Enig resultaat

Lampen

Op zoek naar schietsport accessoires? We hebben vele LED lampen en accessoires van Fenix in ons assortiment. Ook geschikt als jachtlampen. Onze krachtige lampen geven een enorme hoeveelheid licht waardoor u in het donker een heel eind kunt schijnen. Op zoek naar lasers & lampen ter bevestiging op uw luchtbuks? Klik hier.


Schietsport verlichting

Toebehoren en accessoires voor de jacht en schietsport kopen? Wij faciliteren de lokale sportschutter en jager. Wij hebben een breed assortiment aan verlichting voor de jacht en de schietsport, van de beste kwaliteit. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste hoeveelheid licht in het donker.

Fenix lampen

Wij streven naar kwaliteit en daarom hebben wij veelvuldige producten van Fenix in ons assortiment. Fenix lampen zijn krachtig, zuinig en veelzijdig. Ze zijn ontworpen voor de zwaarste omstandigheden en geroemd door professionals. Ze gaan jarenlang mee en zijn toonaangevend binnen de wereld van de zaklampen. Ons assortiment bestaat uit hoofdlampen, camping lampen, sleutelbos lampen, oplaadbare zaklampen, maar ook zaklampen die werken op batterijen. Met een lamp van Fenix bent u verzekerd van de beste kwaliteit!

Zaklamp voor de jacht

Zaklampen zijn voor jagers en schutters een heel belangrijk stuk gereedschap. Zo heb je de schijnwerpers die perfect zijn voor het nazoeken of het spotten van wild. Deze zaklampen zijn vaak net iets groter qua formaat maar zijn perfect om grote afstanden. Daarnaast heb je de kleinere jacht zaklampen welke geschikt zijn voor de kleinere afstanden. Zaklampen zijn makkelijk mee te nemen en zijn zelfs te monteren op wapens. Ideaal wanneer je weinig bepakking mee wilt nemen of op de hoogzit.

Wapenlaser

Bent u op zoek naar een wapenlaser? Lasers voor op uw wapen koopt u ook bij DB-Schietsport! Wij bieden u verschillende soorten die geschikt zijn voor op je wapen zoals geweer, pistool of luchtbuks. In ons assortiment vindt u wapenlampen van Hawke, DBS en Boresighter. U kunt kiezen uit modellen die aan de scope gemonteerd worden of lasers die op een rails geplaatst kunnen worden. Het richten wordt een stuk eenvoudiger gemaakt, hierdoor weet u sneller uw target te raken en verbetert het uw prestaties.