Effecto luchtbuks

Effecto luchtbuks heeft een lange historie op het gebied van luchtwapens. Zij behoren tot de HUGLU groep welke in meer dan 60 landen actief is. Dankzij de kennis en techniek die al meer dan 100 jaar oud is, komen hier kwalitatief hoogwaardige (lucht)wapens vandaan. De Effecto fabriek is gevestigd in Konya Turkije. Natuurlijk vindt u dit merk in ons assortiment, samen met het nieuwste model PX-5.

Bekijk onze luchtwapens

Modellen Effecto

De PX-5 is het nieuwste model van Effecto en verkrijgbaar in drie varianten:

  • PX-5 (Turks walnoot, gelamineerd groen, rood of oranje).
  • PX-5 PRO ( Turks walnoot, gelamineerd groen, rood of blauw).
  • PX-5 SPORT ( Gelamineerd groen, rood, blauw of oranje).

Alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar in 4,5mm en 5,5mm.

Waarom kiezen voor de PX-5

De PX-5 levert zeer constante prestaties dankzij de regulator en de Lothar Walther loop. De regulator zorgt ervoor dat elk schot precies even veel druk mee krijgt. De Lothar Walther loop zorgt voor extreme precisie. Dankzij de verstelbare trekker kunt u deze buks volledig naar eigen behoefte instellen om het volledige rendement uit de buks te halen. Wij adviseren luchtbukskogels van H&N of JSB voor extra consistentie in uw schietprestaties.

Kleuren

De PX-5 is verkrijgbaar met een gelamineerde kolf in diverse kleuren. De standaard houten kolf wordt vervaardigd van hoogwaardig Turks walnoot hout. De PRO uitvoering heeft in tegenstelling tot de standaard PX-5 een verstelbaar wangstuk. De SPORT uitvoering heeft deze ook met daarbovenop een in lengte verstelbare kolf.

Magazijn

Alle uitvoeringen hebben een 10 schots magazijn of de keuze uit een enkelschots tray. Er worden 2 magazijnen bij de luchtbuks geleverd. Met de 300cc cilinder die tot 250 bar afgevuld kan worden, kunt u zo`n 75 schoten afgeven dankzij de regulator. Met de regulator heeft u niet alleen een zeer hoog aantal schoten per vulling, als ook een zeer constant schotbeeld. Dit in combinatie met de eerder genoemde Lothar Walther loop zorgt voor hoogwaardig product met een unieke prijs kwaliteit verhouding.

Richtkijker bevestigen

De PX-5 heeft in alle uitvoeringen een 11mm dovetail rail waarop een richtkijker kan worden bevestigd. Door het ontbreken van een keep / korrel is een richtkijker een vereiste om op een afstand zuiver te kunnen schieten. U kunt op de dovetail ook een Reddot bevestigen voor schoten op korte afstand. De gelamineerde uitvoeringen hebben een picantinny / weaver rail voor bijvoorbeeld bevestiging van een bipod. Bij gebruik van een bipod kunt u uw geweer zeer stil houden voor de meest precieze schoten.

Effecto luchtbuks kopen bij DB-Schietsport

Wilt u deze luchtbuksen komen bekijken? Kom ons volledig assortiment PCP geweren in onze luchtbuks winkel bekijken. U kunt de Effecto luchtbuksen daar met eigen ogen bekijken en ervaren. Ook kunt u deze buksen vergelijken met andere merken zoals Gamo, Hatsan, Weihrauch en FX Airguns. Ons gediplomeerd personeel helpt u graag met uw keuze! Of neem hier alvast een kijkje voor ons aanbod luchtbuksen. U kunt ook direct de beste luchtbuks per prijsklasse bekijken in ons handige overzicht.

Bekijk het aanbod van Effecto

Dankzij het gevarieerde aanbod en specificaties van deze luchtbuks is er voor iedere schutter wel een passende PX-5 te verkrijgen. Of u nu professioneel of hobby matig schiet, er is een PX-5 die bij u past!


effecto PX-5 ProEffecto PX-5 Pro

De Effecto PX-5 Pro is een gereguleerde PCP buks voorzien van een Lothar Walther loop. Dit model heeft een verstelbaar wangstuk en wordt geleverd inclusief demper.
Kaliber 4.5 – 16 Joule – 175 schoten per vulling
Kaliber 5.5 – 44 joule – 75 schoten per vulling

Prijs: €825,00


Effecto PX-5Effecto PX-5

De Effecto PX-5 luchtbuks is het instapmodel PCP van Effecto. Gereguleerde PCP buks voorzien van een Lothar Walther loop.

Kaliber 4.5 – 16 Joule – 175 schoten per vulling
Kaliber 5.5 – 44 joule – 75 schoten per vulling

Prijs: €759,00