Merken

Aanbiedingen

Laatste Product Reviews

Hatsan Hydra
Review wacht op goedkeuring
jun 27, 2020
Gamo Bonecollector Maxxim IGT
Fijn en makkelijk, goed af te stellen en schiet zeer zuiver , helemaal niks op aan te merken op deze ...
jun 9, 2020
New Warrior Mini Compressor
De compressor vandaag getest. Na het vullen van een jerrycan van 25 liter met water voor de koeling ...
jun 4, 2020
DBS Elite Kogelvanger 14x14cm
Lekker stevige kogelvanger. Op basis van de voorgaande reviews heb ik er een rond gebogen handvat bo ...
mei 3, 2020
Weihrauch HW35 4.5mm
Mooiste buks van hw
apr 25, 2020

Accessoires 

Subcategorieën

 • PCP Benodigdheden

  Alles wat je nodig hebt op perslucht gebied. Vulsets, Vulslangen, Flessen, en accessoires voor perslucht

 • Tuning

  Tuning onderdelen en sets voor het verbeteren van de prestaties van Uw lucht geweer

 • Onderdelen

  Diverse onderdelen voor de luchtgeweer en luchtpistool zoals afdichtingen, O-Ringen, hoofdveren enz

 • Koffers & Foudralen

  U wilt uw wapen natuurlijk goed beschermen. Daarvoor bieden wij een uitgebreide collectie. Of u nu op zoek bent naar een geweerkoffer, een wapenkoffer of een foudraal, hier bent u aan het juiste adres. De collectie bevat wapenkoffers voor diverse soorten wapens.

  Collectie geweerkoffers

  Wij bieden u diverse verschillende geweerkoffers. De binnenzijde van de geweerkoffer is standaard voorzien van een noppen foam vulling. Dit zorgt voor een optimale bescherming van uw wapen. Onze wapenkoffers zijn stuk voor stuk van sterk materiaal gemaakt. Verder bieden we ook bags voor alle accessoires en toebehoren die u tijdens het schieten nodig kunt hebben. Zo kunt u al uw materialen goed beschermd vervoeren, zodat u het altijd binnen handbereik heeft.

  Welke geweerkoffer heb ik nodig?

  Wij bieden wapen koffers voor verschillende modellen wapens. Ook hebben we modellen voor meerdere geweren. Per product staat aangegeven voor wat de details zijn, zoals de afmetingen. Zo kunt u precies kijken welke geweerkoffer het beste bij uw wensen past. Weet u niet goed welke foudraal u nodig hebt? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundigen op het gebied van schietsport en wapenkoffers adviseren u graag, zodat u het juiste product ontvangt.

  Online bestellen van een wapenkoffer

  In onze webshop kunt u makkelijk een bestelling plaatsen. En als u een bestelling op werkdagen voor 14.00 uur plaatst, wordt deze op werkdagen meestal de volgende dag al bezorgd. Houd er alleen wel rekening mee dat we niet alle modellen via de pakketdienst versturen. Dit gezien de grootte van sommige producten. Bij producten die alleen in onze fysieke winkel verkrijgbaar zijn, staat dit duidelijk aangegeven. Om deze geweerkoffers te bekijken en aan te kopen, bent u natuurlijk van harte welkom bij ons in de winkel.

 • Steunen & Bi-Pods

  Zandzakken en verschillende Bi-Pods van Caldwell, Bisley en Vanguard

 • CO2 en Airsoft Gas

  Zoekt u Co2 capsules of airsoft gas voor uw lucht wapens, dan bent u bij DB-Schietsport aan het juiste adres. Wij hebben 12 grams capsules voor onder andere de Crosman 2240, de Artemis CP1-M of de Crosman 1077. Naast 12 grams capsules verkopen we ook 88 grams capsules voor Co2 lucht geweren zoals de Hammerli 850 Air Magnum. Verder vindt u in ons assortiment ook airsoft gas. Bekijk hier alle producten in ons assortiment.

  Co2 capsules en airsoft gas kenmerken

  Onze Co2 capsules zijn gevuld met schone Co2 en geschikt voor eenmalig gebruik. Al onze capsules zijn van Europese merken en 100 procent veilig in gebruik. Klik hier om CO2 patronen 12 grams te bekijken die wij aanraden. Het airsoft gas is van topkwaliteit en bevat een percentage silicone olie. Dit smeert en reinigt het wapen gelijken zorgt voor een storingsvrije werking. De airsoft containers kunt u bij het huishoudelijk afval gooien na gebruik.

  Voordelen van gebruik Co2 capsules

  Wat zijn nu de kenmerken en voordelen van het gebruik van Co2 capsules en de bijbehorende luchtwapens.

  • Luchtwapens op Co2 hebben een goede nauwkeurigheid, maar geven minder energie dan een PCP.
  • Co2 wapens hebben vaak een magazijn
  • Het herladen van een Co2 patroon is eenvoudig
  • Het aantal schoten dat u kunt afvuren met een Co2 capsule is sterk afhankelijk van het type pistool of geweer dat u gebruikt en de temperatuur.

  Correct gebruik van uw Co2 capsules

  De Co2 capsules werken het beste bij kamertemperatuur. Verwarm de capsule niet zelf voor en vermijd direct zonlicht. Wanneer u met de capsule schiet dan koelt deze af - het is daarom het beste om na een aantal schoten de capsule weer even op temperatuur te laten komen voor de beste schietervaring. Het kan zijn dat er veel gas ontsnapt tijdens het verwijderen van een oude Co2 capsule, hierdoor kan de afsluitring bevriezen. Wanneer dit gebeurt kunt u het beste even een minuut wachten voordat u de nieuwe Co2 capsule plaatst.

  Bij het vervangen van de Co2 capsule adviseren wij u om de dop vast te draaien tot deze niet meer draait. Vervolgens draait u de knop een kwart slag terug om zo te zorgen dat er minder spanning op de afsluitring komt te staan. Hierdoor gaat de afsluitring langer mee. Daarnaast adviseren wij u om een klein beetje olie op de afsluitring te smeren om deze zo in goede staat te houden.

  Airsoft gas en Co2 capsules kopen bij DB-Schietsport

  Wij verkopen ook natuurlijk de luchtgeweren waarmee u met Co2 capsules en airsoft gas kunt schieten. Vergeet daarom niet om een kijkje te nemen bij de andere producten in onze winkel. Heeft u vragen over de producten of het gebruik ervan? Neemt u dan vooral contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

 • Lothar Walther

  Lothar walther loop blanks met trekken en velden of Polygoon.

 • Lampen

  LED lampen en accessoires van Fenix

 • Chrony

  Shooting Chrony

 • Dempers

  Zoals het woord al zegt, dient een geluiddemper om het geluid tijdens het afvuren van een luchtbuks te dempen. Een geluiddemper wordt op het einde van de loop gemonteerd. Monteren van een demper is een eenvoudige handeling d.m.v. schroefdraad op de loop en demper In ons assortiment vindt u een uitgebreide collectie met dempers voor verschillende luchtbuksen. Bekijk de verschillende modellen en zoek het juiste type uit voor uw luchtbuks.

  Waarvoor dient een demper?

  Zoals gezegd dient een geluiddemper om het geluid van uw luchtbuks te verminderen. Anders dan misschien gedacht wordt, kan een demper het geluid niet geheel onderdrukken. Naast het geluid van een schot moet u ook rekening houden met mechanische geluiden zoals bijvoorbeeld een veer. Vooral bij geweren met een veer of gasram aandrijving is de werking van een demper minder goed te merken. De mechanische geluiden kunnen namelijk niet gedempt worden. In combinatie met een CO2 of perslucht geweer werkt een demper over het algemeen zeer goed.

  Hoe werkt een geluiddemper?

  Een geluidsdemper bestaat uit een cilinder. Deze bevat een intern mechanisme dat de druk/lucht welke vrijkomt bij het afvuren van een buks vertraagt. Deze druk wordt namelijk eerst opgevangen in holle kamers of tijdelijk omgeleid. Hierdoor komt de druk niet in één keer vrij. Een geluiddemper zorgt er dus voor dat de knal die wordt veroorzaakt door de druk stiller klinkt. Zo verstoort de knal de omgeving minder.

  Uitgebreide collectie geluidsdempers

  In onze uitgebreide collectie geluidsdempers vindt u dempers in verschillende maten en geschikt voor diverse soorten luchtbuksen. Als u er niet uitkomt welke demper u nodig heeft, of als u vragen heeft over een product, neemt u gerust contact met ons op. Ons team van specialisten staat u graag te woord om u verder te helpen. U kunt ook altijd een bezoek brengen aan onze fysieke winkel in het zuiden van het land. Op dinsdag en donderdag bent u daar van harte welkom.


  Noot! Of geluidsdempers zijn toegestaan, verschilt per land. Het is dus aan te raden om de regelgeving hierover vooraf na te gaan.

 • Diversen

  Diverse leuke artikelen om het leven van de schutter makkelijker te maken.

 • Doelen

  Schietdoelen worden veel gebruikt in de schietsport. U kunt ze gebruiken bij het inschieten, om te trainen of bijvoorbeeld voor een competitie. In ons assortiment vindt u diverse soorten schietdoelen - van schietkaarten tot losse doelen. Bekijk het gehele assortiment en kies het perfecte schietdoel uit voor de locatie waar u ze nodig heeft.

  Verschillende soorten schietdoelen

  Er zijn verschillende soorten schietdoelen verkrijgbaar. Graag zetten we een aantal typen voor een rij.
  Schiet targets: dit zijn losse schiet targets. Deze zijn makkelijk verplaatsbaar. Mogelijk zijn ze opvouwbaar of ze zijn makkelijk en snel te monteren en demonteren. U kunt deze ook makkelijk vervoeren.

  • Schietschijf: dit schietdoel is waarschijnlijk een van de oudste soorten targets. En hij is nog steeds erg populair. De schietschijf werkt perfect voor schietsporten.
  • Flip targets. Bij deze schietdoelen hoeft u het doel niet te vervangen nadat u deze geraakt heeft. Het target flipt als het ware om zijn as als deze geraakt is. U kunt het doel makkelijk weer overeind zetten om opnieuw te gebruiken.
  • Swing targets. Deze schietdoelen zijn vergelijkbaar met flip targets. Alleen swingt de target in dit geval rond zijn as als deze geraakt wordt. U hoeft dit doel dus niet rechtop te zetten nadat het geraakt is.
  • Schietkaarten: deze schietdoelen zijn makkelijk in gebruik en licht om mee te nemen. U kunt kiezen uit diverse opdrukken. En doordat de schietkaarten in sets met meerdere aantallen komen, is dit schietdoel handig voor veelgebruikers. U vindt onze schietkaarten ook in de speciale categorie met een uitgebreide selectie.
  • Schietkast: deze zorgt ervoor dat u makkelijk veel kunt schieten zonder dat de kogels overal verspreid komen te liggen. U vindt onze collectie kogelvangers in een speciale categorie. 

  Schietdoelen online kopen

  De schietdoelen in de webshop van DB-schietsport hebben verschillende specificaties. U vindt alle informatie bij het desbetreffende product. Zo weet u precies voor welk kaliber geweer het schietdoel geschikt is en bijvoorbeeld op welke afstand deze gebruikt kan worden. Het bestellen van de schietdoelen doet u makkelijk online. Wij bieden snelle levertijden. Naast schietdoelen bieden we meer producten die u kunt gebruiken bij alles wat met de schietsport te maken heeft. Bekijk vooral onze uitgebreide collectie.

  Heeft u vragen over onze producten? Neemt u dan vooral contact met ons op. We helpen u graag om te zorgen dat u het juiste product ontvangt. Schietdoelen bestelt u nu direct in onze online winkel!

 • Schietkaarten

  Als u op zoek bent naar schietkaarten, vindt u in onze webshop een zeer uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit. De schietkaarten zijn geschikt voor allerlei disciplines binnen de schietsport. Wij bieden verschillende maten schietkaarten met diverse opdrukken. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld kaarten met schietschijven, en ook schietkaarten met afbeeldingen van bijvoorbeeld dieren vindt u in onze collectie. De schietkaarten worden in sets met meerdere aantallen geleverd, zodat u altijd voldoende voorraad heeft om te kunnen oefenen.

  Assortiment schietkaarten

  De schietkaarten in onze webshop zijn gemaakt van stevig, wedstrijd kwaliteit karton, waardoor u de inslag van de kogels goed kunt zien. U kunt ze los gebruiken of bijvoorbeeld in de kogelvangers. In onze collectie vindt u diverse schietschijven van het merk Krüger. Deze fabrikant biedt al meer dan 50 jaar hoge kwaliteit schietschijven tegen aantrekkelijke prijzen. De schietschijven voldoen aan alle vereisten voor sportschieten en bevatten de beste schot impact karakteristieken. Ze zorgen voor duidelijke inslagen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze producten populair zijn bij schutters, clubs en verenigingen.

  Schietkaarten online bestellen

  U kunt onze schietkaarten makkelijk online bestellen. Wij bieden scherpe prijzen en zorgen voor een snelle levering op het adres dat u opgeeft. Wilt u een grote hoeveelheid aankopen voor bijvoorbeeld uw schietvereniging of voor een evenementenbureau? Neemt u dan vooral contact met ons op. We gaan graag met u de voorraad en voorwaarden na.

  Heeft u vragen over de schietkaarten? Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. En te zorgen dat u het product ontvangt waar u naar op zoek bent. Wilt u trouwens liever op een doel schieten? Wij bieden ook een uitgebreide collectie schietdoelen.

 • Kogelvanger

  Als u op zoek bent naar een kogelvanger of schietkast, vindt u bij DB-Schietsport diverse opties. Wij bieden degelijke en veilige kogelvangers. Een kogelvanger is niet alleen veilig als u gaat schieten, het voorkomt ook dat de kogels overal zwerven. Deze worden namelijk direct opgevangen in de schietkast. In ons assortiment bieden we schietkasten met schietkaart, waarop u veilig kunt schieten. De kogelvanger zorgt ervoor dat u geen verdwaalde kogels in de omgeving achterlaat.

  Hoe werkt een kogelvanger?

  Bij de meeste schietkasten vangt de kogelvanger de afgeschoten kogels op. Bij metalen kasten kan hierbij een ´ting´ van de kogel tegen de kast hoorbaar zijn. De Hatsan kogelvanger is hier een goed voorbeeld van. Er zijn ook kogelvangers waarbij de afgeschoten kogel door rubberen kogels wordt opgevangen. De metalen behuizing dient dan als houder van de korrels. Hierdoor is er geen inslag hoorbaar. Een voorbeeld hiervan is de DBS Elite Kogelvanger 14x14cm. Door de verschilende keuzes, kunt u zo zelf kiezen wat u prettiger vindt om te gebruiken bij het schieten.

  Online een kogelvanger kopen

  U kunt een kogelvanger uit ons assortiment online in onze shop bestellen. Wij zullen deze natuurlijk met zorg verpakken, zodat het pakket goed bij u aankomt. Als u op werkdagen besteld (voor 14.00 uur), wordt het pakket in principe de volgende dag al afgeleverd. U vindt de producten ook in onze fysieke winkel waar u natuurlijk welkom bent. Heeft u vragen over de schietkasten en kogelvangers? Neemt u dan vooral contact met ons op. Ons team van deskundigen staat u graag te woord.

  Bent u op zoek naar schietkaarten om bij de kogelvanger te gebruiken? Natuurlijk bieden we ook een uitgebreide collectie in onze webshop. 

 • Wellness

  Veel producten om Uw en Uw huisdier in optimaal conditie te houden. Voor hond, kat, paard un ook Uzelf

 • SKB Koffers

  SKB koffers zijn uiterst duurzaam en toch betaalbare producten voor het opbergen van Uw kostbare wapens

 • Gehoor en Oogbescherming

  Wij hebben een aantal hoogwaardige producten om te zorgen dat je voldoende beschermd bent tijdens het schieten

 • Messen

  Messen zijn essentieel gereedschappen voor veel activiteiten zoals, vissen, kamperen, klimmen, wandelen enz. Een mes is een nuttig gereedschap geschikt voor veel doeleinden.

 • Stickers

  Stickers in verschillende maten, kleuren en types

 • Schietstokken

  Er zijn momenten dat het voor u als jager moeilijk is om uw geweer de juiste ondersteuning te bieden. Voldoende ondersteuning maakt het jagen een stuk eenvoudiger, omdat u veel beter kunt richten en efficiënter te werk kunt gaan. Gebruik daarom schietstokken om te zorgen dat goed kunt richten met de juiste ondersteuning. U hoeft met een schietstok geen hulpmiddelen in de natuur zoals een hekwerk of een boom meer te zoeken om te gebruiken.

  Diverse typen schietstokken

  Met een schietstok is het verleden tijd om stokken die u in de natuur vindt als ondersteuning van uw wapen te gebruiken. Er zijn 3 soorten schietstokken beschikbaar met elk eigen pluspunten. Ze zijn te verkrijgen in variaties met 1, 2 of 3 benen. Ook is er een aparte variant die ondersteuning biedt als u liggend jaagt.

  Schietstok met 1 been

  Een schietstok met 1 been dient puur als steunpunt voor uw jachtgeweer. Het zorgt ervoor dat u uw armen kunt ontspannen, wat leidt tot de focus die u nodig heeft tijdens het jagen. U kunt hierdoor beter richten, want u weet als geen ander dat elk schot telt. Het verschil met de 2- en 3-benige varianten, is dat 1-benige schietstokken niet zoveel balans bieden als de andere soorten.

  2- en 3-benige schietstokken

  Buiten het feit dat deze varianten met meerdere benen wél een uitstekende balans bieden, bieden deze schietstokken ook een uitstekende vorm van ondersteuning. Uw focus wordt verlegd naar een ongekend niveau, omdat uw bovenlichaam totaal ontspannen kan zijn. De 3-benige variant is ideaal voor staande posities, omdat deze als een tripod kan worden gebruikt. Een echte aanrader is bijvoorbeeld de Primos Schietstok

  Tips voor het gebruik van een schietstok

  U kunt de 1-benige variant slim gebruiken door die voor u op een schuine manier te positioneren, zodat u het slim kunt combineren met uw eigen benen. En als u besluit de 3-benige variant te gebruiken, weet dan dat u eenvoudig de hoogte kunt verstellen door de benen verder van elkaar of dichterbij elkaar te positioneren. Verder is het aan te raden om schietstokken te voorzien van camouflage, zodat ze minder opvallen. Dat is natuurlijk essentieel tijdens een jachtsessie!

  Schietstokken kopen bij DB-Schietsport.nl

  Heeft u na het bekijken van ons assortiment nog vragen en/of opmerkingen? Contacteer onze klantenservice dan gerust. Zij zijn speciaal voor u bereikbaar als u meer informatie nodig heeft over schietstokken. Uiteraard horen wij ook graag uw ervaringen en eventuele favoriete varianten van de schietstok!

 • Nachtzicht

  Schietsport beoefenen vereist een goede zichtbaarheid van de omgeving. Als het donker is dan is ons nachtzicht vaak niet voldoende om alles goed te kunnen zien. Een nachtkijker is dan een essentiële hulpmiddel om doelwitten te kunnen spotten en er op te kunnen schieten. Nachtkijkers versterken het restlicht van de omgeving, de maan en sterren om zo een helder beeld van de omgeving te creëren. Er zijn verschillende generaties nachtkijkers. Hoe weet u nu welke nachtkijker te kopen voor uw luchtgeweer? Graag vertellen we u alles over nachtkijkers.

  Eerste generatie nachtkijkers

  De goedkopere eerste generatie nachtkijkers wordt het meest gebruikt. Zij hebben een matige beeldkwaliteit, maar voor de gemiddelde gebruiker is dit voldoende. De hoge versterking van schaars licht geeft een korrelig en onscherp beeld. Dit is vooral een probleem om objecten op grote afstand onder omstandigheden met weinig restlicht goed te kunnen identificeren. Voor observatie is dit echter voldoende.

  Tweede en derde generatie nachtkijkers

  Tweede en derde generatie nachtkijkers versterken het restlicht veel meer dan eerste generatie nachtkijkers. Ook hebben zij een betere beeldkwaliteit door gebruikmaking van hoogwaardige beeldbuis technologie. Voor omstandigheden waar er weinig restlicht is en u nauwkeurig wilt schieten, kunt u deze generatie nachtkijkers kopen.

  Sommige nachtkijkers gebruiken naast de versterking van het restlicht ook een infrarood lichtbron om objecten te belichten. Dit infraroodlicht is voor dieren onzichtbaar en kan dus zonder bezwaar voor de schietsport gebruikt worden. Het bereik van deze infrarood verlichting is wel beperkt tot niet meer dan en paar honderd meter.

  Het verschil tussen nachtkijkers van de tweede en derde generatie is vooral de kwaliteit. En daar hangt natuurlijk een prijsverschil aan - derde generatie kijkers zijn over het algemeen behoorlijk hoog geprijsd.

  Nachtzicht in de praktijk

  Aangezien vergroting van het beeld de lichtsterkte doet afnemen, hebben nachtkijkers een vrij kleine optische vergroting van een paar keer. Het beeld kan dan digitaal verder worden vergroot, maar daardoor gaat wel de beeldkwaliteit wel wat achteruit. In de praktijk kunt u met kwalitatief goede nachtkijkers objecten tot een kilometer afstand redelijk goed detecteren.

  Nachtrichtkijker

  Om nauwkeurig op doelen te kunnen schieten heeft u een nachtrichtkijker nodig. Dit zijn nachtkijkers die op een geweer kunnen worden gemonteerd. Een dradenkruis maakt het mogelijk om nauwkeurig te richten. Sommige nachtrichtkijkers hebben de mogelijkheid om te corrigeren voor de windafwijking.

  Warmtebeeld camera's

  Er zijn ook nachtkijkers die in plaats van restlichtversterking gebruik maken van thermische infraroodlicht. Zulke nachtkijkers worden vaak warmtebeeld camera's genoemd. Alle objecten die warmer zijn dan de omgeving verliezen warmte door langgolvige infraroodstraling, en dat geeft een helder beeld in dit soort nachtkijkers. Het beeld kan hiermee veel sterker worden vergroot vergeleken met een conventionele nachtkijker. Deze nachtkijkers zijn geschikt om tot op grote afstand kleine details waar te kunnen nemen.

  Nachtkijker kopen bij DB-Schietsport

  Als u overweegt om een nachtkijker te kopen dan bent u bij DB-Schietsport aan het juiste adres. DB-Schietsport heeft een groot assortiment van nachtkijkers. Deze kunnen in de winkel worden aangeschaft, als ook online worden besteld. Neem contact op met de klantenservice van als u vragen heeft over de aanschaf van nachtkijkers.

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items
Accessoires

Accessories voor Luchtgeweren en vuurwapens.