Luchtkarabijn / Loodjesgeweer kopen

Als u op zoek bent naar een luchtkarabijn (ook wel loodjesgeweer genaamd) is DB-Schietsport uw specialist. Zowel in België als in Nederland leveren wij alles op het gebied van schietsport. Als u een luchtkarabijn wilt kopen, of op zoek bent naar extra’s bij uw loodjesgeweer zoals richtkijkers en kogeltjes, vindt u in onze webshop alles wat u zoekt. Wij bieden producten van diverse merken zodat u altijd een product kunt vinden dat aan uw wensen voldoet.

Bekijk enkele van onze luchtkarabijnen

Nieuw
Nieuw

Hatsan luchtbuksen

Hatsan Velox

 399,00
 149,95
-25%
Oorspronkelijke prijs was: € 1.195,00.Huidige prijs is: € 895,00.

Luchtkarabijnen assortiment

Een luchtkarabijn wordt ook wel loodjesgeweer of luchtbuks genoemd. Wij bieden luchtkarabijnen van A-merken. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u een luchtkarabijn koopt van goede kwaliteit. Wij bieden een uitgebreid assortiment, waardoor er altijd een passend product is bij uw wensen en gebruik. Wij bieden zowel luchtkarabijnen met lange loop (lucht geweer) als met korte loop (luchtpistool). U moet minimaal 18 jaar zijn om een luchtkarabijn te kunnen kopen. U heeft geen vergunning nodig bij aankoop, wel wordt er om uw identiteitspapieren gevraagd. Als u online een bestelling plaatst, kunt u deze via de mail naar ons sturen.

Luchtkarabijn kiezen: waarop letten

Het kan zijn dat u uit het ruime assortiment luchtkarabijnen niet direct weet welk model passend is bij uw wensen. Het is dan goed om voor ogen te houden wat u met het loodjesgeweer gaat doen. Als u voornamelijk op korte afstand schiet, kunt u een luchtkarabijn met minder kracht kiezen, dan wanneer u over het algemeen op langere afstand wilt schieten. Het brede aanbod luchtkarabijnen zorgt dat er voor iedereen een fantastisch model te vinden is. Of u nu als amateur af en toe wilt schieten en een luchtkarabijn kopen wilt tegen een aantrekkelijke prijs of als professionele schutter op zoek bent naar een nieuwe aankoop.

Kenmerken van een luchtkarabijn

u kunt luchtkarabijnen met verschillende kenmerken selecteren. Op onze pagina met luchtwapens kunt u verschillende filters instellen. Zo kunt u onder meer het type krachtbron aangeven. Dit heeft betrekking op het systeem van vuren. U kunt meer informatie hierover nalezen op de categoriepagina. Een ander filter dat u kunt instellen is het kaliber. Dit betreft de maat van de kogels die uw geweer gebruikt. Het is natuurlijk belangrijk dat u de juiste kogeltjes bij uw luchtkarabijn koopt.

Waarom kiezen voor DB-Schietsport.nl voor een loodjesgeweer

Wij hebben een ruim assortiment op voorraad. Hierdoor kunnen we de producten snel verzenden, ook naar België. En bij bestellingen vanaf €100,- betaalt u geen verzendkosten. U kunt uw nieuwe luchtkarabijn in onze webshop uitzoeken. Of als u deze liever eerst wilt zien, kunt u ook een bezoek brengen aan onze winkel. Wij zijn gevestigd in het zuiden van Nederland, waardoor we ons op minder dan een uur rijden van de grens tussen Nederland en België bevinden. Als u vragen heeft, bijvoorbeeld over loodjesgeweren, kunt u altijd via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 – 18.00 uur bereikbaar op +31 (0)6 – 220 252 77 of stuur een email naar info@db-schietsport.nl. Ons gespecialiseerde personeel helpt u graag om de juiste luchtkarabijn uit te zoeken.

Bekijk ons uitgebreide assortiment luchtkarabijnen en artikelen en accessoires voor de schietsport!

Nieuw
Nieuw

Hatsan luchtbuksen

Hatsan Velox

 399,00
 149,95
-25%
Oorspronkelijke prijs was: € 1.195,00.Huidige prijs is: € 895,00.