FX Airguns

Als u op zoek bent naar een luchtgeweer is FX Airguns een bekend merk. Deze Zweedse fabrikant is sinds de oprichting uitgegroeid tot een marktleider voor luchtwapens. Het staat bekend om kwalitatieve en innovatieve wapens die een technische voorsprong bieden op diverse andere fabrikanten. In het assortiment van DB-Schietsport.nl vindt u een uitgebreide collectie van FX Airguns. Daarnaast bieden we ook de toebehoren voor bij uw FX Luchtgeweer, zoals luchtdruk kogeltjes.

Bekijk onze luchtwapens

Luchtbuks

Skout Epoch

 3.695,00

Luchtbuks voor rattenbestrijding

Ratten bestrijding set XXL

 5.248,95

Luchtbuks voor rattenbestrijding

Ratten bestrijding set XL

 4.323,95

Luchtbuks voor rattenbestrijding

Ratten bestrijding set L

 2.979,95

Luchtbuks voor rattenbestrijding

Ratten bestrijding set M

 1.824,00 4.066,45

Luchtbuks voor rattenbestrijding

Ratten bestrijding set S

 1.165,00 3.417,45

Geschiedenis van FX Airguns

In een klein stadje in Zweden werd in 1999 FX Airguns opgericht door Fredrik Axelsson. Hij was een liefhebber van luchtbuksen en kon in zijn zoektocht naar de beste luchtbuks niet vinden wat hij zocht. Dus besloot hij om zelf zijn droom luchtbuks te ontwerpen. Ruim 20 jaar later is het merk FX Airguns over de hele wereld bekend en wordt het als marktleider beschouwd.

Kenmerken FX Airguns

FX Airguns staat bekend om de geavanceerde technologieën die zij gebruiken. Alles heeft het doel om de meest uitzonderlijke luchtbuks te maken. Een team van Zweedse vakmannen maakt de ingewikkelde wapens met de hand. Het is dan ook terecht dat er veel van dit merk verwacht wordt. Voordat een luchtwapen de fabriek verlaat, wordt deze eerst uitgebreid getest. FX Airguns bieden luchtgeweren die uitblinken in nauwkeurigheid en betrouwbare consistentie. Daarnaast zijn de wapens efficiënt, extreem krachtig en opmerkelijk stil. De combinatie van innovatie, vakmanschap, gebruikte materialen en toewijding zorgen ervoor dat FX Airguns zeer hoge kwaliteit luchtbuksen ontwikkelt. Die er ook bijzonder mooi uitzien. Als u kiest voor een FX luchtgeweer weet u zeker dat dit een waardevolle investering is.

Aanraders voor FX Luchtgeweren

De kwaliteit en innovatie van FX Airguns zie je terug in al hun producten en de gebruikte materialen. Graag lichten we speciaal enkele modellen uit.

FX Wildcat MK3 CompactFX Wildcat MKIII Compact

De FX Wildcat MK3 Compact is zeer compact en zuiver. Deze gereguleerde PCP buks heeft een lengte van slechts 67,5cm. De spanhendel van dit model is wat verder naar voren geplaatst als standaard gebruikelijk is bij een bullpup, dit zorgt voor extra comfort. Uiteraard heeft dit model een smooth twist X loop voor extra sturing van de pellet of slug. Het nieuwe power plenum zorgt voor een laag luchtverbruik en extra kracht. Zeer compacte pcp buks welke zeer accuraat is.

FX Impact M3 SniperFX impact M3

FX Impact M3 Sniper hét geweer met een tactical uitstraling van het welbekende merk FX. Deze FX Impact M3 Sniper is speciaal ontworpen voor schutters die veel van hun luchtgeweer eisen. Deze bijna alleskunner kunt u gebruiken in verschillende situaties. Het vernieuwde power plenum en de vele verstel mogelijkheden maken deze buks zeer veelzijdig. Ook het verschieten van slugs is met deze PCP buks geen enkel probleem! Wilt u het beste van het beste? Dan is deze buks zeker het overwegen waard.

FX Luchtgeweren kopen in onze webshop

U kunt de FX Airguns direct online in onze webshop kopen. Daar vindt u trouwens ook luchtbuksen van andere merken en een overzicht van de beste luchtbuks in elke prijsklasse. Als het product op voorraad is en u bestelt voor 14.00 uur, zullen wij uw bestelling direct dezelfde dag nog verzenden. Wilt u voor uw online bestelling niet op de transporteur wachten? Dan kunt u ook aangeven dat u uw bestelling wilt ophalen bij ons speciale DB-schietsport afhaalpunt. Als u advies wilt ontvangen over de FX luchtgeweren, kunt u altijd contact opnemen met ons team van specialisten. Ook hebben wij een fysieke winkel waar u langs kunt komen tijdens de openingstijden. Hier kunnen we direct al uw vragen beantwoorden en kunt u zelf de producten bekijken. Op onze fysieke locatie hebben we ook een reparatieafdeling voor luchtgeweren.