Weihrauch luchtbuksen

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig luchtgeweer dat accuraat schiet, dan is de collectie van het Weihrauch een aanrader. Deze Duitse wapenfabrikant maakt al sinds 1899 luchtbuksen en luchtdrukpistolen. Weihrauch staat voor Duitse degelijkheid. Wanneer u kiest voor een Weihrauch luchtgeweer, dan kiest u voor top kwaliteit. Deze top kwaliteit uit zich in het diep geblauwde staal, het fraaie hout en natuurlijk in de schiet prestaties.

Gebruik laatste technologieën

De luchtwapens van Weihrauch worden ontworpen en vervaardigd volgens de laatste sportwapen technologieën in een modern machine park. De afwerking wordt zorgvuldig met de hand gecontroleerd door experts. Evenals de precisie van het geweer, als ook de maatnauwkeurigheid van de verschillende onderdelen. Ook op het gebied van reserve onderdelen blinkt Weihrauch uit! Waar sommige fabrikanten stoppen met het produceren van reserve onderdelen zal men bij Weihrauch niet snel misgrijpen op onderdelen.

Weihrauch bij DB-Schietsport

In het assortiment van DB-Schietsport vindt u een uitgebreide collectie geweren van dit merk. Wanneer u een Weihrauch geweer wilt kopen, kunt u online uw keuze maken. Natuurlijk bent u ook welkom in onze luchtbukswinkel in het Zuiden van Nederland. Wij helpen u ook graag telefonisch verder. Neemt u vooral contact met ons op bij vragen of wanneer u advies kunt gebruiken. Deze producten mogen alleen verkocht worden aan personen van 18 jaar en ouder. Wij vragen om een kopie van uw legitimatiebewijs bij een aankoop van een luchtbuks.

Populaire modellen

Graag zetten we een aantal populaire modellen van dit merk voor u op een rij.

  • Weihrauch HW30sBinnen de Weihrauch luchtbuksen is dit een lichtgewicht en goed gebalanceerd luchtgeweer welke een geweldige nauwkeurigheid biedt. Te gebruiken door jong & oud.
  • Weihrauch HW97k Black LineDit is een zwart luchtgeweer dat speciaal ontworpen is voor velddoel- en silhouetschieten. Het is goed uitgebalanceerd en gemakkelijk en soepel aan te spannen.
  • Weihrauch HW97KDit is een goed uitgebalanceerd luchtgeweer. Dit model is speciaal ontworpen voor liefhebbers van de schietsport. Het geweer is makkelijk en soepel aan te spannen.
  • Weichrauch HW80Dit is mogelijk de best verkrijgbare luchtbuks met een knikloop. Het geweer levert een buitengewoon rendement en penetratievermogen op vooral langere afstanden.
  • Weihrauch HW44Dit is een PCP luchtpistool. Dit pistool biedt binnen de PCP buksen een uitstekende nauwkeurigheid, ideaal voor de serieuzere schutter.

Heeft u vragen over de buksen van Weihrauch of andere merken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies om een passende buks of voor u binnen de aangeboden artikelen en luchtdrukwapens te vinden!

 

Bekijk ook onze bestsellers voor een nieuwe buks!