Toont alle 4 resultaten

Verrekijker kopen

Voor het jagen raden wij een verrekijker aan om iets in de verte te spotten. Hierbij is een krachtige verrekijker van de juiste kwaliteit natuurlijk belangrijk. Wat is de beste verrekijker om wildlife te spotten & te jagen? Of je nu op fazanten, herten of wilde zwijnen jaagt, in onze webshop vind u een aantal geschikte kijkers om je prooi beter te observeren. Voor de jacht is belangrijk dat u over een veelzijdige verrekijker beschikt die u niet teveel in uw mobiliteit beperkt. Wilt u een verrekijker kopen, maar weet u niet welke? Bij DB-Schietsport.nl bent u bij het juiste adres. Wij hebben de beste jacht verrekijkers voor u geselecteerd. Neem een kijkje in het assortiment en zoek uw nieuwe verrekijker uit.


Waarom kiezen voor een verrekijker?

Een verrekijker kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Wilt u tijdens de jacht of schietsport met een verrekijker observeren? Kies dan voor een geschikte kijker met een relatief groot objectief. Dit zorgt er voor dat het lichtinval groot is, hierdoor is het beeld helder. Dat is erg handig tijdens de schemer of een slecht verlichte schietbaan.

Verrekijker kopen: merken

In het assortiment van DB-Schietsport.nl vindt u verrekijkers van het merk Hawke. De verrekijkers van dit merk staan bekend om de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Hawke verrekijkers zijn speciaal bestemd voor jacht, schietsport en andere buiten activiteiten. U kunt kiezen uit diverse modellen. De Hawke Nature Trek is een kijker in de iets hogere prijssegment en de Hawke Vantage is een betaalbare verrekijker voor een kleiner budget.

Kenmerken Hawke verrekijker

Een Hawke verrekijker is voorzien van gecoate BAK 4 prismas voor een super helder beeld. Hierdoor zijn is deze verrekijker uitstekend te gebruiken als jacht verrekijker met natuurgetrouwe kleurenweergave. De groene rubber coating op de behuizing heeft een grove textuur voor een goede grip in natte omstandigheden. Ook geeft een coating bescherming tegen schokken. Tevens is de kijker waterdicht. De Hawke verrekijker wordt geleverd met draagtas, draagriem, lenskappen en schoonmaakdoekje.

Jacht verrekijker kenmerken

Lensdiameter

Als u kiest voor een jacht verrekijker van Hawke kunt u kiezen uit diverse lens diameters. De lensdiameter is beschikbaar in 32mm, 42mm en 50mm. Hoe hoger de diameter, hoe beter de lichtinval. Wat wel goed is om te weten: als u voor een grotere diameter kiest, wordt het gewicht van de verrekijker ook zwaarder. Hoe lager de diameter, hoe lichter en kleiner de verrekijker wordt.

Vergroting

Er zijn er drie vergrotingen mogelijk met de verrekijkers, te weten 8x, 10x, en 12x. De vergroting bepaalt hoeveel maal het beeld dichterbij wordt gehaald. Bij een grotere vergrotingsfactor vergroten de trillingen mee. Hierdoor wordt het moeilijker om het beeld stabiel te houden.

Verrekijker kopen bij DB-Schietsport.nl

Wij hebben op de product pagina's alle specificaties duidelijk uiteengezet zodat u wel overwogen een beslissing kunt maken . U kunt zo nagaan welke verrekijker bij u past. U kunt gelijk de verrekijker kopen in onze online shop. Voor meer informatie of advies kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Of kom langs in onze winkel. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.