Merken

Aanbiedingen

Laatste Product Reviews

New Warrior Mini Compressor
Review wacht op goedkeuring
jul 3, 2020
Hatsan Hydra
Review wacht op goedkeuring
jun 27, 2020
Gamo Bonecollector Maxxim IGT
Fijn en makkelijk, goed af te stellen en schiet zeer zuiver , helemaal niks op aan te merken op deze ...
jun 9, 2020
New Warrior Mini Compressor
De compressor vandaag getest. Na het vullen van een jerrycan van 25 liter met water voor de koeling ...
jun 4, 2020
DBS Elite Kogelvanger 14x14cm
Lekker stevige kogelvanger. Op basis van de voorgaande reviews heb ik er een rond gebogen handvat bo ...
mei 3, 2020

Kogeltjes 

per pagina
Toont 1 - 12 van de 118 items
Toont 1 - 12 van de 118 items
Kogeltjes

Luchtbuks kogels

Als u uw luchtwapen wilt gebruiken, zult u hierbij natuurlijk luchtbuks kogels nodig hebben. Want zonder munitie is schieten onmogelijk. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment kogeltjes en zoek passende munitie voor uw luchtwapen uit. Wij bieden kogeltjes voor diverse kalibers. Als u vragen heeft over kogels kopen en welke kogeltjes passen bij uw wapen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Vormen kogeltjes

Iedere schutter moet luchtbukskogels kopen om te schieten met zijn luchtwapen, maar welke kogeltjes zijn geschikt? Het is van belang dat de kogeltjes precies passen. Er zijn vele soorten kogeltjes met verschillende vormen. Ze hebben elk hun eigen eigenschappen, passend bij de afstand en het doel waarop u wilt schieten. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld luchtbukskogels kiezen met een puntkop of bijvoorbeeld kogeltjes met een platte kop. Een platte kop geeft bijvoorbeeld een duidelijk inslag op een schietkaart dankzij de platte kop.

Kogels kopen: kaliber

Bij het kiezen van luchtbuks kogels dient u ook te kijken naar het kaliber. Op onze website staat een handig zoekfilter zodat u eenvoudig de luchtbukskogels op kaliber en merk kunt selecteren. Wij bieden een groot aanbod van diverse merken zodat u altijd het juiste kogeltje voor uw buks kunt vinden.

Merken luchtbukskogels

Luchtbukskogels worden door diverse merken aangeboden. Hoogwaardige kwaliteit luchtbuks kogels zijn van de merken JSB en H&N, voor plinking worden vaak excite en Gamo kogeltjes gebruikt. Bij DB-schietsport vindt u een uitgebreide collectie van deze merken. Met de filters aan de linkerzijde van de pagina kunt u zowel een merk als een kaliber selecteren.

Webshop van DB-Schietsport

Bij DB-Schietsport.nl kunt u meer dan alleen luchtbukskogels kopen. Wij hebben een breed assortiment aan materialen voor de schietsport van gerenommeerde merken voor een scherpe prijs. Wij hebben materiaal voor de beginner en de gevorderde schutter. U kunt in onze webshop makkelijk en snel een bestelling plaatsen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw bestelling spoedig in huis heeft. Heeft u vragen over welke luchtbuks kogels u het beste kunt gebruiken? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Neemt u vooral contact met ons op.