Merken

Laatste Product Reviews

Artemis PP750
Review wacht op goedkeuring
mrt 30, 2020
Artemis CP2 Pistool/Geweer 4.5mm
De Artemis CP2 is een super leuk geweer om achter in de tuin te gebruiken. Het mooie is dat je er ee ...
mrt 27, 2020
Air Arms Q-Tec Demper 1/2" UNF 5.5mm
Bedankt Rob voor de zeer snelle levering. Met demper is het geluid veel minder ik ben daar heel bij ...
mrt 17, 2020
Weihrauch HW110 ST 5.5mm 41J
Fluisterstil, voldoende krachtig en vooral uitzonderlijk nauwkeurig met bij voorkeur H&N baracuda en ...
feb 27, 2020
Hawke Vantage 3-9x50 AO IR Mildot
Ik ben door de jongens van DB schietsport tot in den treure toe geholpen voor een geschikte richtkij ...
feb 24, 2020

Lucht geweer 

per pagina
Toont 1 - 12 van de 116 items
Toont 1 - 12 van de 116 items
Lucht geweer

Als u een lucht geweer wilt kopen, bent u op de juiste plek belandt. DB-Schietsport biedt een uitgebreid assortiment aan lucht geweren die u zowel in onze online shop als in een fysieke winkel kunt kopen. Een lucht geweer heeft een lange loop en onderscheid zich daarmee van bijvoorbeeld een luchtpistool die een korte loop heeft.

Assortiment lucht geweren

In de collectie luchtgeweren zult u zien dat er veel aanbod en keuze is. Wij bieden meer dan 125 verschillende modellen, zodat er voor ieder budget en ieders wensen een passend lucht geweer te vinden is. Dit varieert van een eenvoudig luchtgeweer voor een zachte prijs of een fantastisch geweer voor de professionele schutter. Zo kan iedere beoefenaar van de schietsport een product in onze webwinkel uitzoeken. In ons assortiment komt u bekende A-merken voor luchtgeweren tegen zoals Gama, Hatsan en Weihrauch. Vooral deze laatste naam is erg bekend in de schietwereld. Lucht geweren van dit merk zijn namelijk gemaakt voor het leven. Ze slijten nauwelijks en de nauwkeurigheid is bijna niet te evenaren.

Kenmerken verschillende modellen

Als u een lucht geweer gaat uitkiezen, zult u zien dat er verschillende krachtbronnen verkrijgbaar zijn. Deze heeft invloed op bijvoorbeeld de nauwkeurigheid waarmee u kunt schieten en de terugslag. Het is belangrijk om vooraf helder te hebben waarvoor u een luchtgeweer aanschaft. Als u het luchtgeweer voor korte afstanden gaat gebruiken, zult u minder kracht nodig hebben, dan wanneer u op langere afstanden gaat schieten. Ook de mondingssnelheid speelt mee bij de afstand die u kunt overbruggen met een schot. De mondingssnelheid vertelt de snelheid van het kogeltje bij het verlaten van de loop. Hoe hoger deze snelheid, hoe groter de te overbruggen afstand. Bij de kenmerken van de verschillende producten kunt u precies zien waarvoor het lucht geweer geschikt is. 

Voor uw lucht geweer heeft u natuurlijk ook kogeltjes nodig. Het kaliber geeft aan welke maat kogeltjes uw geweer gebruikt. Het is belangrijk de juiste kogeltjes voor uw luchtgeweer te kopen. Ook deze vindt u natuurlijk in de webshoop van DB-Schietsport.nl. Wij bieden diverse merken aan, zodat u de juiste kogeltjes voor het door u uitgekozen geweer gelijk kunt bestellen.

Lucht geweer online bestellen

Wij verzenden uw bestelling veilig en snel door heel Nederland en België. Ook is verzending naar andere landen binnen Europa mogelijk. Kijkt u hiervoor op onze pagina met meer informatie over de internationale verzendkosten. Heeft u vragen over een lucht geweer of andere producten uit ons assortiment? Neemt u dan vooral contact met ons op. Ons deskundige personeel staat voor u klaar om u te voorzien van het juiste adres. U kunt trouwens zonder vergunning een lucht geweer aankopen als u 18 jaar of ouder bent. Het enige wat wij nodig hebben is een geldig legitimatiebewijs op uw bestelling te kunnen verwerken.