Een Sunshade houdt alle reflecties tegen van de objectief lens waardoor de richtkijker niet opvalt. Ook zorgt het ervoor dat er minder schittering optreedt wanneer u tegen de zon inkijkt. Een zeer fijne zonnekap die reflecties op uw richtkijker voorkomt door de honinggraat structuur.

Hawke Sunshades

In ons assortiment een ruime keuze aan Hawke Sunshades. Verkrijgbaar in diverse afmetingen, van 32mm tot 56mm. Het belangrijkste voordeel is dat deze speciaal ontworpen Sunshades voorkomen dat reflecties van de objectielens de target bereiken, waardoor de scope meer verborgen wordt in een jacht- of schietsituatie.