Resultaat 1–24 van de 232 resultaten wordt getoond

Optiek voor schietsport

Richtmiddelen helpen u om het vinden en bereiken van uw doel te vergemakkelijken. Om uw luchtbuks of luchtwapen te voorzien van de juiste optiek, vindt u bij DB-Schietsport.nl een uitgebreide selectie met richtkijkers. Ook alle benodigdheden en accessoires zoals montageringen, rails, red dots en lasers die u helpen om snel uw doel te bereiken, vindt u bij ons. Met onze optiek producten voor de schietsport ziet u alles haarscherp. Natuurlijk bieden wij schietsport optiek van bekende merken.

-34%

Nachtzicht

ATN Mars 4

 2.159,00 3.089,00
-3%
Oorspronkelijke prijs was: € 1.499,00.Huidige prijs is: € 1.449,00.
-4%
Oorspronkelijke prijs was: € 1.399,00.Huidige prijs is: € 1.349,00.
-8%
Oorspronkelijke prijs was: € 1.220,00.Huidige prijs is: € 1.120,00.
-5%
Oorspronkelijke prijs was: € 1.099,00.Huidige prijs is: € 1.049,00.

Nachtzicht

Pard DS35

 895,00 1.030,00
-9%
Oorspronkelijke prijs was: € 1.095,00.Huidige prijs is: € 995,00.
-9%
Oorspronkelijke prijs was: € 1.075,00.Huidige prijs is: € 975,00.
-5%
Oorspronkelijke prijs was: € 999,00.Huidige prijs is: € 949,00.
-13%
Oorspronkelijke prijs was: € 975,00.Huidige prijs is: € 849,00.

Assortiment optiek voor schietsport

Het assortiment met optiek producten voor de schietsport is uitgebreid en veelzijdig. Zo kunt u alles vinden wat u nodig heeft om met uw luchtbuks of luchtwapen het optimale zicht te krijgen. Graag zetten de verschillende productcategorieën voor u op een rij. Zo weet u precies wat u waar kunt vinden.

Bent u op zoek naar de beste luchtbuks per prijsklasse? We vertellen u er alles over.

Accessoires optiek bij luchtbuksen

Richtkijkers - een richtkijker is een belangrijk onderdeel van een luchtwapen. Het zorgt er namelijk voor dat u uw doel nauwkeurig in beeld kunt krijgen. Wij bieden een uitgebreid assortiment richtkijkers in verschillende prijsklasse.
Montageringen - natuurlijk moet een richtkijker goed op uw geweer gemonteerd worden. Anders is deze namelijk onbruikbaar. Daarvoor vindt u in ons assortiment diverse montageringen in verschillende maten, waaronder de meeste populaire maten.
Red dots - als u op zoek bent naar een hulpmiddel waarmee u snel en zuiver kunt schieten, zijn red dots aan te raden. Deze kijkers vergroten niet en zorgen dat u met twee ogen kunt richten.
Lasers en lampen - met een laser (eventueel in combinatie met een lamp) zorgt u ervoor dat u een vast punt creëert die u richt op het doel dat u wilt raken. U monteert de laser op de loop, deze zorgt ervoor dat de rode stip zichtbaar is binnen de richtkijker.
Waterpasjes - monteer een waterpas op uw geweer en u weet zeker dat u uw luchtgeweer horizontaal houdt. Zo voorkomt u dat uw doel mist, doordat een licht scheef geweer tot een belangrijke afwijking heeft geleid bij een lange afstands schot.
Railsdiversen - om uw richtkijker op uw geweer te monteren heeft u ook railsen en andere accessoires nodig. Deze vindt u in een speciale categorie in onze webshop.
Flip-ups - u wilt natuurlijk dat uw richtkijker goed beschermd is. Hiervoor kunt u een flip-up gebruiken. Deze zorgen ervoor dat de lens van uw richtkijker waterdicht en luchtdicht beschermd wordt.
Honeycombs - voor een goed zicht zonder belemmeringen van zonlicht of schitteringen, kunt u een honeycomb gebruiken. Dit hulpmiddel is een honingraat die schitteringen en de inval van zonlicht voorkomt.
Sunshades - tijdens het schieten wilt u natuurlijk voorkomen dat u niets ziet als u tegen de zon inkijkt. Hiervoor zijn sunshades ontwikkeld. Deze zorgen ervoor dat een gedeelte van het licht niet in de richtkijker kan indringen en uw zicht belemmert.
Side wheels - om uw richtkijker nauwkeurig scherp te stellen, gebruikt u een side wheel. Deze wordt meestal over de originele focus knop geplaatst. In ons assortiment vindt u side wheels in verschillende maten, van het merk Hawke.
Verrekijkers - een goede verrekijker helpt u om op afstand nauwkeurig te kunnen kijken. Wij bieden zowel betaalbare verrekijkers voor beginners als kijkers in een hoger prijssegment voor de veeleisende specialist.

Als u op zoek bent naar optiek voor de schietsport voor uw luchtgeweer, vindt u in de webshop van DB-Schietsport alle hulpmiddelen. Voor ieder doel en passend bij ieder budget.