Toont alle 19 resultaten

Kogelvanger / Schietkast

Als u op zoek bent naar een kogelvanger of schietkast vindt u bij DB-Schietsport diverse opties. Wij bieden degelijke en veilige kogelvangers. Een kogelvanger is niet alleen veilig als u gaat schieten, het voorkomt ook dat de kogels overal zwerven. Deze worden namelijk direct opgevangen in de schietkast. In ons assortiment bieden we schietkasten met schietkaarten, waarop u veilig kunt schieten.


Hoe werkt een kogelvanger?

Bij de meeste schietkasten vangt de kogelvanger de afgeschoten kogels op. Bij metalen kasten kan hierbij een ´ting´ van de kogel tegen de kast hoorbaar zijn. De Hatsan kogelvanger is hier een goed voorbeeld van. Er zijn ook kogelvangers waarbij de afgeschoten kogel door rubberen kogels wordt opgevangen. De metalen behuizing dient dan als houder van de korrels. Hierdoor is er geen inslag hoorbaar. Een voorbeeld hiervan is de DBS Elite Kogelvanger 14x14cm. Door de verschilende keuzes, kunt u zo zelf kiezen wat u prettiger vindt om te gebruiken bij het schieten.

Op zoek naar een schietkast?

Een kogelvanger wordt ook wel een schietkast genoemd. Het is namelijk een voorwerp waar u op kunt schieten met uw luchtgeweer. De schietkast vangt vervolgens alle kogels op. Zo heeft u geen last van verdwaalde kogels. De schietkasten werken met verschillende maten schietdoelen, ook de schietkasten wisselen van formaat. In onze webwinkel vindt u schietkasten van bekende merken zoals Gamo en Hatsan.

Online een kogelvanger kopen

U kunt een kogelvanger uit ons assortiment online in onze shop bestellen. Wij zullen deze natuurlijk met zorg verpakken, zodat het pakket goed bij u aankomt. Als u op werkdagen besteld (voor 14.00 uur), wordt het pakket in principe de volgende dag al afgeleverd. U vindt de producten ook in onze fysieke winkel waar u natuurlijk welkom bent. Heeft u vragen over de schietkasten en kogelvangers? Neemt u dan vooral contact met ons op. Ons team van deskundigen staat u graag te woord.

Bent u op zoek naar schietkaarten om bij de kogelvanger te gebruiken? Natuurlijk bieden we ook een uitgebreide collectie in onze webshop.