Over DB-schietsport

DB-Schietsport: uw schietsport winkel en luchtbuks winkel

DB-Schietsport is een betrouwbare naam in de sportschutterij. Als schietsport winkel en luchtbukswinkel leveren wij een uitgebreid assortiment producten voor de schietsport. We bieden een goede service, vlotte levertijden en een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Wij bieden een ruime collectie luchtbuksen, van bekende merken en gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe luchtbuks jarenlang meegaat. Daarnaast bieden we ook allerlei accessoires aan voor de luchtbuks. Wilt u een luchtbuks kopen? Of bent u op zoek naar accessoires? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Luchtbuks kopen DB-Schietsport.nl

Wanneer u een luchtbuks wilt kopen, dan doet u dit natuurlijk bij een betrouwbare specialist. DB-Schietsport is uw schietsportwinkel. Bij ons vindt u onder meer een uitgebreid assortiment luchtbuksen. Zo bieden we voor iedereen een passende luchtbuks. U kunt kiezen uit diverse modellen in verschillende prijsklassen en geschikt voor allerlei doeleinden. Bij de specificaties van de luchtbuksen geven wij aan waarvoor u de buks kunt gebruiken. U kunt in onze schietsport winkel een luchtbuks kopen van bekende merken zoals Gamo, Weihrauch, Hatsan & FX airguns. Bekijk vooral ons uitgebreide assortiment lucht wapens. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan luchtbuks kogeltjes en onderhoudsproducten voor uw luchtbuks. Ook accessoires zoals doelen, koffers en schietstokken zijn ruim aanwezig in ons assortiment.

Ontdek hier alle merken die u in ons assortiment kunt vinden.

Eigen werkplaats

DB-schietsport beschikt over een eigen werkplaats voor onderhoud en reparaties van luchtbuksen. Mocht er onverhoopt een mankement zijn aan uw luchtbuks dan kunnen wij uw luchtbuks direct repareren. U hoeft dan dus geen weken/maanden te wachten tot een luchtbuks gerepareerd is door de distributeur of fabrikant. Zo garandeert DB-schietsport optimale service bij de aankoop van uw luchtbuks.

DB-Schietsport voor accessoires

Mogelijk wilt u direct allerlei extra’s bij uw luchtbuks kopen. In onze schietsport winkel kunt u hiervoor natuurlijk ook terecht. Om het u makkelijker te maken om de juiste producten te vinden, hebben we ons assortiment in de schietsport winkel onderverdeeld in verschillende categorieën:

Optiek voor luchtbuksen

Zo bestaat ons assortiment ook uit een ruim aanbod van optiek producten. In de categorie optiek vindt u onder andere richtkijkers, lasers en verrekijkers. Een groot deel van ons optiek assortiment wordt ingevuld door Hawke Optics & Vortex, van deze merken hebben wij een ruime voorraad. Ook accessoires van Hawke zoals Montage ringen, Flip-Ups en Honeycombs hebben wij ruim op voorraad.

Kogels bij luchtbuks kopen

Daarnaast vindt u in de categorie luchtbuks kogeltjes vele verschillende merken en kalibers. Natuurlijk mogen de grote namen op het gebied van luchtbuks kogels niet ontbreken; JSB, H&N en Gamo luchtbuks kogels behoren tot ons standaard assortiment.

Onderhoudsproducten luchtbuks

Verder ontbreken onderhoudsproducten voor uw buks niet in ons assortiment. Wij hebben een ruim assortiment aan wapenonderhoud producten van fabrikanten zoals Birchwood Casey, Ballistol, Hoppes, Brunox, Motorex, & VFG. Zo zorgt u ervoor dat uw wapen goed onderhouden blijft.

Luchtbuks luchtwapens

In de selectie luchtwapens kunt u luchtgeweren en luchtpistolen van verschillende fabrikanten bekijken. Als luchtbukswinkel bieden wij een uitgebreide selectie. Bij luchtbuksen wordt de kogel door middel van gecomprimeerde lucht uit het wapen geschoten. Luchtbuksen zijn verkrijgbaar in verschillende systemen, waarbij het verschil zit in de manier waarop de kogel door de luchtdruk naar buiten geduwd wordt. Veel voorkomende systemen zijn; veerbuksen, gasram buksen, CO2 buksen & PCP buksen. In onze webshop bieden we luchtbuksen van bekende merken zoals Hatsan, Gamo en Weihrauch.

Accessoires voor schietsport

Tot slot bieden we ook allerlei accessoires voor de schietsport. Schietkaarten, doeltjes en lampen zijn slechts voorbeelden van enkele producten die in de webshop kunt vinden. Zo heeft u alles voorhanden om uw luchtbuks goed te kunnen gebruiken.

Neem hier alvast een voorproefje van onze virtuele winkel tour.

Openingstijden Schietsportwinkel

Ma  Gesloten
Di  13.00-17.00 & 18.00-21.00
Woe  Gesloten
Don  13.00-17.00 & 18.00-21.00
Vrij  Gesloten
Zat  Gesloten
Zon  Gesloten

Adres

Palenrij 1
5411 LX Zeeland

Bel ons

T 0031(0)850488821 (Bereikbaar op werkdagen 08.30-17.00 uur én op dinsdag- en donderdagavond 18.00 tot 21.00 uur. Let op: tijdens winkeltijden kunnen wij de telefoon niet altijd beantwoorden)

Mail ons

Stuur een e-mail naar info@db-schietsport.nl. U ontvangt snel antwoord!

DB-Schietsport: uw schietsport winkel en luchtbuks winkel