Toont alle 4 resultaten

Verrekijker kopen

Voor het jagen raden wij een verrekijker aan om iets in de verte te spotten. Hierbij is een krachtige verrekijker van de juiste kwaliteit natuurlijk belangrijk. Wat is de beste verrekijker om wildlife te spotten & te jagen?

Of u nu op fazanten, herten of wilde zwijnen jaagt, in onze webshop vindt u een aantal geschikte kijkers om je prooi beter te observeren. Voor de jacht is belangrijk dat u over een veelzijdige verrekijker beschikt die u niet teveel in uw mobiliteit beperkt. Wilt u een verrekijker kopen, maar weet u niet welke? Bij DB-Schietsport.nl bent u bij het juiste adres. Wij hebben de beste jacht verrekijkers voor u geselecteerd. Neem een kijkje in het assortiment en zoek uw nieuwe verrekijker uit.


Verrekijker jacht

In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie verrekijkers, speciaal ontworpen voor de gepassioneerde jager. Of ue nu op zoek bent naar een verrekijker om je jachtbeleving te verbeteren, wild te observeren of uw doelen nauwkeurig te lokaliseren, wij hebben de perfecte verrekijker voor ieder zijn behoeften.

Waarom kiezen voor een verrekijker?

Een verrekijker is een essentieel hulpmiddel voor elke jager, ongeacht het ervaringsniveau. en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Met een kwaliteitsverrekijker kunt u wild van veraf observeren, details scherp in beeld brengen en de omgeving grondig scannen om uw doelen te lokaliseren. Het gebruik van een verrekijker kan uw jachtrendement aanzienlijk verbeteren en helpen om ethische en nauwkeurige schoten te maken.

Verrekijker voor observatie

Wilt u tijdens de jacht of schietsport met een verrekijker observeren? Kies dan voor een geschikte kijker met een relatief groot objectief. Dit zorgt er voor dat het lichtinval groot is, hierdoor is het beeld helder. Dat is erg handig tijdens de schemer of een slecht verlichte schietbaan.

Verrekijker kopen: merken

In het assortiment van DB-Schietsport.nl vindt u verrekijkers van het merk Hawke. De verrekijkers van dit merk staan bekend om de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Hawke verrekijkers zijn speciaal bestemd voor jacht, schietsport en andere buiten activiteiten. U kunt kiezen uit diverse modellen. De Hawke Nature Trek is een kijker in de iets hogere prijssegment en de Hawke Vantage is een betaalbare verrekijker voor een kleiner budget.

Kenmerken Hawke verrekijker

Waarom vinden wij van DB-Schietsport dat Hawke de beste verrekijkers levert? Er zijn verschillende kenmerken die hiervoor zorgen.

  • Een Hawke verrekijker is voorzien van gecoate BAK 4 prismas voor een super helder beeld. Hierdoor zijn is deze verrekijker uitstekend te gebruiken als jacht verrekijker met natuurgetrouwe kleurenweergave.
  • De groene rubber coating op de behuizing heeft een grove textuur voor een goede grip, ook in natte omstandigheden. Ook geeft een coating bescherming tegen schokken.
  • Tevens is de kijker waterdicht.
  • De Hawke verrekijker wordt geleverd met accessoires. U krijgt namelijk gelijk draagtas, draagriem, lenskappen en schoonmaakdoekje bij deze goede verrekijker.

Jacht verrekijker kenmerken

Wat zijn kenmerken om op te letten bij het kiezen van een verrekijker voor de jacht? We zetten er graag enkele op een rij.

Lensdiameter

Als u kiest voor een jacht verrekijker van Hawke kunt u kiezen uit diverse lens diameters. De lensdiameter is beschikbaar in 32mm, 42mm en 50mm. Hoe hoger de diameter, hoe beter de lichtinval. Wat wel goed is om te weten: als u voor een grotere diameter kiest, wordt het gewicht van de verrekijker ook zwaarder. Hoe lager de diameter, hoe lichter en kleiner de verrekijker wordt.

Vergroting en objectief

Er zijn er drie vergrotingen mogelijk met de verrekijkers, te weten 8x, 10x, en 12x. De vergroting bepaalt hoeveel maal het beeld dichterbij wordt gehaald. Bij een grotere vergrotingsfactor vergroten de trillingen mee. Hierdoor wordt het moeilijker om het beeld stabiel te houden. Ook de grootte van het objectief speelt een rol en zal de helderheid en het gezichtsveld beïnvloeden.

Gewicht, omvang en afwerking

Let bij het uitzoeken van een jacht verrekijker ook op het gewicht en de omvang. Vooral als u lange tijd op pad bent is een compacte verrekijker en / of lichte verrekijker natuurlijk aan te raden. Ook zijn er verrekijkers die zijn voorzien van een camouflage-afwerking om op te gaan in de natuurlijke omgeving. Zo zult u minder opvallen voor wild.

Verrekijker kopen bij DB-Schietsport.nl

Wij hebben op de product pagina's alle specificaties duidelijk uiteengezet zodat u wel overwogen een beslissing kunt maken om een goede verrekijker voor uw toepassing uit te zoeken met een goede prijs kwaliteit verhouding. Heeft u een goede verrekijker uitgezocht? Dan kunt u deze gelijk kopen in onze online shop.

Voor meer informatie of advies kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Of kom langs in onze winkel. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.