Luchtbuksen | DB-Schietsport.nl

Als u op zoek bent naar een luchtbux bent u bij DB-Schietsport.nl aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide collectie luchtbuksen, van bekende merken en gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat de nieuwe buks jarenlang mee gaat. In ons assortiment bieden we voor iedereen een passende luchtbux. U kunt kiezen uit diverse modellen in verschillende prijsklassen en geschikt voor allerlei doeleinden. De specificaties van de luchtbuksen geven aan waarvoor u de buks kunt gebruiken. Bent u op zoek naar een luchtpistool of een lucht geweer? Dan kunt u ook direct de specifieke pagina met deze producten bezoeken.

Wat is een luchtbuks

Bij een luchtbux wordt de kogel door middel van gecomprimeerd gast uit het wapen geschoten. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende systemen, waarbij het verschil zit in de manier waarop de kogel door de luchtdruk naar buiten geduwd wordt. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen luchtpistolen en lucht geweren. U vindt de specifieke producten per categorie. In onze webshop bieden we luchtbuksen van bekende merken zoals Gamo en Weihrauch.

Luchtbux kiezen

Welke luchtbux u het beste kunt kiezen, is afhankelijk van waarvoor u het wapen gaat gebruiken. Wilt u op korte afstand schieten of juist op langere afstanden? Wilt u meer kracht bij het schieten op een korte afstand of juist niet? Over het algemeen geldt dat een luchtbuks met perslucht geschikt is voor schieten op langere afstanden. Beginnende schutters kunnen heel goed een Co2 luchtbux kiezen, deze zijn relatief onderhoudsvrij, bieden een rustig schietgedrag en zijn relatief goedkoop. Met de filters aan de linkerzijde van de pagina in de categorie luchtwapens, kunt u zelf de instellingen aangeven om tot de juiste bux te komen.

Luchtbuksen kopen bij DB-Schietsport

In de (online) winkel van DB-Schietsport vindt u altijd de juiste luchtbux voor u. Liever de producten zien voordat u deze aankoopt? Dan bent u ook welkom in onze fysieke winkel. Hier helpen we u graag verder. Samen zorgen we ervoor dat u de juiste buks uitzoeken, samen met de bijpassende accessoires zoals kogels en schietkasten. Heeft u vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om ze te beantwoorden.