Er zijn hedendaags vele merken luchtbuksen beschikbaar, internet zorgt ervoor dat u talloze merken in een aantal muis kliks via uw computer kunt bestellen. Uiteraard beloven deze merken top kwaliteit te leveren. Echter weten wij uit ervaring dat de kwaliteit niet altijd even goed is zoals beschreven staat op de website van de fabrikanten. Wij hebben er dan ook voor gekozen om een selectief aantal merken op te nemen waarvan wij weten dat de kwaliteit goed. Wij verkopen voornamelijk de merken; Weihrauch, Gamo, Hatsan, FX, Artemis en Crosman. Deze merken hebben de kwaliteit in de markt ruimschoots bewezen.

Uiteraard kan er altijd een defect ontstaan. Echter dan kan dit defect snel worden opgelost. Een belangrijk punt is uiteraard de beschikbaarheid van reserve onderdelen. Sommige hoogwaardige merken hebben een zeer beperkte hoeveelheid reserve onderdelen beschikbaar. Het Duitse Diana levert bijvoorbeeld goede kwaliteit luchtbuksen, maar de beschikbaarheid van reserve onderdelen laat de wensen over. Dit is voor DB schietsport een reden om geen Diana luchtbuksen te verkopen.

Wij beschikken over een eigen reparatie afdeling. Wij hoeven dan ook geen defecte buksen op te sturen naar fabrikanten of distributeurs. Dit scheelt uiteraard veel in de reparatie kosten, maar ook in de reparatie doorlooptijd. Het is niet ongewoon dat u bij een defecte luchtbuks enkele maanden moet wachten tot de buks gerepareerd is. Wanneer u bij DB schietsport een luchtwapen aanschaft, dan bent u gegarandeerd van een goede service. De standaard doorlooptijd voor een reparatie bedraagt normaal gesproken 2 weken. Uiteraard kunnen wij ook PCP buksen zoals bijvoorbeeld van FX airguns tunen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het luchtverbruik verlagen of het joulage verhogen. Uiteraard hebben wij hiervoor vele onderdelen op voorraad zodat wederom de doorlooptijd beperkt blijft. Ook richtkijker montage en het afstellen van een richtkijker behoort tot onze taken. Evenals het instellen van een nachtkijker of warmtebeeldkijker. Neemt u voor meer informatie of bij vragen vooral vrijblijvend contact met ons op.