Merken

Laatste Product Reviews

SAK II demper 6,35mm
Net wat ik zocht , een compacte demper die meer dan voldoende dempt om de buren niet niet te storen. ...
dec 3, 2019
Weihrauch Foudraal
Gezien bovenstaand review : Zeer snelle en correcte levering. Beide foudralen uiteraard in nieuwstaa ...
nov 27, 2019
Weihrauch Foudraal
Foudraal keurig op tijd ontvangen, echter met een vervelende beschadiging. Na 1 telefoontje werd dit ...
okt 30, 2019
Lothar Walther 6.35mm Polygoon
Me gustaría comprar el poligonal 6.33
okt 4, 2019

Accessoires 

Subcategorieën

 • PCP Benodigdheden

  Alles wat je nodig hebt op perslucht gebied. Vulsets, Vulslangen, Flessen, en accessoires voor perslucht

 • Tuning

  Tuning onderdelen en sets voor het verbeteren van de prestaties van Uw lucht geweer

 • Onderdelen

  Diverse onderdelen voor de luchtgeweer en luchtpistool zoals afdichtingen, O-Ringen, hoofdveren enz

 • Koffers & Foudralen

  U wilt uw wapen natuurlijk goed beschermen. Daarvoor bieden wij een uitgebreide collectie. Of u nu op zoek bent naar een geweerkoffer, een wapenkoffer of een foudraal, hier bent u aan het juiste adres. De collectie bevat wapenkoffers voor diverse soorten wapens.

  Collectie geweerkoffers

  Wij bieden u diverse verschillende geweerkoffers. De binnenzijde van de geweerkoffer is standaard voorzien van een noppen foam vulling. Dit zorgt voor een optimale bescherming van uw wapen. Onze wapenkoffers zijn stuk voor stuk van sterk materiaal gemaakt. Verder bieden we ook bags voor alle accessoires en toebehoren die u tijdens het schieten nodig kunt hebben. Zo kunt u al uw materialen goed beschermd vervoeren, zodat u het altijd binnen handbereik heeft.

  Welke geweerkoffer heb ik nodig?

  Wij bieden wapen koffers voor verschillende modellen wapens. Ook hebben we modellen voor meerdere geweren. Per product staat aangegeven voor wat de details zijn, zoals de afmetingen. Zo kunt u precies kijken welke geweerkoffer het beste bij uw wensen past. Weet u niet goed welke foudraal u nodig hebt? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundigen op het gebied van schietsport en wapenkoffers adviseren u graag, zodat u het juiste product ontvangt.

  Online bestellen van een wapenkoffer

  In onze webshop kunt u makkelijk een bestelling plaatsen. En als u een bestelling op werkdagen voor 14.00 uur plaatst, wordt deze op werkdagen meestal de volgende dag al bezorgd. Houd er alleen wel rekening mee dat we niet alle modellen via de pakketdienst versturen. Dit gezien de grootte van sommige producten. Bij producten die alleen in onze fysieke winkel verkrijgbaar zijn, staat dit duidelijk aangegeven. Om deze geweerkoffers te bekijken en aan te kopen, bent u natuurlijk van harte welkom bij ons in de winkel.

 • Steunen & Bi-Pods

  Zandzakken en verschillende Bi-Pods van Caldwell, Bisley en Vanguard

 • CO2 en Airsoft Gas

  Zoekt u Co2 capsules of airsoft gas voor uw lucht wapens, dan bent u bij DB-Schietsport aan het juiste adres. Wij hebben 12 grams capsules voor onder andere de Crosman 2240, de Artemis CP1-M of de Crosman 1077. Naast 12 grams capsules verkopen we ook 88 grams capsules voor Co2 lucht geweren zoals de Hammerli 850 Air Magnum. Verder vindt u in ons assortiment ook airsoft gas. Bekijk hier alle producten in ons assortiment.

  Co2 capsules en airsoft gas kenmerken

  Onze Co2 capsules zijn gevuld met schone Co2 en geschikt voor eenmalig gebruik. Al onze capsules zijn van Europese merken en 100 procent veilig in gebruik. Het airsoft gas is van topkwaliteit en bevat een percentage silicone olie. Dit smeert en reinigt het wapen gelijken zorgt voor een storingsvrije werking. De airsoft containers kunt u bij het huishoudelijk afval gooien na gebruik.

  Voordelen van gebruik Co2 capsules

  Of u graag schiet met Co2 is een persoonlijke keuze. Wat zijn nu de kenmerken en voordelen van het gebruik van Co2 capsules en de bijbehorende luchtwapens.

  • Luchtwapens op Co2 hebben een goede nauwkeurigheid, maar bevatten minder schietkracht.
  • Co2 is constanter dan gas en kan beter tegen koude temperaturen.
  • Het herladen kost wat meer tijd, sommige gebruikers ervaren dit als nadelig.
  • Het aantal schoten dat u kunt afvuren met een Co2 capsule is sterk afhankelijk van het type pistool of geweer dat u gebruikt en de temperatuur.

  Correct gebruik van uw Co2 capsules

  De Co2 capsules werken het beste bij kamertemperatuur. Verwarm de capsule niet zelf voor en vermijd direct zonlicht. Wanneer u met de capsule schiet dan koelt deze af - het is daarom het beste om na een aantal schoten de capsule weer even op temperatuur te laten komen voor de beste schietervaring. Het kan zijn dat er veel gas ontsnapt tijdens het verwijderen van een oude Co2 capsule, hierdoor kan de afsluitring bevriezen. Wanneer dit gebeurt kunt u het beste even een minuut wachten voordat u de nieuwe Co2 capsule plaatst.

  Bij het vervangen van de Co2 capsule adviseren wij u om de dop vast te draaien tot deze niet meer draait. Vervolgens draait u de knop een kwart slag terug om zo te zorgen dat er minder spanning op de afsluitring komt te staan. Hierdoor gaat de afsluitring langer mee. Daarnaast adviseren wij u om een klein beetje olie op de afsluitring te smeren om deze zo in goede staat te houden.

  Airsoft gas en Co2 capsules kopen bij DB-Schietsport

  Wij verkopen ook natuurlijk de luchtgeweren waarmee u met Co2 capsules en airsoft gas kunt schieten. Vergeet daarom niet om een kijkje te nemen bij de andere producten in onze winkel. Heeft u vragen over de producten of het gebruik ervan? Neemt u dan vooral contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

 • Lothar Walther

  Lothar walther loop blanks met trekken en velden of Polygoon.

 • Lampen

  LED lampen en accessoires van Fenix

 • Chrony

  Shooting Chrony

 • Dempers

  Zoals het woord al zegt, dient een geluiddemper om het geluid tijdens het afvuren van een luchtbuks te dempen. Een geluiddemper wordt op het einde van de loop gemonteerd. Monteren van een demper is een eenvoudige handeling d.m.v. schroefdraad op de loop en demper In ons assortiment vindt u een uitgebreide collectie met dempers voor verschillende luchtbuksen. Bekijk de verschillende modellen en zoek het juiste type uit voor uw luchtbuks.

  Waarvoor dient een demper?

  Zoals gezegd dient een geluiddemper om het geluid van uw luchtbuks te verminderen. Anders dan misschien gedacht wordt, kan een demper het geluid niet geheel onderdrukken. Naast het geluid van een schot moet u ook rekening houden met mechanische geluiden zoals bijvoorbeeld een veer. Vooral bij geweren met een veer of gasram aandrijving is de werking van een demper minder goed te merken. De mechanische geluiden kunnen namelijk niet gedempt worden. In combinatie met een CO2 of perslucht geweer werkt een demper over het algemeen zeer goed.

  Hoe werkt een geluiddemper?

  Een geluidsdemper bestaat uit een cilinder. Deze bevat een intern mechanisme dat de druk/lucht welke vrijkomt bij het afvuren van een buks vertraagt. Deze druk wordt namelijk eerst opgevangen in holle kamers of tijdelijk omgeleid. Hierdoor komt de druk niet in één keer vrij. Een geluiddemper zorgt er dus voor dat de knal die wordt veroorzaakt door de druk stiller klinkt. Zo verstoort de knal de omgeving minder.

  Uitgebreide collectie geluidsdempers

  In onze uitgebreide collectie geluidsdempers vindt u dempers in verschillende maten en geschikt voor diverse soorten luchtbuksen. Als u er niet uitkomt welke demper u nodig heeft, of als u vragen heeft over een product, neemt u gerust contact met ons op. Ons team van specialisten staat u graag te woord om u verder te helpen. U kunt ook altijd een bezoek brengen aan onze fysieke winkel in het zuiden van het land. Op dinsdag en donderdag bent u daar van harte welkom.


  Noot! Of geluidsdempers zijn toegestaan, verschilt per land. Het is dus aan te raden om de regelgeving hierover vooraf na te gaan.

 • Diversen

  Diverse leuke artikelen om het leven van de schutter makkelijker te maken.

 • Doelen

  Schietdoelen worden veel gebruikt in de schietsport. U kunt ze gebruiken bij het inschieten, om te trainen of bijvoorbeeld voor een competitie. In ons assortiment vindt u diverse soorten schietdoelen - van schietkaarten tot losse doelen. Bekijk het gehele assortiment en kies het perfecte schietdoel uit voor de locatie waar u ze nodig heeft.

  Verschillende soorten schietdoelen

  Er zijn verschillende soorten schietdoelen verkrijgbaar. Graag zetten we een aantal typen voor een rij.
  Schiet targets: dit zijn losse schiet targets. Deze zijn makkelijk verplaatsbaar. Mogelijk zijn ze opvouwbaar of ze zijn makkelijk en snel te monteren en demonteren. U kunt deze ook makkelijk vervoeren.

  • Schietschijf: dit schietdoel is waarschijnlijk een van de oudste soorten targets. En hij is nog steeds erg populair. De schietschijf werkt perfect voor schietsporten.
  • Flip targets. Bij deze schietdoelen hoeft u het doel niet te vervangen nadat u deze geraakt heeft. Het target flipt als het ware om zijn as als deze geraakt is. U kunt het doel makkelijk weer overeind zetten om opnieuw te gebruiken.
  • Swing targets. Deze schietdoelen zijn vergelijkbaar met flip targets. Alleen swingt de target in dit geval rond zijn as als deze geraakt wordt. U hoeft dit doel dus niet rechtop te zetten nadat het geraakt is.
  • Schietkaarten: deze schietdoelen zijn makkelijk in gebruik en licht om mee te nemen. U kunt kiezen uit diverse opdrukken. En doordat de schietkaarten in sets met meerdere aantallen komen, is dit schietdoel handig voor veelgebruikers. U vindt onze schietkaarten ook in de speciale categorie met een uitgebreide selectie.
  • Schietkast: deze zorgt ervoor dat u makkelijk veel kunt schieten zonder dat de kogels overal verspreid komen te liggen. U vindt onze collectie kogelvangers in een speciale categorie. 

  Schietdoelen online kopen

  De schietdoelen in de webshop van DB-schietsport hebben verschillende specificaties. U vindt alle informatie bij het desbetreffende product. Zo weet u precies voor welk kaliber geweer het schietdoel geschikt is en bijvoorbeeld op welke afstand deze gebruikt kan worden. Het bestellen van de schietdoelen doet u makkelijk online. Wij bieden snelle levertijden. Naast schietdoelen bieden we meer producten die u kunt gebruiken bij alles wat met de schietsport te maken heeft. Bekijk vooral onze uitgebreide collectie.

  Heeft u vragen over onze producten? Neemt u dan vooral contact met ons op. We helpen u graag om te zorgen dat u het juiste product ontvangt. Schietdoelen bestelt u nu direct in onze online winkel!

 • Schietkaarten

  Als u op zoek bent naar schietkaarten, vindt u in onze webshop een zeer uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit. De schietkaarten zijn geschikt voor allerlei disciplines binnen de schietsport. Wij bieden verschillende maten schietkaarten met diverse opdrukken. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld kaarten met schietschijven, en ook schietkaarten met afbeeldingen van bijvoorbeeld dieren vindt u in onze collectie. De schietkaarten worden in sets met meerdere aantallen geleverd, zodat u altijd voldoende voorraad heeft om te kunnen oefenen.

  Assortiment schietkaarten

  De schietkaarten in onze webshop zijn gemaakt van stevig, wedstrijd kwaliteit karton, waardoor u de inslag van de kogels goed kunt zien. U kunt ze los gebruiken of bijvoorbeeld in de kogelvangers. In onze collectie vindt u diverse schietschijven van het merk Krüger. Deze fabrikant biedt al meer dan 50 jaar hoge kwaliteit schietschijven tegen aantrekkelijke prijzen. De schietschijven voldoen aan alle vereisten voor sportschieten en bevatten de beste schot impact karakteristieken. Ze zorgen voor duidelijke inslagen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze producten populair zijn bij schutters, clubs en verenigingen.

  Schietkaarten online bestellen

  U kunt onze schietkaarten makkelijk online bestellen. Wij bieden scherpe prijzen en zorgen voor een snelle levering op het adres dat u opgeeft. Wilt u een grote hoeveelheid aankopen voor bijvoorbeeld uw schietvereniging of voor een evenementenbureau? Neemt u dan vooral contact met ons op. We gaan graag met u de voorraad en voorwaarden na.

  Heeft u vragen over de schietkaarten? Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. En te zorgen dat u het product ontvangt waar u naar op zoek bent. Wilt u trouwens liever op een doel schieten? Wij bieden ook een uitgebreide collectie schietdoelen.

 • Kogelvanger

  Als u op zoek bent naar een kogelvanger of schietkast, vindt u bij DB-Schietsport diverse opties. Wij bieden degelijke en veilige kogelvangers. Een kogelvanger is niet alleen veilig als u gaat schieten, het voorkomt ook dat de kogels overal zwerven. Deze worden namelijk direct opgevangen in de schietkast. In ons assortiment bieden we schietkasten met schietkaart, waarop u veilig kunt schieten. De kogelvanger zorgt ervoor dat u geen verdwaalde kogels in de omgeving achterlaat.

  Hoe werkt een kogelvanger?

  Bij de meeste schietkasten vangt de kogelvanger de afgeschoten kogels op. Bij metalen kasten kan hierbij een ´ting´ van de kogel tegen de kast hoorbaar zijn. De Hatsan kogelvanger is hier een goed voorbeeld van. Er zijn ook kogelvangers waarbij de afgeschoten kogel door rubberen kogels wordt opgevangen. De metalen behuizing dient dan als houder van de korrels. Hierdoor is er geen inslag hoorbaar. Een voorbeeld hiervan is de DBS Elite Kogelvanger 14x14cm. Door de verschilende keuzes, kunt u zo zelf kiezen wat u prettiger vindt om te gebruiken bij het schieten.

  Online een kogelvanger kopen

  U kunt een kogelvanger uit ons assortiment online in onze shop bestellen. Wij zullen deze natuurlijk met zorg verpakken, zodat het pakket goed bij u aankomt. Als u op werkdagen besteld (voor 14.00 uur), wordt het pakket in principe de volgende dag al afgeleverd. U vindt de producten ook in onze fysieke winkel waar u natuurlijk welkom bent. Heeft u vragen over de schietkasten en kogelvangers? Neemt u dan vooral contact met ons op. Ons team van deskundigen staat u graag te woord.

  Bent u op zoek naar schietkaarten om bij de kogelvanger te gebruiken? Natuurlijk bieden we ook een uitgebreide collectie in onze webshop. 

 • Wellness

  Veel producten om Uw en Uw huisdier in optimaal conditie te houden. Voor hond, kat, paard un ook Uzelf

 • SKB Koffers

  SKB koffers zijn uiterst duurzaam en toch betaalbare producten voor het opbergen van Uw kostbare wapens

 • Gehoor en Oogbescherming

  Wij hebben een aantal hoogwaardige producten om te zorgen dat je voldoende beschermd bent tijdens het schieten

 • Messen

  Messen zijn essentieel gereedschappen voor veel activiteiten zoals, vissen, kamperen, klimmen, wandelen enz. Een mes is een nuttig gereedschap geschikt voor veel doeleinden.

 • Stickers

  Stickers in verschillende maten, kleuren en types

 • Schietstokken

  Schietstokken zijn een handig hulpmiddel om staand of knielend te schieten.

 • Nachtzicht

  Nachtzicht voor op uw PCP luchtbuks

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items
Accessoires

Accessories voor Luchtgeweren en vuurwapens.