FX Airguns

Als u op zoek bent naar een luchtgeweer is FX Airguns een bekend merk. Deze Zweedse fabrikant is sinds de oprichting uitgegroeid tot een marktleider voor luchtwapens. Het staat bekend om kwalitatieve en innovatieve wapens die een technische voorsprong bieden op diverse andere fabrikanten. In het assortiment van DB-Schietsport.nl vindt u een uitgebreide collectie van FX Airguns. Daarnaast bieden we ook de toebehoren voor bij uw FX Luchtgeweer, zoals luchtdruk kogeltjes.

Bekijk onze luchtwapens

Geschiedenis van FX Airguns

In een klein stadje in Zweden werd in 1999 FX Airguns opgericht door Fredrik Axelsson. Hij was een liefhebber van luchtbuksen en kon in zijn zoektocht naar de beste luchtbuks niet vinden wat hij zocht. Dus besloot hij om zelf zijn droom luchtbuks te ontwerpen. Ruim 20 jaar later is het merk FX Airguns over de hele wereld bekend en wordt het als marktleider beschouwd.

Kenmerken FX Airguns

FX Airguns staat bekend om de geavanceerde technologieën die zij gebruiken. Alles heeft het doel om de meest uitzonderlijke luchtbuks te maken. Een team van Zweedse vakmannen maakt de ingewikkelde wapens met de hand. Het is dan ook terecht dat er veel van dit merk verwacht wordt. Voordat een luchtwapen de fabriek verlaat, wordt deze eerst uitgebreid getest. FX Airguns bieden luchtgeweren die uitblinken in nauwkeurigheid en betrouwbare consistentie. Daarnaast zijn de wapens efficiënt, extreem krachtig en opmerkelijk stil. De combinatie van innovatie, vakmanschap, gebruikte materialen en toewijding zorgen ervoor dat FX Airguns zeer hoge kwaliteit luchtbuksen ontwikkelt. Die er ook bijzonder mooi uitzien. Als u kiest voor een FX luchtgeweer weet u zeker dat dit een waardevolle investering is.

Aanraders voor FX Luchtgeweren

De kwaliteit en innovatie van FX Airguns zie je terug in al hun producten en de gebruikte materialen. Graag lichten we speciaal enkele modellen uit.

FX Wildcat 5.5mm

FX Wildcat MKII

De FX Wildcat is de eerste geweer dat ontworpen en geproduceerd is in de nieuwe FX fabriek complex in Mariestad in Zweden. Het concept is geheel nieuw en de kracht en nauwkeurigheid heeft alle verwachtingen overtroffen. De nieuwe Wildcat heeft een makkelijk te laden magazijn en een interne regulator voor extra nauwkeurigheid. De drukbuis heeft een coating dat geen vingerafdrukken of plakkerige plekken achterlaat. De aluminium spanhendel is verder naar voren geplaatst dan de meeste bull pups en is daardoor heel comfortabel om te bedienen. De kolf is gecoat met soft-touch materiaal en voelt prettig aan. Aandacht is besteed om de kijker montage rail op precies de goede afstand te plaatsen voor optimaal comfort.

FX Impact 5.5mmFX Impact MKII

FX Impact MKII Black hét geweer met een tactical uitstraling van het welbekende merk FX. Deze FX Impact MKII is speciaal ontworpen voor schutters die veel van hun luchtgeweer eisen. Deze bijna alleskunner kunt u gebruiken in verschillende situaties. De FX Impact met bullpup actie beschikt over een uniek match trekker systeem met een directe werking. Een groot verschil met de standaard FX Impact is dat deze versie is uitgerust met een Smooth Twist X loop. Dit houd in dat deze loop gebruikt kan worden met uitwisselbare liners.

FX Luchtgeweren kopen in onze webshop

U kunt de FX Airguns direct online in onze webshop kopen. Daar vindt u trouwens ook luchtbuksen van andere merken en een overzicht van de beste luchtbuks in elke prijsklasse. Als het product op voorraad is en u bestelt voor 14.00 uur, zullen wij uw bestelling direct dezelfde dag nog verzenden. Wilt u voor uw online bestelling niet op de transporteur wachten? Dan kunt u ook aangeven dat u uw bestelling wilt ophalen bij ons speciale DB-schietsport afhaalpunt. Als u advies wilt ontvangen over de FX luchtgeweren, kunt u altijd contact opnemen met ons team van specialisten. Ook hebben wij een fysieke winkel waar u langs kunt komen tijdens de openingstijden. Hier kunnen we direct al uw vragen beantwoorden en kunt u zelf de producten bekijken. Op onze fysieke locatie hebben we ook een reparatieafdeling voor luchtgeweren.