Merken

Aanbiedingen

Laatste Product Reviews

Gamo P900 IGT Set 4.5mm
Heb hem.gekocht en ben dik tevreden Mensen die een hand buks willen raad ik deze aan
apr 4, 2020
Artemis PP750
Super aquraat buksie eenigste min puntje is het magazijntje wat na twee x laden kapot ging en schijn ...
mrt 30, 2020
Artemis CP2 Pistool/Geweer 4.5mm
De Artemis CP2 is een super leuk geweer om achter in de tuin te gebruiken. Het mooie is dat je er ee ...
mrt 27, 2020
Air Arms Q-Tec Demper 1/2" UNF 5.5mm
Bedankt Rob voor de zeer snelle levering. Met demper is het geluid veel minder ik ben daar heel bij ...
mrt 17, 2020
Weihrauch HW110 ST 5.5mm 41J
Fluisterstil, voldoende krachtig en vooral uitzonderlijk nauwkeurig met bij voorkeur H&N baracuda en ...
feb 27, 2020

Kogeltjes 

per pagina
Toont 1 - 12 van de 119 items
Toont 1 - 12 van de 119 items
Kogeltjes

Luchtbuks kogels

Als u uw luchtwapen wilt gebruiken, zult u hierbij natuurlijk luchtbuks kogels nodig hebben. Want zonder munitie is schieten onmogelijk. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment kogeltjes en zoek passende munitie voor uw luchtwapen uit. Wij bieden kogeltjes voor diverse kalibers. Als u vragen heeft over kogels kopen en welke passen bij uw wapen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Vormen kogeltjes

Iedere schutter moet kogels kopen om te schieten met zijn luchtwapen, maar welke zijn geschikt? Het is van belang dat de kogeltjes precies passen. Er zijn vele soorten kogeltjes met verschillende vormen. Ze hebben elk hun eigen eigenschappen, passend bij de afstand en het doel waarop u wilt schieten. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld luchtbukskogels met een puntkop. De aerodynamische vorm zorgt ervoor dat de kogels een langere afstand kan afleggen in vergelijking met andere vormen. En bijvoorbeeld kogeltjes met een platte kop kunt u heel goed gebruikt om op kaarten te schieten.

Kogels kopen: kaliber

Bij het kiezen van luchtbuks kogels, moet u ook kijken naar het kaliber. Van belang is de maat. Hierbij kijkt u naar wat de diameter van de loop is. 4.5 of 5.5 millimeter zijn de meest gebruikt kogeltjes. In ons assortiment vindt u een uitgebreide keuze kogeltjes van dit kaliber. Per product vindt u de verdere specificaties zoals het gewicht van de munitie. Ook bieden we maten voor kalibers van bijvoorbeeld 4.4 mm en 6.35 mm.

Merken luchtbukskogels

Luchtbukskogels worden door diverse merken aangeboden. Fijne luchtbuks kogels zijn van de merken Diablo Basic Line, JSB Exact, H & N Baracuda en Gamo. Bij DB-schietsport vindt u een uitgebreide collectie van deze merken. Met de filters aan de linkerzijde van de pagina kunt u zowel een merk voor de kogels kopen selecteren als ook bijvoorbeeld het kaliber.

Webshop van DB-Schietsport

Bij DB-Schietsport.nl kunt u meer dan alleen kogels kopen. Wij hebben een breed assortiment aan materialen voor de schietsport van gerenommeerde merken voor een scherpe prijs. Wij hebben materiaal voor de beginner en de gevorderde schutter. U kunt in onze webshop makkelijk en snel een bestelling plaatsen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw bestelling spoedig in huis heeft. Heeft u vragen over welke luchtbuks kogels u het beste kunt gebruiken? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Neemt u vooral contact met ons op.